Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Danger napisał: Co zamierzasz do niej wsadzić? Na początku 2x ssd 256 sli z 7500 i5 1050ti i 16gb ramu kupić kable i oslony białe do ramu gpu chloendzenie by to wyglądało A z czasem wszystko co mi się zechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu Hhttps://www.tiktok.com/@asiahorse_pc/video/7528849330451516685 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Na początku 2x ssd 256 sli z 7500 i5 1050ti i 16gb ramu kupić kable i oslony białe do ramu gpu chloendzenie by to wyglądało A z czasem wszystko co mi się zechce Chuuuju widziałeś ile RAM kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu Ogólnie to może być i wymiana obudowy z czasem znowu bo pod tv 32 tesz biala czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Red Hat napisał: Chuuuju widziałeś ile RAM kosztuje Wymieniłem podzespoły co juz mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu A ddr4 mam 2x 8gb i 2x 4gb w 4 atx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu No i mogę zrobić dwa atx z nich po 16 i 8gb sli i po dwa ssd w sli raid 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu Poza tym mogę sobie zarobić i kupić co mi się zachce jak np 4070 rtx biakom czy cokolwiek innego Moje możliwości finansowe 90tys towaru 60tys gotówka 7tys kk 10tys złoto itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Moje możliwości finansowe 90tys towaru 60tys gotówka 7tys kk 10tys złoto itd MITOMAN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Red Hat napisał: Chuuuju widziałeś ile RAM kosztuje Ja mogę sprzedac jednom konsole z towaru i se wrzucic 5070 rtx bialom i jeszcze mi zostanie na cpu i7 8 watkow chlopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Red Hat napisał: MITOMAN 2400 biala 5070 rtx uzywana to grosze ja mam w kolekcji gre więcej wartom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu A to tylko jedna z 500 płyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu A 4070 tylko 1500 już można wyliscytowac bardziej się martwie gdzie go postawic niż pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu Bo te 4 monitory mi zakrywajom pc ewentualnie na podłodze lub na początku kallax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Red Hat napisał: MITOMAN Wszystko zależy co będę kupował w tym roku wydałem 11tys zarobione na allegro na różne sposoby jakbym chciał kompa to bym miał rakiete ale wtedy dalej pokój do remontu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu Mam zrobić kuchnie łazienkę nawet tanio to i tak leci kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu A obudowę kupię na pewno bo jak 150zl to sobie zrobię lepiej look Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Mam zrobić kuchnie łazienkę nawet tanio to i tak leci kasa Kuchnie i łazienkę robisz już dwa lata. Sprzedałeś działkę, masz kasę, więc bierz fachowców i niech remontują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu A jeszcze 15 konsol chce kupić na kallax to nie wiem jak będzie z pc typu 5070 rtx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kuchnie i łazienkę robisz już dwa lata. Sprzedałeś działkę, masz kasę, więc bierz fachowców i niech remontują Sam se zrobię za ceny materiałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu W tym roku zrobiłem sypialnie i przedpokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu Wiem tylko że chce biały pc z szybami jak ubreala resident evil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 6 godzin temu 51 minut temu, Еlciаа napisał: W życiu bym cię nie kupiła, sråm na ciebie. Dobranoc. Nie wiesz tego bo jesteś pustakiem a mnie nie widziałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 230 Napisano 6 godzin temu Nie chce kupić człowieka wiec jest pustakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie wiesz tego bo jesteś pustakiem a mnie nie widziałaś ciebie nie trzeba widzieć żeby wiedzieć że jesteś żywym goownem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 230 Napisano 5 godzin temu Oesu bez przesady, nawet jak ma koope w klopie to z kupom go nie pomylisz huh... cisza nocna widze w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach