Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam o tym myśleć Mja

dziwna sprawa-wejdz i przeczytaj

Polecane posty

wczoraj wieczorem -siedziałam w mieszkaniu. Zupełnie sama,mój chłopak pojechał do rodziców na weekend. oglądałam sobie tv gdy nagle włączył się czajnik w kuchni sam z siebie.Podeszłam do kuchni,wyłączyłam go i wróciłam do pokoju-za chwilę znów usłyszalam jak sie włącza ten cholerny czajnik :O wyłączyłam go z prądu i położyłam się spać. Rano przy moim łóżku znlazłam kubek z wrzącą wodą :O:O mimo ,że nie wieczorem nie stawialam kubka obok łóżka i wyłączyłam z prądu czajnik

jaką kawę? taa krasnoludki -sam jesteś krasnoludek

Gość ziemniak a z niego frytka
ja pierdolę, musisz o tej porze pisać takie rzeczy 😭 :O

Gość gvghvj
skoro gorący kubek...to napewno był Knorr :-D

ucieło mi post :O nie widzę racjonalnego wytłumaczenia dla tej sytuacji sama jestem na mieszkaniu ,drzwi były zamknięte nie wiem sama

a skąd wiesz, że sama? :O zaczęłam się bać 😭

tam był sam wrzątek.Nic więcej,żadna kawa,zupka czy coś.

O KURDE!! Ja juz bym uciekla z tego domu. Boze ratuj nas przed silami wyzszymi!! :( Nie boisz sie?? :(

mieszkam z chłopakiem,ktory pojechał 70 km dalej do rodziców.Więc byłam w mieszkaniu sama. Zamknęłam drzwi do mieszkania jak zwykle więc wątpię by ktoś wszedł rano jak spałam...

Ktos sie z Toba bawi. Nakrzycz ze ma byc grzeczny, i ze jak chce pomoc, to neich cos czasem posprzata. I mowie powaznie, nawet jezeli to jakis duch, to chyba zrozumie, one sluchaja jak ie na nie pokrzyczy :)

wiesz-w nocy ten czajnik bardziej mnie irytował niż przestraszył. A rano bylam zbyt zaskoczona,a że dzien to dzień i jakoś człowiek nie ma głupich myśli to dopiero teraz zaczęłam analizować to co się stało:O nie wiem gdyby nie fakt ,ze dochodzi 23 to zaprosiłabym koleżankę do siebie :O

Hept-myślisz ,że duch jako coś niematerialnego móglby przenieść kubek z wrzątkiem przez korytarz i postawić na stoliku? kuurczę zmroziło mnie lekko teraz

Gość lunatykujesz
i tyle

bez względu na porę, ja bym dzwoniła do koleżanki :O

Gość Siuisiares_z_Kondonezji
Masz rozszczepienie osobowości. Jedna osobowość nie wie co robi druga. Sama wlączałaś i wyłączałaś czajnik i sama zrobiłaś sobie gorąco wodę rano do szklanki.

Gość kjhghhhhh
może twój facet nie wyjechał tylko np nocuje u sąsiada i mając klucze robi cię w balona

możliwe ,że sama zagotowałam wodę ? i położyłam się do łózka po tym jak przyniosłam sobie ten kubek? w sumie dlaczego nie.... ale ja nie lunatykowałam nigdy-ktoś by to zauważył przecież!

Faktycznie mozesz lunatykowac, badz miec rozszczepienie osobowosci (wtedy zasypiajac, czy zamyslajac sie, budzi sie ta druga, cos wykonuje, wraca do pierwszej). Mozesz sobie kamerke (chociazby z laptopka czy komputerka) zostawic wlaczona nanoc, zeby zobaczyc co sie dzieje :) Jezeli duch to nakrzycz, to czesto dziala:P

Ale pomysl sobie ze jesli to duch to moze on sie przed czyms ostrzega bo przeciez kubek ze wrzatkiem to nie jest nic miego. Moze to nie jest przyjazny duch, moze on chce Ci cos zrobic. Bo gdyby byl przyjazny to mialabys tam herbate albo cos takiego ale nie wrzatek... Ja sie boje mimo tego ze nie jestem tam :(

Hej, hola hola, to byl wrzatek tak?? Wiec dlaczego niby mowisz ze nalalas sobie sama i poszlac spac?? Co to mial nie wystygnac do rana?? Kobito, pomysl :P

Gość Klasyka jest jedna
wrr aż mną zatelepało o tej podwójnej świadomosci-to chyba do psychologa trzeba iść w sumie z tą kamerką to dobry pomysł,dziś nie zrobię nic ale jutro coś zdziałam w tej kwestii dobrze ,że nie wylało na mnie ten wrzątek

Mam nadzieje ze to nie ten potwor z PANANORMAL ACTIVITY!!!! :( O JA!!! TERAZ NIE BEDE MOGLA SPAC BO SOBIE PRZYPOMNIALAM!!!! :(

Olga-raczej opcja ,ze niby rano sama zagotowałam wodę,przyniosłam i położyłam się spac po czym JA się obudziłam? nie nie już raczej chłopak robiący sobie żarty ale w to wątpię. Wstałam przed 7 rano a na ogół spię dłużej więc przyszedłby po 8 jak miałby ochotę zrobić mi taki żart :O

klasyka jest jedna to ja ;) odpisywałam na innym topiku pod innym nickiem Olga nie stresuj się ! to u mnie nie u Ciebie -nie nakręcaj mnie...

jestem dużą dziewczynką i nie wierzę w duchy. zostawię włączone światło i pójdę spać.

Nic w tym dziwnego nie ma obudziłaś się poszłaś sobie zrobić kawę byłaś tak zaspana że skończyło się na wrzątku, położyłaś się z powrotem i przysnęłaś. Jak się za chwilę przebudziłaś miałaś gorący kubek. Po prostu nie dobudziłaś się i nie pamiętasz, poczytaj sobie o fazach snu. Moja żona normalnie potrafi nie pamiętać ze ze mną wieczorem rozmawiała a o takich drobiazgach że wstała do kibelka albo zrobić sobie herbatę to w ogóle ;) A włączający się samoistnie czajnik to do kosza wypiernicz i kup nowy bo to jedna z częstszych przyczyn pożarów. Jak się france same włączają to też zazwyczaj się nie wyłączają po zagotowaniu wody. A czajnik rano był włączony o prądu?

nie zwróciłam uwagi ale chyba był ,mimo ,że jestem na 100% pewna tego ,że wyłączyłam go wczoraj wieczór