Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bułka z masłem 8

z której strony pierwsze ruchy, chłopiec czy dziewczynka ?

Polecane posty

Gość bułka z masłem 8

Słyszeliscie o babcinym sposobie rozpoznawania płci ? Zaleznie od tego , z której strony kobieta poczuje pierwszy "kopniaczek czy ruch" to albo chłopiec albo dziewczynka Jak było u was?

Gość od 20tc brałam czopki
po lewej-córka

Gość idz wez zimny prysznic
jak mozna wierzyc w takie zabobony ??? srednieowiecze !!!!

Gość juz ci odpowiadam ......
z lewej dziewczynka , z prawej chlopiec a po srodku do bliznieta buubhahahhahaha

Gość bułka z masłem 8
ja sie tylko pytam ,bo podobno to się sprawdziło juz kilku dziewczynom

Gość bułka z masłem 8
do od 20tc brałam czopki - ale to był pierwszy delikatny ruch czy pierwszy wyrazny kopniaczek ?

Gość ihooh
Bułka z masłem, a ty w ogóle masz trochę mózgu i go używasz? Zanim się odezwiesz, powinnaś spróbować. Podpowiem. Jak płeć miałaby wpłynąć na to gdzie zagnieździ się zarodek i na to jak się poruszy akurat wtedy gdy nam się udało go poczuć? No jak? Proszę cię, nie jesteś chyba upośledzona więc już tu nie zajmuj naszego czasu ani swojego durnotami zwanymi "babcinym sposobem". Pomyśl też jakie świadectwo dajesz swojej babci: jakbyś to od niej znała i ona była skończoną idiotką.

Gość do góry .......hej
moja córeczka siedziała cały czas na prawym boku , ja podobno też mojej mamie siedziałam na prawym a moi bracia na lewym boku.

Yyyy...brak mi słów.A myślałam że poznałam już wszelkie absurdalne zabobony.Kwestia tego czy kopnie lewą czy prawą nogą-co to ma do płci?

Gość bułka z masłem 8
do ihooh nie obrazaj mojej babci :-0 Moja babcia nic mi takiego nie mówiła :-( A pytam , bo czytałam to na kilku forach ciązowych róznych stronach internetowych i chciałam sprawdzić czy to ma jakies potwierdzenie Czy statystycznie dziewczynki kopia po jednej stronie , a chłopcy po drugiej czy to nie ma zadnego znaczenia

Gość bułka z masłem 8
a tak poza tym to nie muszę ci się tłumaczyć :-0

Gość do góry .......hej
ja tam mowie o siedzeniu nie kopaniu - to tak dla sprostowania . A takie zabawy to dla mnie rozrywka i traktuje je z przymrużeniem oka ;)

Ja czułam zawsze jakoś pośrodku i bardzo nisko te pierwsze ruchy a mam 2 dziewczynkę w brzuchu..

Gość MICHASSIA
poczulam z prawej strony, bedzie corka:)

Gość bułka z masłem 8
Ja czytałam, ze dziewczynka z prawej , a chłopiec z lewej Widocznie nie zawsze się sprawdza, bo ktoś wyzej pisał ,ze z lewej i dziewczynka, a Michasia ze z prawej i dziewczynka :-)