Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Usamotniona28

Czy tez jestescie same ????

Polecane posty

Gość Usamotniona28

Czesc dizewczyny.. wiecie nie iwem jak ot napisac ale zaczyna mnei to juz powaznie bolec. Mam 28 lat i jestem sama... totlanie sama. Kiedy bylam mlodsza mialam chlopaka jednego.. potem drugiego - zerwalam z nim 4 lata temu.. nie moglismy sie dogadac i ode tego czasu ciagle sama. Rodzina ciagle dogryza. wiekszosc kolezanek albo juz mezatki albo w ziazkahc. nie mam ochoty nawet sie z nimi spotykac bo ciagle paplają jak nie o tych swoich bachorach to o mezusiach albo facetach... jakby innego swiata nie znaly. juz nie wspomne o tym zeby urzadzic jakis babski wyjazd - nie ma opcji. Czy któras z was ma podobna sytuacje? tu nie chodzi o to zeby faceta szukac... ale czy o normalne zeby w wieku 28 lat byc taka samotna?

Gość Usamotniona28
i sorry za te literówki, ale troche szybko pisalam

Gość barabarabab
mam identyczna sytuacje, faceta nie mam kolezanki wszystkie bez wyjatku maja facetow a ja jak taka sierota sama... :-(

Gość tez jestem samotna ale mi nie
jest zle, nie szukam ludzi

Gość Usamotniona28
bararrabrab i jak soevbi radzisz? przeciez momentami zwariowac idzie :(

Gość Usamotniona28
to nie tak ze nie kochalam nigdy.. kocham nadal.... tego jednego....ale on o mnie juz zapomnial, nigdy nie moglsmy byc razem, zawsze cos sie po drodze knociło. dziś on jest w zwiazku z inna , wyniósł sie do innego miasta, ja juz nie mam z nim kontaktu od jakiś 2 lat... i nie moge zrozumiec dlaczego ja nie poznalam nikogo z kim maglabym byc szczesliwa :(

Gość sama@
heh...rozumiem wasz ból....nie wiem jak wy ale ja chciałabym mieć kogoś tylko cholernie ciężko kogoś sensownego spotkać zwłaszcza jak brakuje znajomych:-(

Gość barabarabab
tzn ja mam 23 lata ostatnio w ogole nie chodze na imprezy, na spotkania z kolezankami bo wszystkie siedza ze swoimi facetami. moja najlepsza kolezanka odkad wprowadzila sie do swojego faceta ktorego znala 2 miesiace (co dla mnie jest smieszne) w dodatku poleciala na jego kase calkiem mnie olala. starzy patrza na mnie jak na odmienca bo poza praca nigdzie nie wychodze, zreszta dla mnie tez to jest zalosne. ale juz niedlugo... bo zamierzam sie wyprowadzic i nie beda sie czepiac :-)

Gość barabarabab
radze sobie, jakos trzeba. ja mialam faceta o ktorym mysle do tej pory, byl moim pierwszym a ja jego pierwsza dziewczyna teraz ma mnie gdzies, rozstalismy sie prawie 3 lata temu. wiem ze to glupie ale jeszcze niedawno spotykalismy sie na niezobowiazujacy seks ale dopiero niedawno stwierdzilam ze to jest zalosne i chyba calkiem zerwe z nim kontakt. mialam jeszcze cien nadziei ze moze znowu bedziemy razem ale on mi powtarzal ze nie zamierza do mnie wrocic.

Gość Usamotniona28
a wiecei , ja juz myslalam zeby zmienic otoczenie.. mieszkam w łodzi.. ale jakoś nie tesknilabym z atym maistem. Myslalalam o warszawie, nie ludze sie tym ze tam kogos poznam.. ale wieksze maisto, wiecej mozlwowsci.. na meza nie ma co juz liczyc - kogo ja teraz znajde zeby chcial taka stara koze... ale moze jak zmienie otoczenie, moze mi bedzie lepiej..

Gość natalia199052
Hej dziewczyny.. Ja mam podobna sytuacje.. mam 20 lat;/ i zostalam zupelnie sama.. kiedys mialam duzo znajomych a teraz?? 3 moje najlepsze kumpele maja juz dzieci a reszta ma facetow.. takze nikt nie ma czasu;/ chlopaka tez nie mam.. rodzice osaczaja mnie caly czas nie dogaduje sie z nimi wogole.. to wszystko jest do d..y:( mam dopiero 20 lat a siedze w domu praktycznie caly czas...

Gość barabarabab
Ty chyba zartujesz jaka stara! nierozumiem dlaczego tak piszesz, znam pare kobiet ktore przekroczyly grubo 30 i nie moga opedzic sie od facetow. ja jestem bardzo niesmiala wiec dlatego nie moge znalezc sobie chlopa, poza tym jak przechodzi jakis przystojniak ulica i sie usmiecha to spuszczam glowe, w internecie nie mam zamiaru szukac, no i do ludzi tez nie wychodze wiec co tu sie dziawic ze jestem samotna...

Gość Usamotniona28
a ja to nie wiem czmu jestem sama.... moze mam za male piersi.. moze za brzydka jestem. Koledzy - zawsze cenia u mnie chrakter, ze sie ze mna swietnie gada, ze fajnie gotuje - bo do pracy nosze ciasta jak upieke albo jakies inne smakolyki, ze pomocna i ze mila.. ale mim tego nie mam nikgo. to kurde co ze mna jest nie tak?

Gość Usamotniona28
no i tenproblem rodzinki - podkreslanie ze MIALAM FACETA TO MOGLAM SIE HAJTAC A NIE WYMYŚLAĆ. doluja mnie i tyle...

Gość Usamotniona28
czyli jednak nie ma nas za duzo?

Gość sama@
myślę, że jest dużo...tylko siedzą ukryte...zresztą faceci też maja taki problem....my nie jedyne...

Gość PrzystojniakRuczajowski
Dziewczyny do mnei mnie jak tylko z Krakowa to do mnie :D