Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 222222222222222222

dziewczyny - co sądzicie o takim facecie

Polecane posty

Gość 222222222222222222

Ma 24 lata. Studiuje.Pracuje w szkołach językowych i tłumaczy. Zarabia jako student ponad 2000 zł. Za pół roku po skończeniu studiów idzie mieszkać sam. Dodam, że nie ma dużego doświadczenia z dziewczynami (miał tylko jedną), nielubi alkoholu i imprez. Mowa o moim bracie.

Gość gdfgdfg
to gej

Gość to porządny chłopak po prostu

fajny..ciekawe jak wyglada,wizerunek mazna zmienic ostatecznie,ale chlopak niezla partia ogolnie,moze niesmialy..

Gość eakhrg;\A
to co tu piszesz tylko o nim świadczy dobrze- to że ma 24 lata i jedną dziewczynę to co??? ile ich miał mieć? no tak-teraz 24 lata i jedna dziwczyna to prawie jak prawiczek a na 100% to gej. Oj ludzie palnijcie się w łeb!!!

Gość 222222222222222222
jeżeli chodzi o wygląd to dość wysoki, szczupły brunet z zielonymi oczyma i ciemną cerą. Uprawia dużo sportu więc ciało ma ok. Ponadto powziął sobie, że nie będzie miał dziewczyny dopóki sam nie zamieszka. jako siostra i kobieta uważam, że to trochę dziwne ale staram się nie wtrącać

Gość aksfknag
Dobrze sadze o takim facecie ;p Porzadny facet, takich chcemy ! :)

Gość 222222222222222222
kiedys nakryłam go jak klęczał przed ojcem i brał mu do ust, to było zaraz po świętach wielkanocnych, nie wracaliśmy do tego. ma dość małego członka i nie jest taki słony w smaku jak u ojca, na lewej strony moszny ma pieprzyk.

Gość zadzwon na policje, szok!
ojciec was molestóje, szoke! wstydzcie sie

Gość 222222222222222222
ten ostatni wpis to nie mój

Gość f8r
facet z opisu cudo, teraz napisz gdzie tkwi haczyk

Gość 222222222222222222
haczyk tkwi w tym, że on lubi chłopców, znalazlam u niego gazety ze zdjeciami rozebranych panów, niektóre kartki byly sklejone

Gość 222222222222222222
jedyny haczyk to taki, że on pierwszy nie powie dziewczynie co czuje bo się boi odrzucenia.

Gość aneta bezrobotna białystok
o jeny, szkoda,ze jest gejem, taki ładny z opisu

Gość 222222222222222222
Aha ostatnio cos mowil ze zad boli czy to znaczy ze byl u ojca znowu ?

Gość f8r
no, jakbym byla mlodsza to bardzo chetnie bym sie pierwsza do niego odezwala :P ale 24 lata to dla mnie za mlody... ja lubie takich 30-32 lata

ha ha ha, nie no podszyw niezły :D z tego co piszesz to wygląda na to, że fajny i ambitny z niego facet ;)

Mi też się podoba jego opis, powinno być więcej takich facetów, jak on, najpierw praca usamodzielnienie się a potem związek i zakładanie rodziny.

u mnie jakoś leci, powoli. Dawno Cię nie było, co? A u ciebie jak tam banda napaleńców zdemaskowała Twoje miejsce pracy:-)

a bywam od czasu do czasu na kafe, u mnie troszkę się pozmieniało :) no niestety nie odkryli mojego miejsca pracy bo ono tak naprawdę nie istnieje :) wyprowadziłam się do innego miasta miesiąc temu i zaczynam na nowo układać sobie życie w nowym miejscu :)

nasza ulubienica bzdurcia założyła topic a w temacie nick mój i sandry, ale po tym jak się skompromitowała, zgłosiła temat do usunięcia osobiście :)

Mam nadzieje że w nowym miejscu będzie Ci lepiej się żyło. a co do bzdurci to wiesz jak to jest są ludzie i ludziska ;-)

Gość sandra g.
czesc dziewczynki, milo was widziec :)

Autorze.... tyle tematów? Ciągle o tym samym? Do tego podszywy na innych topikach :P Zdecyduj się, brunecie z ciemną karnacją;) Masz 23, 25 lat? Jesteś sobą, swoim bratem, żonatym i dzieciatym trzydziestolatkiem? Od tego są lekarze o określonej specjalizacji :P