Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 222222222222222222

dziewczyny - co sądzicie o takim facecie

Polecane posty

Gość kap kap płyną łzy
cassablanca nasza ulubienica bzdurcia założyła topic a w temacie nick mój i sandry, ale po tym jak się skompromitowała, zgłosiła temat do usunięcia osobiście już rozumiem, czemu myslałaś,że ja to "bzdurcia" :), bo Ci nie "przyklasnąłem" :D czytałem tamten temat, o czym Ci już dzisiaj napisałem w innym topiku i stwierdzam, że autorka się nie skompromitowała, tylko osoba, która się pod nią podszywała, a Wy drogie panie chyba macie problem z odróżnianiem stylów pisania, dlatego wszystko co ktoś napisze pod danym nickiem przypisujecie jednej osobie, dziecinada :O nie opowiadam się po żadnej stronie, ale te podszywy były wręcz niesmaczne :O cassablanco, Ty jako psycholog powinnaś bez problemu rozpoznać czy z kimś faktycznie piszesz, czy ktoś inny się podszywa :) pozdrawiam

heh...tylko, że bzdurcia w jeszcze innym temacie takim słownictwem operowała, że pożal się Boże....same wulgaryzmy więc styl pisania podszywa czy nie podszywa był taki sam jak bzdury.... skompromitowała sie, bo komuś zarzuca niekonsekwencje a sama taka jest, no i sam temat przez nią założony ;/ tyle w temacie 🖐️

heh...tylko, że bzdurcia w jeszcze innym temacie takim słownictwem operowała, że pożal się Boże....same wulgaryzmy więc styl pisania podszywa czy nie podszywa był taki sam jak bzdury.... skompromitowała sie, bo komuś zarzuca niekonsekwencje a sama taka jest, no i sam temat przez nią założony ;/ tyle w temacie 🖐️

Gość kap ka płyną łzy
skompromitowała sie, bo komuś zarzuca niekonsekwencje a sama taka jest, no i sam temat przez nią założony ;/ tyle w temacie w takim razie to samo można powiedzieć o Tobie cassablanco, bo zrobiłaś dokładnie to samo :O temat może i żałosny był, ale nikt nikgo nie zmuszał do wchodzenia na niego :) a styl pisania różnił się i to znacznie, zresztą, to mało ważne, miłego dnia :)

Zapowiada się interesująco (zwłaszcza odnośnie niechęci do alkoholu) :)

Gość kap kap płyną łzy
cassablanca nie róznił się, trzeba było czytać temat, który już nie istnieje... no właśnie czytałem :)

Gość kap kap płyną łzy
cassablanca jasne.... w każdym bądź razie miłego dnia to, że skończyłaś psychologię jeszcze nie oznacza,że jesteś dobrym psychologiem ;) to moje zdanie, ale twoje szanuję :) skończmy już, bo to i tak nie na temat ;) 🖐️