Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lennnnka

kiedy pojawily wam sie rozstepy w ciazy?

Polecane posty

Gość lennnnka

w ktorym tygodniu, miesiacu? caly czas sie na wszelki wypadek sie smaruje ale chce wiedziec kiedy najczesciej sie pojawiaja ja na razie jestem w 24tc i nie mam ale sie nie ciesze bo mysle ze chyba dopiero moge miec.......

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi pojawiły sie w 9 miesiacu jak opuscił mi sie brzuch;/

Ja jestem w 37 i też na razie nie mam, i też na razie się nie cieszę... koleżance 3-4 dni przed porodem skóra na brzuszku nie wytrzymała, na szczęście teraz po wszystkim są bardzo mało widoczne...

Gość nie mam w ogóle rozstępów
a w ciąży przytyłam 20 kg i bardzo się ich obawiałam. Wszystko wróciło do normy i wagi i wyglądam jak przed ciążą (47kg)

Gość a ja mam tak:
mi zaczely sie pojawiac w 8 miesiacu i to doslownie z dnia na dzien mialam coraz wiecej :( zadne kremy nie pomogly, jak bedziesz miala miec to i tak bedziesz miala niestety :(

Gość a ja mam tak:
ja tez przytylam 20 kilo i teraz po ciazy waze 48 kilo, ale te cholerne rozstepy :( moja mama nie miala, moja siostra nie miala, a mi dostalo sie za nas wszystkie :(

Gość sonomedica
Pojawiły się pod koniec 9 miesiąca. Może gdybym urodziła w terminie, a nie 9 dni po, nie zdążyłyby się pojawić:)Na szczęście są mało widoczne...:)

Gość lennnnka
czyli moga pojawic sie caly czas tak naprawde :( niedobrze :(

Gość sonomedica
Dokładnie. Nie ma reguły. Rozstępy rządzą się własnymi prawami:) i nawet kremy nic nie pomogą, jak będą miały wyjść.

Gość ciezarowka30
Przed ciaza schudlam jakies 7kg i nadrobienie zajelo mi do 22tyg ciazy, mam nadzieje ze przez to moja skora jest troche elastyczniejsza...

Gość postaram się byc kulturalna
miałam podobnie schudłam 10 przed ciążą. Ale rozstępy pojawiły sie na początku 9 msc, na bokach. Zaczęły sie pojawiać gdy mąz przestał mnie regularnie masować.

Gość mariankas
mi w 36 tyg ciąży

Gość w 37 tygodniu ciąży
wyglądają okropnie a jestem 5 miesięcy po porodzie

Gość juz mama
mi pod koniec ciazy. mimo iz sporo nie przytylam oraz regularnie sie smarowalam brzuch mam caly w rozstepach.

Gość bhjhujy8787
mi pojawiły się pod koniec ciąży i to tylko na górze nóg na szczęście na brzuchu nie mam a na noga nie jest ich dużo, smarowałam kremami ale to zależy od kolagenu w skórze im więcej go tym lepiej jeśli nie ma go sie dużo nie pomogą kremy.

Gość ja zauważyłam rozstepy
dzień po porodzie. Cieszyłam sie ze nie mam ich wcale, ale podczas parcia pewniie tak sie brzuch napinał że skora nie wytrzymała, tak sobie to tłumacze

W pierwszej ciąży przytyłam 12 kg i nie miałam żadnych rozstępów, a teraz kończę 37 tydzień, przytyłam 9 kg i też póki co nic nie widać.

Gość mi sie pojawily pare dni temu
jestem w 31 tc. pare malutenkich takich po cm i 3 kolo siebie po pare cm. smaruje sie kremami i oliwką, teraz juz obsesyjnie. chyba bedzie coraz gorzej. przesrane

Ja jestem w 38 tygodniu ciąży i nie mam ani jednego rozstępu. Co prawda przytyłam 20 kilo ale brzuszek mam bardzo ładny. Od 3 miesiąca smarowałam się Bio-oil, i widocznie pomogło. oby tak do końca ciąży.

Gość gość
Nie ma reguły. Jestem w 39 t.c i dopiero dzis pierwszy widzę jak dziecko sie juz opuścilo także radze zaczekać z ocena faktycznie do czasu juz po porodzie.

Gość gość
ja przytylam 16kg i ani jednego rozstepu dzieki Palmersowi

Gość gość
a ja przytyłam 10 kg i żadnego rozstępu, niczym się nie smarowałam, było mi wszystko jedno czy je będe mieć czy nie

Gość gość
mi nagle pod koniec 8 miesiaca, z dnia na dzień coraz więcej, ale tragedii nie ma na szczęście. koleżance wyszły tydzień przed porodem

Gość gość
aha, dodam, zę smarowałam sie codziennie, rano i wieczorem kremami, w ciagu dnia oliwką przy każdej wizycie w toalecie. Wszystko to o kant d... rozbić

Gość gość
Ja przez całą ciążę nie miałam ani jednego roztepu dopiero kilka dni po porodzie jak szybko spadł brzuch się pojawiły. Teraz jestem znowu w ciazy i boję się że się dużo powiększa

Gość gość
Ja po drugiej ciazy i nie mam ani jednego ...i uwierzcie lub nie ale nigdy niczym sie nie smarowalam..len ze mnie . Uwazam wiec ze te cale smarowanie i te wszystkie kremy to pic na wode.masz predyspozycje to je bedziesz miala i tyle

Gość gość
To ja z 20.51 oczywiscie, ze pic na wode. Moja siostraani razu sie nie posmarowala i nie ma ani jednego

Gość gość
Ja nie mam ani jednego, ale to chyba genetyczne bo w mojej rodzinie ani os strony mamy ani od taty nikt nie ma. Za to mojej koleżance wyszły w pierwszym tygodniu po porodzie,