Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinka90210

173 cm wzrostu i 62 kg , dużo ??

Polecane posty

173 cm wzrostu i 62 kg , to dużo nie jest, zależy czy uprawiasz sport regularnie, czy masz rozwinięte mięśnie. Młoda jesteś to się jeszcze wyrobisz.

ja mam 173cm waga 70, nie jestem gruba, i czuję się w sam raz, nie wiem co może być fajnego w obejmowaniu "kości" trochę ciałka nie zaszkodzi, wystarczy je modelować

śmieszna jest ta kasiulka 19stka :) jak można "przeczytać" o świecie ? to trzeba przeżyć ... i to pisanie o zazdrości .... heeh to ty się dziecko wkurzasz, czytając to co ci mądrzejsze niestety od Ciebie osoby piszą, możesz sobie pisać jaka to jesteś cudowna i możesz uważać się nawet za najpiękniejszą, ale "wiesz" to tylko Ty, nikt inny :) "jak Cię widzą tak Cię piszą"

Gość Orchidejka
Boże dziewczyno jak ja Ci zazdroszczę.. mam tyle samo wzrostu co ty, a warze jakieś 51 kg. Gdybym mogła to chętnie bym się z tb zamieniła..

Gość Patii ;d
Też mam 173 cm wzrostu ważę 52 kg. I sorry ale tam ktoś napsał zebyś sie nie odchudzala i nie wyglądała jak wieszak. jestem od Ciebie chudsza 10 kg i nie wyglądam jak wieszak! A to czy sie odchudzac zdecyduj sama. To zalezy czy sie dobrze czujesz w swoim ciele. ;)