Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Myśle, mysle i myślę skąd

Polecane posty

wzięły sie paszczury ? czy to jakis błąd genetyczny ? czy może natura już postanowiła nie rozmnażać rasy ludzkiej ?..:(

Gość oto ja ja ja
bo jak Bóg rozdawał rozum, to dla wszystkich nie starczyło. dlatego niektórzy są ładni, ale mają puste głowy. Tak jak autor topiku. Gratulacje :)

Gość persona PG-G
ale z ciebie prostak... uważasz sie pewnie za lepszego, co? i to tylko dlatego że niby przystojny jesteś.

Twoje IQ dorownuje twojej arogancji i prostocie.... gratuluje :) Wygrales wycieczke do Bagdadu i patelnie z gwizdkiem :)

niby ? choć zapraszm do mnie zobaczysz i ocenisz ? czy może boisz sie ? co w tym złego, że nie lubie paszczurów ? pewnie sama nim jesteś...🖐️

Gość oto ja ja ja
przeczytaj uważnie co napisałam: rozum, nie mózg. Mózg ma każdy, rozum, niestety nie. Widać to doskonale po autorze topiku :)

Gość oto ja ja ja
mi nie musisz. Ja widzę po twoich wypowiedziach :)

Przystojniaczku, no to skoro tak się zastanawiasz, to JAKIE SĄ TWOJE PRZEMYŚLENIA NA TEN TEMAT? Chcesz poprowadzić pasjonyującą dyskusję? Dyskutujmy! gdyby tych paszczurów nie było, to wśród tych ładnych, też by sie zrobił podział na ładniejszych i brzydszych i pisałbyś to samo. Więc te twoje paszczury sa potrzebne, żeby ci ładniejsi mogli być od nich ładniejsi.

wiesz dobrze, że jestem w głebi duszy twoim marzeniem, którego nigdy w realu nie spełnisz, bo jestes na to za mierna...:(

Gość persona PG-G
na brak zaainteresowania własną osobą nie narzekam, ale niczego udowadniać nie będe bo to beż sensu. jak dla mnie jesteś prostym pustym i jak na razie bezwartościowym człowiekiem (bo żadnej wartości puki co nie reprezentujesz) a pomyśl: gdyby wszyscy mieli takie samo podejście jak ty, czyli wywyższali sie nad mniej atrakcyjnymi ludzmi (chociaż to i tak pojęcie względne), to jakbys się czuł gdybyś w czasie wypadku stracił trarz (np.przez popażenie albo liczne rany) i co miło? hmmm.. pytanie jest jeszcze takie czy znasz coś takiego jak empatia?

A ja tak zapytam z innej beczki.... a walisz juz sobie konia na mysl o wlasnej osobie czy jeszcze nie doszedles do tego etapu?

Przystojniaczku widzę, że kłamałeś w temacie. Tobie nie chodzi o dyskusję i jakiekolwiek myślenie. Zwyczajnie nie masz co zrobić z nadmiarem energii i gdzieś się chcesz wyładować. Oto jaja jest dla ciebie idealna do pyskówki. To sie wyżywaj. Będe się przyglądać.

Gość persona PG-G
straszny z ciebie zjeb,wiesz? a ile razy dostałeś od takiej panny po pysku?

Czyli walisz... tak myslalam... znam kilku takich, choc wstyd sie przyznac... starzeja sie z tym waleniem, bo zadna rozsadna laska oka na takim fagasie nie zawiesi!

Gość persona PG-G
jesteś niedojżałym podlotkiem który dopiero spod mamusinej spudnicy wyszed i mleko spod nosa obtarł... taki jony bravo, co? w szkole kumplowałam sie z fajną dziewczyną (no nie za ładna była) chłopcy sie z niej śmiali (tak jak ty) to któregoś dnia jesten z nich (największy macho) dostał odemnie po papie i sie zamknoł i koniec tematu.wstyd przed kumplami i całą szkoła doraśnij i nabeż poważnego podejścia do życia bo nie wiesz jeszcze komu będziesz musiał w dupe lizac zeby w życiu wyjśc na prosta

Gość persona PG-G
to sie smiej podlotku :) hehehe pewnie jeszcze mamusia ci pieluszki zmienia hihihi lecz dalej tu zadufane ego... żal mi ciebie :classic_cool:

W sumie, to jestem zaskoczona, że ktoś z twoimi zamiarami zdołał taki długi temat rozkręcić.

mój ty mały paziu idz juz lepiej spać widać, że jesteś chyba jakimś zakompleksionym paszczurem, któremu jak to napisałeś mamusia pieluszki zbiera, pewnie masz żółte gatki co? czy może już ci zardzewiały z tyłu ? ojojoj...🖐️

Gość persona PG-G
haha jasne bo jak czytam te wypocinki to popuszczam z wrażenia w majciochy :D haha rozwolnienia dostaje przez ciebie nic ci nie będe udowadniać, myśl na mój temat co chcesz

skubaniec, wybiorczo odpowiada.... a mi na pytanie nie odpowie.... to spryciarz :)

Gość persona PG-G
Z J E B z ciebie? i śmierdzisz tanim lawstorantem?