Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia2000000

ale przed chwilą miałam seks...

Polecane posty

Gość nadia2000000
I jeszcze namawiam mojego faceta na trojkacik. Bo chce poczuc na dwa baty. On naturalnie w dupe.

Gość nadia2000000
ale ja lubię opowiadać o swoim seksie z wami to jednak nie można za bardzo pruderyjni jesteście ... a z koleżankami np lubimy swoje opowiadania o naszym seksie ;)

Gość nadia2000000
I mam coraz wieksza ochote na wielu spuszczajacych sie na mnie. Facetow. Psami tez nie pogardze. Moje kolezanki lubia takie opowiesci. Niektore chcialyby dolaczyc.

Nie pierdol, wszystkim się chce a ty tu z taką opowiastką.., i co?mamy to czytać i szukać miejsca gdzie by się pogłaskać trochę? LITOŚCI. TU SĄ LUDZIE POSZCZĄCY!! :D A tak w ogóle to mam to w dupie. Wolność Słowu :P I lubię czytać o seksie... nie wiem... bardziej niż oglądać nieraz :D Laski, takie romantyckie erotyki no lululu... Już się nie okłamywać. Wolno pomarzyć :P Ale zejdźcie dzisiaj z tematu ... porozmawiajmy o współczuciu, patriotyzmie, celach, poglądach, dokonajmy syntez. Rozliczmy się z sumieniami. Pomódlmy się każdy jak tylko potrafi. Dziś jest poniedziałek. Dzień żałoby, dzień po niedzieli... dzień wypruty z flaków, dzień bez końca, dzień w którym zabrakło słońca ;( Ja też lubię pogadać z babami o seksie bez pruderii :) Na dwa baty hihihi :D na dwie babki... ;) tak w sferze fantazji rzędu erotycznych , ale szkodliwych dla moich obyczajów ;) Pogadać kulturalnie jednak warto zawsze ;)

Gość bhjnumi
a ja ci współczuję, mnie takie coś odpycha, wolę gdy partner jest czuły i namiętny, a nie tylko machanie ku.tasem aby mocniej i szybciej...

Gość nadia2000000
a ja jakoś nie lubię ,, czule" i powoli tylko lubię jak mnie facet porządnie wyrucha ;) więc może Tobie by sie to nie podobało ,ale nie musisz mi współczuć bo mnie podoba sie bardzo

Gość ee taaaammm
prymitywny i mechaniczny seks, nie lepiej z wibratorem?

Gość nadia2000000
jestem normalna bo myślę ,że nie tylko ja tak lubię.. a jak Cię to nie obchodzi to po co tu zaglądasz?

Gość nadia2000000
nie z wibratorem nie lubię (zresztą nie próbowałam ) wolę z facetem ;)

Gość nadia2000000
a co niektórych tak rozdrażnił ten temat to nie rozumiem ... dobra ja się zmywam wieczorem jak mój facet wróci znowu będzie seks więc nie moge się doczekać nawet mówil ,żebym sie ubrala ładnie w jakąś fajna bieliznę ;)

Gość nadia2000000
wychłostał mnie kablem po ryju że aż do tej pory mam czerwoną mordę ,merdałam nogami jak podłączona do prądu tak mnie to jarało

Gość nadia2000000
no nie no sado-maso nie lubię bez przesady wolę normalny seks ,ale ostry ;)

Gość nadia2000000
tak mnie rżnie w doopala, ze mam już hemororoidy, ale co tam, uwielbiam gdy mnie tam rucha...

Gość po co to piszesz? haha
Myślisz, że kogokolwiek to interesuje? Uwierz, nikogo kto jest od Ciebie choć odrobinę mądrzejszy (czyli prawie wszystkich), nie. Gdybyś jeszcze umiała pisać, albo przedstawiła powód, po co tutaj to robisz...żałosna małolata ;) pozdrawiam Twojego kochasia przekaż mu wyrazy współczucia...

Gość nadia2000000
ojejku jakby wszystkie inne tematy tu były bardzo ambitne... na prawie każdy mogłabym napisać ,, co mnie to interesuje" jak Cie nie interesuje to nie szkoda Ci czasu na odpisywanie? ;)

Gość nadia2000000
jednak to forum jest zbyt pruderyjne żeby tu zakładać takie tematy ...

Gość coraz gorzej na tym forum
wiesz w ogóle co to jest pruderyjność? Jakbyś miała IQ większe niż jednocyfrowe, to byś wiedziała, że forumowiczom nie chodzi o wulgarność, czy przesycenie erotyzmem (inaczej nie byłoby działu 'erotyka' szanowna idiotko ;)), ale o bezsens pisania takich rzeczy. Chyba bym sobie w łeb palnął, jakbym się dowiedział, że mam dziewczynę, która chwilę po seksie opisuje, co się działo na jakimś forum :/ Biedny facet. pozdrawiam i życzę chociaż trochę przypływu inteligencji

Gość nadia2000000
no gdybym tego nie pisała anonimowo to tak ,ale skoro jestem anonimowa to mogę sobie opisywac naszych zdjęc i filmików przecież nie zamieszczam ;)

Gość troche gadasz jak potluczona

Gość nadia2000000
chyba pruderia nie ,,pruderyjność" jak się za taką mądra masz .. tak wiem co to jest i wydaje mi sie ,że tu same dewotki siedzą co spędzają cale życie przed kompem skoro temat o seksie ich drażni ;)a o dziale erotycznym nie wiedziałam bo siedzę tu bardzo rzadko mam ciekawsze zajęcia tylko dzisiaj sobie siadlam no i co wszyscy mili i zyczliwi ;) a tylko niewinny temat o seksie napisałam bez szczegółów zresztą

Gość o rany gościaaa
Chyba nie zrozumiałaś o co poprzednikowi chodziło... Nie chodzi o to, czy się ktoś dowie czy nie, ale to jest obleśne, przynajmniej normalna osoba powinna czuć, że to jest ohydne- opisywanie swojego stosunku, rzeczy tak intymnej, że nie ma co o tym dyskutować. :/

i chyba pomylilas dzial... Tu sie nikt Twoimi opowiastkami zachwycac raczej nie bedzie :D

Gość nadia2000000
ja tylko napisałam jaki seks lubię ,że mi się podobal i byl ostry nie opisywałam dokładnie stosunku ;) zresztą dla mnie to nie jest obrzydliwe w seksie nie mam wielu zahamowań

jedne wola delikatnie, inne ostro. Ale co kogo to obchodzi w zasadzie? :D Ja nwet z moimi kolezankami nie rozmawiam o tym ;) Jedyna osoba, z ktora o tym rozmawiam jest moj facet :P

nie masz zahamowan, a to to co? "anala nigdy nie próbowalam i nie mam zamiaru" to sie nazywa wlasnie zahamowanie ;]

Gość nadia2000000
a zreszta ja tam lubię czytac o seksie a wy jacys niewyżyci chyba jesteście ,że tak sie oburzacie :p