Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelka wody mineralnej

co macie w lodowce?

Polecane posty

oliwki, pieczarki marynowane, ser żółty, szynka, ketchup, musztarda, syrop z czosnkiem, kostki rosołowe, sosy do dań chińskich, jajka, cebula, kawałek suchej kiełbasy (baaardzo suchej :D) i pewnie jeszcze kilka rzeczy już dawno zapomnianych...

Gość gryczka
Oliwę lepiej trzymać w ciemnej butelce w temperaturze pokojowej.

Gość mój miał wyniki takie sobie
Do Butelki wody mineralnej :-) Jak robisz sałatkę z zupek chińskich? Sory,że nie na temat.

Sałata, pomidory, ser żółty, masło, szynkę, salami, majonez, ketchup, musztardę itd., itd. Cóż...4-ro osobowa rodzina :).

Gość butelka wody mineralnej222
kupuje nudle knorra najczesciej ser w ziolach majonez i jogurt naturalny mieszam z tymi przyprawami z zupek i zalewam nudle, okolo 1h sobie wpijaja ten sos na teflonowej patelni smaze filet z kuraka badz indyka w gyrosie pokrojony w male fileciki, wiecie o co chodzi? do tego dorzucamkukurydze papryke ogorka pomidorka i wszystko mieszam, jest przepyszna;-)

Gość mój miał wyniki takie sobie
Paprykę konserwową czy świeżą ?

Gość butelka wody mineralnej222
jak jest w sklepie w rozsadnej cenie to swieza a jak droga to konserwowa, najlepiej ze swieza smakuje;-)

no chwala Bogu zakupy wczoraj zrobione to nie bedzie wstydu:-P mleko, jogurty, feta, marchew, cebula, baklazany, pomidory, dzem, banany, mango, pomarancze, ketchum, mjonez, musztarda, sok, wino:-D , piwo:-D :-D, bialy ser, mieso mielone, jajka, maslo, szynka z indyka, pol puszki ananasow, zolty ser i eeeee jakies bajery chlopa , nazw nawet nie znam:-)

Gość schowaj dume w kieszeń
A ja nie mam juz kasy na zakupy.Kto pozyczy 50zł do 10.czerwca.Nie mam od kogo pozyczyc.Nikt kasy nie ma. ODDAM JAK DOSTANE PRZELEW.PLIS.

Gość aaabcia
wezcie jeszcze bede wymieniać! lodówa na maxa pełna po niedzielnych zakupach, zamrazara tez peka w szwach a najgorzej że... co by tu zjesc???? :o

Gość A ja mam w lodowce:
Zamrazalnik pelny.. Lodowka:szczypiorek,rzodkiewka,papryka czerwona sztuk 6,pieczarki,salata,kapusta pekinska,ogorki 2,kilogram pomidorow,2 zielone papryki,ser,wedlina,smietana,ananas,jablka,gruszki,pomarancze,melon,mandarynki ..masło,mleko,jogurty,serek czosnkowo smietankowy,serek topiony,napoje,woda,

w zamrażalniku: kurczak cały, surowa kiełbasa, makowiec, łopatka kilka porcji, 2 porcje mięsa mielonego, skrzydełka z kurczaka, szynka (taka na kanapkę), paluszki rybne, natka pietruszki, kluski śląskie, żeberka..wiecej nie pamietam... w chłodziarce: wędlina.. chyba 3 rodzaje, pasta jajeczna, ser topiony w plastrach, kilka jogurtów, 2 serki homogenizowane, paprykarz, 2 puszki szprotek w pomidorach, ketchup, parówki grube, papryka konserwowa, majonez, krem chrzanowy, 2 słoiki dzemu, mleko, jajka, rzodkiewka, marchewka, pietruszka, jabłka, masło, czopki :P :P :P , to z tych co pamietam :P

Gość fffffffrrrrrrrrrrrruu
a ja mam tak- wędlina 2 rodzaje, ser zółty w plastrah gouda,parówki cielęce i kabanosy, serek wiejski,jajka,bigos,salatka z pory,mleko 2% ,2 jogurty,kefor,śmietanka dl kawy,chrzan. ketchup,musztarda,majonez,sos do hamburgerów,sos do pizzy,dwa wina czerwone i białe,dżem,coca cola,a na dole owoce i warzywa. a w zamrażalce- dwa chleby krojone,jarzyny na patelnie lód do wina bądz coli..

Gość fffffffrrrrrrrrrrrruu
aaa i jeszcze delma o smaku smażonej cebulki..bosko smakuje na kanapce! polecam!;)

Gość garfieldowa
Update;-) Mąz wrócił z zakupów. Teraz mam jeszcze twarożek firmy Pilos, fetę, jakąś wędlinę (nawet nie wiem co kupił), kiełbaskę do fasolki po bretońsku, ogórka zielonego i rzodkiewki:-)

boczek ser złoty ser biały pomidory jogurt puding serduszko parówki zupa pomidorowa ogórek zielony dżemy jaja smirnoff ice jakies sosy ( czosnkowy,itp) pepsi mleko i inne pierdoły