Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

książka dla 7-latki

Polecane posty

Czy możecie mi podać jakieś książki odpowiednie dla 7-lakti? NIedługo dzień dziecka, do tej pory świętowaliśmy to jakim wyjściem, ale teraz jestem chora i z wyjścia nici :( no i musze kupić coś Chrześnicy na Dzień Dziecka, mała bardzo lubi czytać. Możecie podać jakąś fajną książke?

Gość bukaa
ja co prawda mam syna, ale kupuję mu książki "rozwojowe". Na ostatnie świeta dostał "Poczet królów polskich", oczywiście dla dzieci. Sa równiez całe serie poświęcone zwierzętom, geografii, ciekawym miejscom na świecie. Co do beletrystykii nie potrafię pomóc, bo dziewczynki maja zupełnie inny gust, zresztą tu korzystam z biblioteki i nic nie utkwiło mi w pamięci.

ja słyszałam coś o jakim mikołajku ale nie pamiętam o co chodziło.. muszę oddelegować męża do sklepu a wolałabym mu podać konkretne tytuły

Mój synek ma przygody Mikołajka ;) Jest to bajka o chłopcu ,takim urwisie który opowiada różne zabawne historie jakie jego spotkały wśród przyjaciół,rodziny. Osobiście mi się podoba :D A i są 2 tomy. Mi się wydaje że też fajną książką dla takiej dziewczynki moze być "Ania z Zielonego wzgórza" , miło wspominam "Dzieci z Bulleryn"