Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia2000000

ale przed chwilą miałam seks...

Polecane posty

Gość nadia2000000

jednak uwielbiam mocny i ostry seks. było trochę gry wstepnej ,ale tylko chwilę a zaraz potem obrócił mnie od tyłu i mocno i szybko ... wiadomo co ;) widac bylo ,że mu się chce bo nie mógł się tego doczekać przez cały dzień. a mowią ,że 30-stki są najbardziej świadome swoich potrzeb ja mam 20 i też już jestem swiadoma . uwielbiam jak mnie tak mocno ,,zerznie" ;) i jednak gówniarze to nie to samo co dojrzali faceci. mialam paru gowniarzy do 25 roku zycia ,a moj obecny facet ma 33 lata i jest z nim najlepiej w łóżku ,a temperament ma wcale nie mniejszy od nich...

Gość LimpBizkit
Mozg tez nie.

Gość nadia2000000
mowie wam dziewczyny mocny anal to jest to, no moze troche czułam sie nie fajnie jak wyjął mi go z pupy i tryskał na twarz to mały niefajny zapaszek ale to jest nic w porównaniu do tego rzniecia

Gość nadia2000000
no i z gumką to jednak też nie to samo.. odkąd biorę pigułki wcale nie mam mniejszej ochoty ,a to dopiero jest prawdziwy seks ,a nie taki jak przez papierek ...ahhh zawsze po seksie jestem rozanielona mimo ,że mam go ok 5 razy w tygodniu. ale teraz byl szczegolnie dobry

Gość nadia2000000
to z analem to oczywiście podszyw. anala nigdy nie próbowalam i nie mam zamiaru ;)

Gość nadia2000000
Ale moze zmienie zdanie.

Gość nadia2000000
czesto zmieniam partnerów ale z tym juz sie bzykam az 3 dni jest niezły w zeszłym tygodniu miała trzech i jakos cos nie tak było

Gość fvsgbetbntr
no ale...po co o tym piszesz?? gdybym widziała w tym jakis sens to musiałabym siadać do kompa praktycznie codziennie i zaśmiecać kafe. ale po co? myślisz, że napisałaś coś odkrywczego?

Gość nadia2000000
a tak wogóle pierdole was wszystkich dla mnie liczy sie tylko dobre jebanie i rucghanie

Gość nadia2000000
nie odkrywczego poprostu chcialam się z wami tym podzielić ;)

Gość nadia2000000
I lubie obciagac dwoch naraz. No i przedw wszysytkkim na dwa baty.

Gość nadia2000000
a przy tym liże dupe jeszcze sojej suczce yorka

Gość lejdi zgaga
Masz dziewczyno cos z glową,bo zadna NORMALNA kobieta nie pisalaby o tym w necie :OIdz do lekarza to cos Tobie przepisze na glowe i przestanie Ci sie wydawac ze ktos Cie "rżnie" :O

Gość nadia2000000
Ale lubie tez obciagac psu jak mnie moj facet posuwa analnie.

Gość nadia2000000
a czemu to niby wstyd pisać o tym w necie ? przecież tu jestem anonimowa nikt mnie tu nie zna to sie nie wstydzę ;)

Witam!! Bardzo prosze o pomoc. Moja wnuczka bierze udzial w konkursie a ja chciałabym jej pomóc! To zajmie tylko kilka sekund. Wystarczy zagłosować, to nic nie kosztuje Pozdrawiam i dziekuję!!

Gość nadia2000000
a wogóle to powiem wam ze jestem facetem , i ot moja tajemnica padła

Gość nadia2000000
Apotem sie zamieniaja.

Gość rozwalamtopikiii
twoja wnuczka dostała klika

Gość fvsgbetbntr
to nie tyle wstyd co nuda. podzielić to się możesz z koleżankami, chipsami na przykład. jak zrobisz kupę to też będziesz tu o tym pisała?

Ja mimo tego ze jestem anonimowa,dziwnie bym sie czula opisujac tutaj moje "ewolucje" lóżkowe z mężem...

Gość nadia2000000
nuda ? co Ty dla mnie seks nigdy nie będzie nudny szczególnie ,że sobie go urozmaicamy w rożnych miejscach probujemy np w lesie itd ;) ten był na łóżku ,ale też mi się podobał. wogóle lubię jak jest chamski do mnie , ciagnie mnie za włosy , traktuje jak dziwkę... strasznie mnie to kreci i jego też. a z koleżankami też sobie nie raz opowiadamy ;)

Gość 6598147917874
tez lubie anal :-))

Gość nadia2000000
a mnie anal obrzydza dlatego sie nie przelamie. moj facet chciał spróbować ,ale mu to za bardzo nie przeszkadza ,że nie chce i tak mamy fajny seks

Gość fvsgbetbntr
ale trudno rozumujesz - nie seks jest nudny, a takie topiki.... ja też czasem rozmawiam na takie tematy z koleżankami, ale to co innego niż czytanie wypocin jakiś anonimów na forum. w tym samym czasie co ty rżnęły się setki osób i na szczęście nikomu poza tobą nie przyszło do głowy obwieszczać tego na forum. fajnie jest seks uprawiać, nudno czytać o tym. lubisz np. sorbet? ja bardzo, szczególnie malinowy. chętnie bym teraz jakiś skosztowała, ale kurwa nie chciałabym czytać jakież to ktoś tam miał doznania przy jego wpierdalaniu - nuuudaaaaa!!! mam nadzieję że dostrzegasz analogię

Gość nadia2000000
Ale kiedys sprobujemy, bo mnie to jednak kreci. Chcialabym sie zesrac podczas anala.

Gość kap kap płyną łzy
to z analem to oczywiście podszyw. anala nigdy nie próbowalam i nie mam zamiaru i myślisz,że przez to jesteś porzadna? ;)

Gość nadia2000000
Zaden podszyw. Coraz bardziej mnie to kreci.

Gość nadia2000000
a jesteś pewna ,że nikt inny na świecie o tym nie napisal na forum ? ;)