Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinka90210

173 cm wzrostu i 62 kg , dużo ??

Polecane posty

Jak napisałam mam 173 cm wzrostu i ważę 62 kg ale dla mnie to dużo i bardzo bym chciała schudnąć a wy co o tym myślicie .... ? ja myślałam o piciu w dużych ilościach czerwonej herbatki i stosować dietę 1000 kcal , co o tym sądzicie ??

Gość nnlntnbrtngti
Dobrze ważysz. Od swojego wzrostu powinno sie odjąć 110 cm i tyle sie powinno ważyć :) Wagę masz akurat. Nie rób z siebie wieszaka.

Gość damn that river
Ja mam 175 cm wzrostu, ważę 65 kg i jestem SZCZUPŁA, ale mam WYRZEŹBIONE ciało, bo gram w sekcji siatkarskiej, chodzę na basen, po górach, teraz biegam. Nie odchudzaj się, bo BMI masz wzorcowe, a jeśli Ci się coś gdzieś trzęsie, to radzę ćwiczyć ;)

Gość lsclsdjdj
moim zdaniem jest ok. a czerwona herbata nie działa - a piję dziennie po 6 filiżanek. Jeśli dieta to zdrowa - czyli oparta na piramidzie zdrowego żywienia i tzw. mniej żreć. Acha u podstawy piramidy jest codzienny ruch.

Gość damn that river
Kur...wa, a jedzenie 2 razy dziennie to najgłupsza głupota, jaką można sobie robić. Powinno się jeść 5 dobrze zbilansowanych posiłków. Pewnie gdy pozwolisz sobie na zjedzenie tortu urodzinowego, większej porcji pizzy albo wypad na piwo i lody od razu Ci się to odbija na wadze przez to, że rozwalasz sobie metabolizm na własne życzenie.

Gość lsclsdjdj
acha i zamiast 2 posiłków, 5 małych. Jeżeli się odchudzasz to tłuszczjest twoim największym wrogiem a następnei cukier, sprzymierzeniec to błonnik - zwąłszcza dla kobiet :)

Dla każdego słowo "szczupła" chyba ma inne znaczenie , bo dla jednych niby jest ok a dla innych jestem gruba . Musze się szczerze zastanowić nad tym czego sama chce i czy sama się sobie podobam ...

Gość nnlntnbrtngti
to interesujące, że wszyscy Ci piszą, że wagę masz dobra a Ty słuchasz tylko tej jednej jedynej wypowiedzi o tym, że jesteś za gruba :o Widzę, że koniecznie chcesz schudnąć. Jeśli tak to ok, ale miej więcej oleju w głowie niż koleżanka wyżej i jedz 5 razy dziennie małe ilości.

Gość damn that river
To podaj swoje wymiary albo wklej fotę (bez twarzy).

nnlntnbrtngti zdecydowanie masz racje chce schudnąć ale chyba nie dlatego że jestem gruba ale w mojej szkole jest po prostu obsesja na punkcie tego ile jaka jest waga .... nawet jeśli będę ważyć 50 kg to stwierdzę że jestem gruba , dzięki

Gość nnlntnbrtngti
musk..-> ale jedzenie 2 razy dziennie jest niezdrowe, więc... sama widzisz. Poza tym, nie chodzi o to, żeby jeść za każdym razem niewiadomo jakie porcje! Mało ale często to jest recepta na ZDROWE odchudzanie :)

Paulinka90210 nie liczy się waga tylko jak się wygląda i figura bo kobieta ma być kobieca a nie mieć figurę jak chłopiec

Gość nnlntnbrtngti
Paulinko skoro nie jesteś gruba to po prostu ćwicz zamiast się odchudzać. Ciało nabierze ładnych kształtów, ujędrni sie i będzie ok :) Poza tym chyba jednak nie waga jest najważniejsza ale jak to ciało wygląda :) Nie musisz przecież mówić swoim koleżankom ile naprawdę ważysz skoro to problem.

Paulinka90210 ty się nie odchudzaj bo inne tak robią ty się odchudzaj jeśli sama tego chcesz

nnlntnbrtngti - wielkie dzięki , od jutro zaczynam ćwiczenie . Za 5 tygodni wyjeżdżam do Bułgarii i chce dobrze wyglądać :)

Gość nnlntnbrtngti
musk..-> jeśli więcej nie potrzebujesz, jesz tak od długiego czasu i dobrze się czujesz to ok. Widocznie taki organizm. Trzeba pamiętać, że podstawowym posiłkiem przy odchudzaniu jest śniadanie! Nie jedząc śniadania można się nawet spodziewać odrotnych rezultatów od zamierzonych :)

Gość nnlntnbrtngti
Nie ma za co :) Życzę powodzenia :)

Gość Tararararara
Trochę za dużo.

ej ja jestem facetem i też uważam że nie powinnaś chudnąc tylko modelować ciało ;)

Gość kasiunia9784584rnfhd
za dużo ! ja mam jakies 171 cm wzr albo 172 nie wiem sama i waze jakies 53kg, odchudzaj sie zacznij od zarcia, jedz duzo owocow i warzyw zero slodyczy chyba ze jakies musli batoniki, na sniadanie musli z platkami, musisz jesc bardzo duzo blonnika a on wystepuje mniedzy innymi w owowcach, otrebach, warzywach, platkach niektorych, jogurty sa z blonnikiem itp, co jakis czas zjedz jakies jablko, cwicz duzo , biegaj teraz cieplo sie robi, rower zycze powodzenia:)

kasiunia9784584rnfhd - tylko czy wyglądasz jak kobieta czy jak szkielet?

Gość kasiunia9784584rnfhd
wygladam jak kobieta mam duze powodzenie słyszałam od wielu osob ze powinnam pójść na modelke ale ja mysle ze jestem za bardzo nie smiala na to chociaz bym chciala ale ta niesmialosc.....

Gość lsclsdjdj
pytanei ile lat ma kasiunia i inne jej podobne? bo jak 15 to zupełenie co innegop.

kasiunia - tylko pewnie pupa i cycki małe ;p ale fakt wiek też jest ważny bo jeśli masz 15 lat to wagę masz odpowiednią bo jeszcze rośniesz