Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony i smutny z UK

nie moge bez NIEJ zyc

Polecane posty

Prosze, napiszcie cos madrego, pomozcie mi. Mam 36 lat, zone, dwojke wspanialych dzieciakow (Julka 3 latka, Antos 3 m-ce). 10 kwietnia br wrocillismy z zona z 6 letniej emigracji w UK. Teraz szukuje nasz przyszly dom do zamieszkania i do stworzenia w nim miejsca pracy dla nas, wiec nie mam czasu na "adoptowanie" sie po powrocie, po prostu pracuje w pocie czola. Ale jest KTOS za kim tesknie tak strasznie, ze nie moge juz wytrzymac - ONA (Leanne) byla opiekunka naszej Julki w przedszkolu w UK. Wiem, ja stary dziad (36 lat), ona ok 20, wiec pewnie 99% z Was napisze, ze zglupialem na stare lata - moze i zglupialem, ale nikomu nie zycze takiej tesknoty jaka ja teraz odczuwam za NIA. W ostatni dzien pobytu mojej corki w przedszkolu (9 kwietnia) powiedzialem JEJ wprost ze ja kocham i ze nigdy o niej nie zapomne. Wiem, ze jak odchodzilem, to plakala, nie wiedzialem co mam zrobic. Prosze, napiszcie, czy ktos w Was tez przezywa/przezywal takie KATUSZE. Boze, za jakie grzechy mnie cos takiego w zyciu spotkalo??? Ja nie moge wytrzymac bez tej dziewczyny, po prostu nie moge. Prosze, pomozcie mi jakos. Prosze!!

Przestan wydziwiac, zapomnij. Pomysl o swojej zonie i o dzieciach. Angielki to kobiety na jedna noc, nie do zycia.

do Olgi - tak, masz racje co do Angielek - nie masz racji co do NIEJ - dziewczyna z innego swiata, jak chcesz, moge przeslac CI JEJ zdjecia.

Gość ty jestessss
debilem a najbardziej mi szkoda twoich dzieci,zwiazek z 20 latka jest bez szans na dluzsza mete,bzykales juz ja?

i wnioskujesz, ze jest taka wspaniala po jej wygladzie? rewelacja! ogarnij sie, zwykly kryzys wieku sredniego. wielkie mi rzeczy. przejdzie ci

a to niby dlaczego zwiazki z 20 latkami są bez szans?? wypraszam sobie noo :P

jestescie obrzydliwi piszac cos takiego

Gość ty jestessss
zrospaczony czym cie zachwycala swoim wygladam -ale powierzchowny jestes masakra....widac ze jestes jakimś tepolem i siedziales 6 lat w UK wycierajac im dupe

Gość młymło
Strasznie mi żal twojej żony :(

Husky - ja ja znalem 8 m-cy, widzialem kazdego dnia jak wspaniale opiekowala sie moja coreczka. Nie oceniam jej po wygladzie tylko.

"dziewczyna z innego swiata, jak chcesz, moge przeslac CI JEJ zdjecia." chciałes udowadniać jej niezwykłość wysylajac komuś zdjęcia... jak ktos umie czytac miedzy wierszami to to wyłapie. zapewne jakby tala ladna nie byla w ogole bys na nia uwagii nie zwrócił :o

Gość spektra2
w każdym wieku można oszaleć z miłości no ale facet ty masz rodzinę .. pomyśl o nich

Gość ty jestessss
szkoda ze twoja zona nie wie jakiego zalosnego meza ma ...wwspolczuje kobiecie ze ma frajera ktory lata za jakas pewenie gruba brzydka angielka...masakra normalnie zal mi jej a ciebie jeszcze bardziej

Gość Misiaku
Zauroczenie - to chyba najwieksze dziadostwo jakie znam. Moze naprawde niezle pokiereszowac uczucia. Ty bedziesz tesknil za idealna przedszkolanka, Twoja zona bedzie sie zastanawiac co sie dzieje, a dziewczyna... watpie zeby rzucila wszystko dla Ciebie. W tym wypadku wystarczy troche czasu. Sam zobaczysz co sie bedzie dzialo. Minie, albo sie nasili. Prosze Cie jedynie o nie idealizowanie dziewczyny. Popatrz na Twoja rodzine. Co masz, a co mozesz miec. I co jest dla Ciebie wazniejsze. Nie Ty jeden przezywasz takie rozterki, nie zwalalabym to na wiek. Raczej na tesknote za czyms, czego Ci brakuje. Zastanow sie czy warto ryzykowac. Co z uczuciami do zony?

Misiaku - masz pewnie racje, ze to zauroczenie - ale czy zauroczenie trwa az 8 m-cy? czy to nie jest milosc? Nie, ja nie zostawie zony i dzieci i nie wroce juz do UK. Po prostu strasznie tesknie, jak Ty to napisales "za wyidealizowana przedszkolanka" - wiem, ona by pewnie nie chciala ze mna byc, poza tym znala dobrze tez moja zone, bo przeciez na zmiane zaprowadzalismy i odbieralismy corke z przedszkola. Kureskie jest to zycie dla mnie, naprawde nikomu nie zycze takiego szargania wnetrza jak to sie dzieje ze mna.

Hej współczuje Ci bardzo ale mysle że przejdzie ze zapomnisz , a założe sie ze myslać o niej poczujesz miłe ciepełko na serduszku.pozdrawiam .

Aga27 Wawa - dziekuje Ci za słowa otuchy. MIlo z Twojej strony

Gość fajna ze mnie dupa z twarzy
przeczytaj sobie o czyms takim jak PIORUN SYCYLIJSKI. a pozniej zastanow sie nad soba...mam nadzieje ze zrozumiesz...

Gość kafeterianka1234
czytałam wczoraj i czytam to dziś i nadziwić się nie mogę, jaki Ty jesteś gruboskórny, moim zdaniem psychicznie zdradzasz żonę a to nie jest fair wobec niej!! a może do tego myślisz, że nic złego w tym nie ma? bo jeśli tak to d..a z Ciebie a nie facet, chociaż teraz to takie normalne przecież..echh

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A ja cię rozumiem:) ale to nie ma przyszłości.Zakochałeś sie i taka jest prawda.Jednak radzę ci zapomnieć za dużo masz do stracenia.Wyobrazenia o kobiecie która ci się tak podoba a zycie codzienne to dwie róne sprawy.Staraj się zapomnieć .Życzę ci tego mimo wszystko.A do wszystkich potępiających cię .Nie bądźcie tacy mądrzy bo nigdy nie wiecie co was spotka.

może zastanów się dlatego Ci się to przytrafiło? znudzenie żoną? monotonia? może powinniście coś w waszym życiu zmienić? może żona nie spełniała Twoich oczekiwań? wszystko można naprawić a o tamtej zapomnij, zakazany owoc tylko dlatego jest kuszący bo jest zakazany :)

Gość ntttsss
olej wszystko! wracaj do niej.. zyje sie tylko raz !!!!

Właśnie zakazany owoc smakuje najlepiej ,jak się go już skosztuje to to nie to samo.

ntttsss-nie za madre te twoje rady :(

Gość ntttsss
pakuj sie , jutro kupij bilet. zonie zostaw list, do dzieci czasami wpadniesz albo bedziesz zabieral je do siebie! jesli nie sprobujesz.. bedziesz zalowal do konca zycia !!!

a tam pierdolenie takie, zafascynowany jest bo nie może jej mieć, a jakby tak pożył z nią to pewnie by zatęsknił do żony :) pewnie po dwójce dzieciaków jest już znudzony potrzeba mu wrażeń, ale ta fascynacja to tylko iluzja a tyle można stracić..

Gość ntttsss
im dluzej bedziesz sie zastanawial tym bardziej bedziesz na nie... zrob jej po prostu niespodzianke. zobaczysz co z tego wyjdzie, w zyciu warto jest ryzykowac ! a zona.. wolisz ja oszukiwac? bo mysle ze nie, z reszta z czasem jej przejdzie, lepiej jej bedzie bez Ciebie niz zyc ze swiadomoscia ze jestes z nia na sile..