Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony i smutny z UK

nie moge bez NIEJ zyc

Polecane posty

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ntttsss-tak spróbuje a jak nie wyjdzie to co kolejna rozpacz?????Ciężki wybór szczerze mówiąc.

Gość ntttsss
a jak nie wyjdzie to pouklada sobie zycie w inny sposob! przeciez swiat nie konczy sie tylko na jego zonie .. jest milnion opcji, milion pomyslow, to tylko zycie...

w sumie mało wiemy o związku autora i jego żony, może niech się wypowie co jest nie tak, i co do żony czuje konkretnie bo na razie to tylko smęty o tęsknocie :D

Ariane84-DOKŁADNIE !!!

ntttsss-KURDE ŻEBYS TY NIGDY NIE BYŁ W TAKIEJ SYTUACJI!!!! A DZIECI TO CO ????ZABAWKI????

"to tylko zycie" -- jacha, bo zycie to taka zabawa w simsy albo inną gierkę, wiesz stary, nawet jak Cię zabiją i nie wskoczysz na inny level to nic się nie stanie. :D tylko pamiętaj, że jak będziesz spierdalał to tej swojej dziumdzi to koniecznie ten list żonie zostaw. 🖐️

tak a to że dzieci będą miały cięższe dorastanie bo bez ojca to się nie liczy pewnie, co tam żyj chwilą i olewaj innych, żeby Tobie ktos tak kiedyś nie zrobił

Gość ntttsss
a powiedz szczerze... chcialabys zeby facet byl z Toba na sile 'bo dzieci' ? nie wydaje mi sie ! do cholery jasnej , kazdy ma prawo zyc jak mu sie podoba, jesli faktycznie chce czegos nowego to niech probuje. po co robic cos na sile?

ale nie wiadomo co on do żony czuje, może ją kocha tylko np mieli problemy? i po prostu zafascynował sie jakąś obcą wyidealizowaną babą, niejasno się określił jak dla mnie ten koleś

Gość ...niecierpliwa...
Jesteś porąbany .... uświadom to sobie w końcu!! Stray pryk i 20 latka? Facetom to się marzy!@! Nie ma, jak to założyć RODZINĘ z pieskiem!!!

Gość nefciak
Facet to świnia!!

Gość zrozpaczony i smutny z UK
dziekuje wszystkim za wpisy, a w szczegolnosci Klejnotce(iiiiii). Pytanie co czuje do zony.... nic szczegolnego. Lacza nas tylko (albo az) dzieci i wspolnie zaoszczedzona kasa w UK. Zona jest b. cienka w lozku, praktycznie nie ma potrzeb seksualnych (dla tych co zaraz beda psy na mnie wieszali: w lozku jestem naprawde dobry, jakos kolezanki nie nazeky na mnie w czasie studiow). NIe wiem dlaczego ozenilem sie z ta kobieta. Powiedzcie gdzie i jak, to wam wszystkim pokaze zdjecie mojej ukachanej z UK. I naprawde nikomu, nawet najwiekszemu wrogowi nie zycze takiej tesknoty jaka ja odczuwam za ta dziewczyna.

ehh to po cholerę wziales slub z osobą do ktorej nic szczegolnego nie czujesz i ktora nie zadowala Cię w łóżku? ja się pytam PO CO... żeby zniszczyć życie 3 osobom? :O

Gość smutny i zrozpaczony z UK
Zdesperowana Zono Domowa - dla mnie to tez niemormalne. Nic jednak na to nie poradze - co ja za to moge, ze zakochalem sie w tej dziewczynie? Potrafisz zarzadzac swoimi uczuciami? podziel sie ta tajemna dla mnie umiejetnoscia - ja nie potrafie. Po prostu Kocham ta dziewczyne, choc wiem, ze juz nigdy jej nie zobacze,

Gość Jagwóździanka
ZGŁUPIAŁEŚ !!!!!!!!!!

zglupiales zeby sie zakochiwac w dziewczynie mlodszej od siebie o 2 razy, majac zone i dzieci. nic mi ciebie nie zal, zal mi twoich dzieci i zony, wez sie w garsc bo nie jestes w liceum juz zeby takie glupoty robic.

Gość Jagwóździanka
Nie !!!! to prowokacja !!!!! Czy wy widzieliście tą jego pięknosc ? :D:D:D:D:D

Gość fawila
Co do zdania Misiaku, zauroczenie moze trwac do 2-3 lat maksymalnie przy stalym kontakcie, potem hormony spadaja i dupa, nie ma 'milosci'

Gość fawila
Poza tym mentalnosc UK jest taka ze oni nie patrza za siebie, pojechales a ona juz pewnie nie rozpacza, nie angazuja sie w rzeczy nie majace przyszlosci i bardzo dobrze dla nich

Gość tak was czytam
chłopie!!! brak słów..ona przy mnie a mnam prawie drugie tyle lat...wygląda jak moja gosposia:-0żal mi i Ciebie izony:-(

Gość smutny i zrozpaczony z UK
napiszcie cos, znowu mam chandre, dopadla mnie za NIA taka tesknota....

Gość gość
Nie przejmuj się poprzednimi wpisami. Miłość to normalna rzecz i może się przytrafić ludziom w każdym wieku. Ja miałem podobną sytuację (różnica między mną i partnerką była tlyko trochę mniejsza) kiedy mnie porzuciła równiez byłem załamany. I wtedy zamówiłem urok miłosny na http://magicznerytualy.pl . Na efekt nie musiałem długo czekać. Ukochana do mnie powróciła i teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem.

Gość gość
Nie ma nic gorszego, kiedy mężczyzna powie ci po 2 latach mieszkania ze sobą, że już nic nie czuje do ciebie. To tak z dnia na dzień. A ty przez te 2 lata, gotowałaś obiadki, sprzątałaś i opierałaś mu d... .To spada jak grom z jasnego nieba, świat się wali wtedy na głowę, wydaje ci się że twoje życie nie ma sensu bez niego. Ja musiałam go zdobyć ponownie. I dopięłam swego. Pomógł mi urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl , wrócił do mnie bardzo szybko, ponownie czyniąc mnie radosną.