Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Myśle, mysle i myślę skąd

Polecane posty

po twojej wypowiedzi jestem skora do przypuszczen ze twoje IQ waha sie w granicach 15.... to faktycznie... przecietny Polak czy Polka tyle nie ma!

Gość persona PG-G
BUHAHA!!!! tak wogóle to udowodniłeś swoje wysokie IQ!!!! jestem kobietą :) powinienieś to przeczytac w mioch wypowiedziach, choćby nawet patrząc po końcówkać czasowników :) gratulacje a i jeszcze jedno:wiesz co to czytanie ze zrozumieniem?

Gość persona PG-G
Coralick przybij 🖐️ hihi

no i jak na zalaczonym obrazku widac to ze ci lekarze powiedza ze masz wysokie IQ nie znaczy jeszcze ze w zyciu codziennym uzywasz mozgu. wrecz przeciwnie... okazuje sie ze masturbujesz sie (moge ci wytlumaczyc co znaczy masturbacja... bo podejzewam ze nie wiesz) na sama mysl jakim jestes zajebistym gosciem. masturbujesz sie tak przez lata, nie masz czasu szukac drugiej polowki bo jestes zbyt zajety soba. a potem sie na stare lata budzisz z reka w nocniku i zadajesz sobie pytanie : "czemu bylem taki glupi!?"

przystojniak ja ci nie chce nic mowic ale chlopie jest po 23 a jutro w gimnazjum gtrzeba sie pokazac, tak ze pruj do wyra, bo z takimi worami pod oczmi image sobie popsujesz... a wiesz co to image, czy tez ci wyjasnic?

Gość persona PG-G
a czy ja sie chwaliłam swoim podadprzeciętnym IQ? hehe robie byki i co z tego? nie mam z tym problemów :)

Gość persona PG-G
hmm ciekawe jak ci się paskudne dziecko urodzi to czy sie go wyprzesz?

jak tak dalej pojdzie to ty sobie bidoku nawet nie zadupczysz!

Gość persona PG-G
albo dostaniesz zapalenia nadgarstka. pewnie nawet teraz sie onamizujesz :) hehe

Raz w prawa reke, raz w lewa? :D :D :D... to nie dupczenie.... to wlasnie MASTURBACJA.... dobra a teraz sie kladz do spania, zapamietaj co to masturbacja, jutro sie w szkole pochwalisz, chlopaki cie beda po rekach calowac....

dobra ja spadam..... milo bylo pogadac na poziomie z "wysokim" IQ.... byle by wiecej takich nie bylo... narka :)

aaaa i jeszcze zapomnialam dodac ze dziewczyna jestem... bo wiesz... ciezko ci sie polapac widze :) papapatki

Gość persona PG-G
Coralick no tak może sobie ruchać panny do woli ale pewnie same krysie w białych kozaczkach hihihi ;) no tak z takimi genami to wyrośnie cuuuudne dzieciątko

Gość persona PG-G
przystojniaczku troche za daleko...

Gość persona PG-G
i nie na poziomie...

Gość persona PG-G
nara. uściśnij małego 🖐️ hehe ii nie zapomniej dać buzi misiowi