Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam o tym myśleć Mja

dziwna sprawa-wejdz i przeczytaj

Polecane posty

Duch by zagotował wodę bez włączania do gniazdka ustrojstwa ;) Ty musiałaś włączyć bo nie jesteś duchem.

A w ogóle to czajnik należy zostawiać zdjęty z podstawki co by się nie spalić w nocy. Choć sam też tego nie robię. ;)

Gość fajzyk fajzyk z tzytzkiem
może ktoś włamał sie do ciebie jakiś psychopatyczny pschopata wieczorem? najpierw - chciał CIę nastraszyć bawiąc się czajnikiem i chowając się przed Tobą a następnie rano zagotował wodę postawił obok i specjalnie wychodząc trzasnał byś się obudziła lepiej wez nóż z kuchni i obejdz całe mieskzanie patrząc do szaf i innych ciemnych zakątków

taa psychopata :D myśliciel-to brzmi logicznie :)

Jesli nie wierzysz w duchy to zacznij bo duchy istnieja. Ja tez nie wierzylam do pewnego momentu. Razem z kolezankami i kolegami wybralismy sie do opuszczonego psychiatryka w nocy w ktorym niby 'straszylo'. Ja tam sie nie balam pozostali tez nie bo nie wierzylismy w to. Robilismy zdjecia, pozniej ogladalam swoje. I wiesz co widzialam po zblizeniu w pewien punkt? Starego mezczyzne w jakiejs szacie. To byl duch bo tam nikogo nie bylo. Nigdy wiecej nie poszlam tam z nikim.

olga kuurczę może to jakieś prześwietlona klisza czy coś ? psychopata czai się pod łózkiem

Nie to aparat w telefonie :> Nie proboje Cie nastraszyc ale wiesz ja wierze w to a ty w to :) Milego spanka :)

:D duchy istnieją ale zanim zacznie się im coś przypisywać należy się dobrze zastanowić nad przyczynami ziemskimi. Bo łatwo popaść w paranoje a tak naprawdę to większość spotkań z duchami to wyobraźnia. Szczególnie tych spotkań spektakularnych w których duchy gotują wodę ;) Czemu zakładacie że duch to kretyn przecież jak zadał sobie tyle trudu żeby tą wodę ugotować to chociaż by już herbatę zaparzył ;)

myśliciel -może to złośliwy i wredna jednostka :) ktora chce lekko postraszyć a nie robić za gosposię ? dobranoc

złosliwy duch i jakaś wredna jednostka :)

Gość Smutna...........23
Duchy istnieją.mogę cię zapewnić. Nie będę tutaj opisywać dlaczego jestem pewna bo i tak nikt nie uwierzy. Tylko ja wiem czego doświadczyłam...