Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatjana23l

moglybyście tak żyć? bo ja bym nie mogła..

Polecane posty

Gość wnerwia mnie gadanie ja bym ni
e mogla!jakbys chciala zyc to bys tak zyla!ja zyje na wozku inwalidzkim bo choruje od urodzenia i musze sie z tym godzic.

Gość Tatjana23l
chyba jednak bym nie mogła... czasem z jedna osobą np w jednym pokoju trudno jest wytrzymać ,a co dopiero tak...jest się w pewnym sensie uzależnionym od drugiej osoby 24 h na dobę... poza tym wiadomo zero życia prywatnego , związku , seksu , dzieci pewnie też nie będa miały... no masakra. podziwiam je ,że staraja sie mimo wszystko normalnie życ

Gość Tatjana23l
wiesz wolałabym z dwojga zlego jeździć na wózku ...

Gość open office
i dlatego jak bede w ciazy to zrobie sobie badania prenatalne.

Gość Tatjana23l
ja też sobie zrobię. jakby moje dzieci miały by tak żyć to wolałabym usunać ciąże dla ich dobra chyba..

Gość Tatjana23l
poza tym jak ktoś jeżdzi na wózku nie wzbudza sensacji ,a one wzbudzają napewno. no i jeżdzac na wózku można w miarę normalnie funkcjonować w pelni decydować samemu o sobie..

i chcialabys byc zdana jak niektore osoby na wozku na pomoc innych ludzi?takie glupoty gadasz ze czytac sie nie chce!!!!jestes jeszcze bardzo mloda malo wiesz o zyciu dziecino!Tatjana23l wiesz wolałabym z dwojga zlego jeździć na wózku ...

Gość Tatjana23l
no jasne żebym nie chciała jeździć na wózku ,ale to jest sto razy lepsze niż sytuacja tych dziewczyn

malo wiesz!niestety ja mieszkajac w malym miescie wzbudzam sensacje!ludzie zatrzymuja sie gapia komentuja!jak mowilam mloda jestes malo wiesz!

Gość Tatjana23l
no to przykro mi z tego powodu na Twoim miejscu też wolalabym być w pelni sprawna ,ale popatrz jaką te dziewczyny dopiero mają tragedię.. nie potrafie sobie tego osobiście wyobrazić

Gość Tatjana23l
brrr tego co wkleiłas nie dalam rady obejrzeć do konca. biedne dzieci i ich rodzice :(

nikt ich nie pytał czy one tego chcą,to życie wybrało za nie przeczytaj powieść Lori Lansen "Siostry" -daje do myślenia

Gość Tatjana23l
no masz rację w naszym kraju nie miały by zycia... ale pewnie nawet u siebie nie mają latwo

Gość nie moglabym tak zyc
:(

Gość w innych krajach ludzie nie sa
tak zacofani jak w Polsce

jestem zacofana, bo nie chcialabym tak zyc?

Bez przesady... Za granica tez sa degeneraci lazacy z bejzbolami. Juz nie rob z naszych rodakow takich najgorszych... A co do normalnosci to one na pewno zdaja sobie sprawe z tego, ze to ich zycie do normalnych nie nalezy, nie sa uposledzone umyslowo przeciez.

Gość a sama sobie poszukac nie
Nie sadze, by ich postrzeganie ciala bylo inne... To tak jakby powiedziec, ze jak ktos jest grupy to jest przekonany, ze z nim wszystko ok. Jakby tak bylo to by sie nikt nie odchudzal. To tylko przyklad. Ale mysle, ze one dobrze wiedza, ze nie zyja normalnie. No ale znajduja sie jak widac w tym. Ja bym nie potrafila :(

Gość w innych krajach ludzie nie sa
podpisuje sie pod tym wszystkim co pisze bazienka