Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kampania reklamowaa

gdzie tanio na wakacje i z jakim biurem autokarem>>??

Polecane posty

Gość golcowa
Mnie tam tez autokar nie przeszkadza, ale raczej jesli chodzi o sąsiadów Polski :) niestety po ostatniej podrózy autokarowej do Hiszpanii moje zatoki umarły i na takie dalekie trasy już się nie pisze na autokar :)

Gość gość
Rainbow i Pocztówki z Włoch. Byłam, polecam. Bałam się tego autokaru, a okazało się, że zupełnie niepotrzebnie. Bardzo przyjemna wycieczka.

Gość Ssuuzzaannaa
grecja i antyczna przygoda z rainbow. w dobrym momencie wycieczka kosztuje niewiele ponad 1000 zł. a hotele na objeździe, cały program, autokar, też te obiadokolacje (za które co prawda trzeba dopłacić) bardzo fajne, greckie. Świetne wakacje za grosze.

Gość janinana
Własnie wróciłam z objazdówki "Witalne Węgry" polecam serdecznie, naprawdę niedalekie okolice a warte poznania :)

Gość edyciakk
W tym roku własnie po dosc dlugiej przerwie w wycieczkach autokarowych bylam na objazdówce "Wilno-Ryga-Tallin-Troki - Nadbałtyckie stolice" z Rainbow i przyznam, że klimatyzowane autokary z wifi dają radę :) wcale się nie czulo tych kilometrów :)

Gość Stuszka
Chciałam jechać na tę wycieczkę z Rainbow, niestety praca pokrzyżowała mi plany :( A natrafiam teraz non stop na dobre opinie o tym objeździe, pech chciał, jest mi tym bardziej przykro. Ale miejmy nadzieję, że jeszcze się uda, co się odwlecze to nie uciecze.

Gość Famirka
Włochy Klasyczne z Rainbow - polecam. Bardzo fajna wycieczka autokarem, ale tak ułożony plan, że nie jest bardzo męcząca, a do tego wygodny autokar, pilotka dba o ludzi. Poza tym włochy są niesamowite, trzeba je zobaczyć przynajmniej raz w życiu.