Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinka90210

173 cm wzrostu i 62 kg , dużo ??

Polecane posty

matko :D autorko nie chodzi o to ile masz kg tylko jak wyglądasz. możesz schudnąć a tyłek mieć niczym boja :D lub ważyć więcej i być idealną. kg to nie tylko tłuszczyk :P

Gość kasiunia9784584rnfhd
mam 19 lat, nie jestem dzieckiem chociaz dorosłą tez siebie nie moge nazwac bo nie czuje sie jeszcze, nie no pupe to mam małą a cycki nie sa małę takie w sam raz srednie

no właśnie kasiunia mi się podobają kobiety które mają krągłości a nie że jedyna krągłość to piersi ;p

wiem zeby byc modelka trzeba byc bardzo smiałą osobą bo z wygladem to nie mam problemow a ja taka smiala otwarta na ludzi nie jestem dlatego tam nie pojde

oj boze nie widziales mnie to nie wiesz jak wygladam, tak samo jak autorke watku nikt nie widzial to nikt nie moze ocenic, ale ja jestem zdania ze powinna schudną bo przy takim wzrosie powinna miec troche mniej kg

a tak w ogole to moedlka nie moze miec takich duzych krąglosci

no tak "idealna" kobieta ma czym odetchnąć i na czym usiąść tylko 97% kobiet z krągłościami uważa siebie za nieatrakcyjne :) więc Leviatan szukaj dobrze midzy tymi 3 % :D

nie pamietam ile mam, ale kiedys mi mierzyl chlopak to powiedzial ze za malo i ze musze przytyc a ja mu powiedzialam ze chyba glupi jest

nie no ja to siebie w 100% uwazam za atrakcyjną zreszta slysze to codziennie od kolegow chlopakow nawet na ulicy nieznajomi zagaduja

czasy są takie zę szukamy takich u których jest na czym oko zawiesić bo samo wcięcie w talii to nie wszystko

Gość pytanie do levviatana
jaki jest Twój ideał kobiety jeśli chodzi o wygląd? :D

to ze jestem szczupla i ladna to moja atrakcyjnosc uroda, to nie jest tak ze ja tylko uwazam sie za piekna, tylko mam bardzo duzo w glowie a to tez jest wazne ja tez nie lece na byle jakiego typa

kasiulka bo buźka też jest ważna a nawet ważniejsza niż figura. jeśli masz piękną twarz a średnie ciało to i tak się spodobasz znacznej większosci facetów :) ładne ciało to nie tylko figura ;) (przepraszam kasiulka że tak na twoim przykładzie, bo ja nie mam nic do ciebie, który jest oparty o to co piszesz o sobie więc w rzeczywistości może być inaczej niż w mojej wyobraźni ;) )

Gość aaaaaa88888888884ded
oj to mnie zle zrozumiales , ja nie slysze tylko ze mam ladną figure ale rowniez twarz od nieznajomych slysze ze"olsniewam urodą" albo " twarzyczka jak gwiazdeczka" itp zawsze ludzie cos do mnie milego mowia albo ze mam piekny usmiech , ja sie nie wymadrzam ale skoro ludzie mi to mowia i sama wiem ze jestem atrakcyjna to nastawienie moje sie nie zmieni

a i nie mysl ze ja sie o co obrazam ty masz swoje zdanie ja swoje to normalne ; p

to ja kasiulka nadal zmieniam sobie nicki ; d

Gość nigdy w życiu nie ma pewności
za oknem pełno chudych kobiet takich jak kasilulka czy jak tam jej. a za iloma warto się obejrzeć żeby podziwiać urodę? \kilka dziennie mijam takich którym zazdroszczę urody. Mam takie wymiary jak autorka, ale nie zastanawiałam się nigdy czy inna kobieta 50kg-mowa uzna że jest mnie dużo :D. Po co? Mam urodę, cycki, pupę ciało jak beyonse, długie nogi. Nie uważam że miałabym powody do zmartwień. A na ulicy widzę nieraz ślicznotki które mają większe ode mnie rozmiary. 40, 42 - to nie przeszkadza im być seksowniejszymi od każdej kobiety które mijają. \seksapil, uroda i "to coś" w sposobie bycia. Kobiety nie klasyfikują się wg tabelki kg (faceci tak nie myślą, dlaczego kobiety takimi kategoriami traktują często inne? :o )

Gość kasiulka nn49ncr
ooo widzisz poruwnujesz siebie do beyonce czyli cos jest z tobą nie tak probujesz byc taka jak ona, mi osobiscie nie podoba sie figura beyonce mysle ze jest za gruba ale kazdy ma swoje zdanie, i tak w ogole ja nie jestem jakos tam, tylko kasiulka ; p ja sie do nikogo nie poruwnuje poprostu jestem sobą ; )

a poza tym myslę że nawet gdybym miała zeza, krzywe zęby i twarz pokrytą trądzikiem to i tak oczarowałabym mojego faceta moim seksapilem i sposobem bycia. Bycie atrakcyjnym to stanowczo coś więcej niż uroda i kg :). Chociaż wątpie żeby mój M mysli o tym gdy ogląda mnie w prześwitującej koronce i pończochach ;)hihi

kasiulka to z tobą jest coś nie tak. szukasz u innych wiórka a u siebie nie zauważasz belki słońce.. .to nie ja calą tą strone pisze jaka to ja jestem fantastyczna, piekna, zgrabna i uwielbiana przez innych. rozbrajasz mnie :D. dziękuje za poprawę humoru na noc *porównuje się z nią, bo wiem jaką ma sylwetkę i ze wszystkich gwiazd i "celibritisów" to jej figura a nie np. paris. jest najbliższa mojej. |Ale skoro nie potrafiłaś kiasieńko tego wydedukować to jestem przekonana że jeden element twego ciała nie pracuje na pełnych obrotach :):) pozdrawiam

Gość kasiulkand4dhjrc
nie no przesadzasz tutaj gruba, tradzik jezu przeciez jak takie cos ma dziewczyna to powinna sie wziasc za siebie a nie siedziec na dupie i sie obzerac ciastkami powinna zaczac robic to co pisalam na poczatku tego watku a tradzik czasem sie da wyleczyc nie zawsze ale czasem

Gość kasiulkand4dhjrc
eeee ja pisze jaka jestem bo ludzie sie tego mnie pytali w tym watku wiec skoro calego nie przeczytalas to nie wiesz o co kaman, ale widze ze ty mi poprostu zazdroscisz tego ze jestem szczupla mam figure twarz ladna i wszystko i wiesz nigdy w zyciu n ikt mi nie powiedzial ze cos jest ze mną nie tak

Gość kasiulkan848jnfcr
heheheheh ale dalas, wiesz jak takie zdjecie w ogole powstaje? przeciez wiekszosc to zasluga komputera ona w rzeczywistosci jest duzo grubsza

jejkuu, widać, że jeszcze dużo musisz się nauczyć o świecie... Niestety kasiulku to nie jest tak na tym świecie że jak ktoś cie krytykuje to zazdrości ci czegoś. może po prostu takie coś jak ty mnie lekko zirytowało swoim narcyzem, więc chciałam ci pokazać że nie musisz by ubóstwiana przez wszystkich wokół (wiem to może boleć ałć! ). I żyjesz w świecie iluzji, ale ok, może potrzebne jest ci to przekonanie że jesteś fantastycznie doskonała i ubóstwiana przez znajomych. Może to ma mieć jakieś działanie terapeutyczne. Ja wiesz z czym mam problem? Z trollami które piszą wywody o swoim pieknym uśmiechu gdy nikt nie zakładal topiku o uśmiechu kasieńki. Może cie to szokować ale uważam, że dziewczyny z nadwagą, szczerbatę, trądzikiem, zezem czy bez ręki mogą być piekne dla wielu mężczyzn gdyż nikt nie jest idealny. Kobieta z zezem może mieć cudowne usta i to na nie mężczyźni patrzą zapominając o mankamencie. Taka z trądzikiem może mieć niezwykłe spojrzenie w którym zatonie mnóstwo mężczyzn. Ideały sa nudne (poza tym nie istnieją, co facetowi w zakochanej w sobie książniczce? - przekoonanej że nie jest zakochana w sobie? np. ? :)

Gość kasiulkan848jnfcr
o swiecie to ja wiem wiecej niz ty zaloze sie ze wiecej przezylam od ciebie, po tym jak piszesz to naprawde widac ze mi zazdroscisz bo gdy to piszesz to jestes wkurzona naprawde to widac, wiec wez sie za siebie i schudnij chociaz mojej figury , twarzy, rozumu, umjejetnosci, cudownej nigdy nie bedziesz miala, ahh te zazdroscine.......

Gość kasiulkan848jnfcr
mnie n ic nie szokuje co ty tu piszesz bo jestes poprostu kolejną zazdrosnicą