Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaMM

Egipt w grudniu? Byl ktos?

Polecane posty

Gość AniaMM

Witajcie kochani, zastanawiamy sie z kuzynką nad podroza last minute do Egiptu w grudniu... byl moze ktos tam zimą? Zastanawiam sie czy to dobry pomysl... nie chcemy latem, bo za goraco to latem... Podzielcie sie swoimi wrazeniami, oraz tym, czy faktycznie jest tak, jak zapowiada oferta, np hotel 5 gwiazdek, super warunki, dobre jedzonko, i cieplutko... Ania

Gość AniaMM
;)

Gość AniaMM
czekam na odp.....

Gość malutkaxx
ja bylam od 1 stycznia do 15 stycznia. Wszystko bylo ok. pogoda - tak w Hughardzie do 25 stopni, w kairze bylo chlodniej, moze z 20. Jechalismy z Rainbowtour

Gość AniaMM
Hm... opowiesz cos wiecej? Jechalas last minute?

Gość malutkaxx
nie , to nie bylo last minute. byla to wycieczka objazdowa 14 dniowa. (rejs po nilu tak sie to zwie ) doplacalismy do hotelu 5 gwiazdkowego i mielisimy all exlusive. kilka dni bylo w hotelu w hughardzie, potem kilka dni rejs, potem kilka dni hotel w kairze a potem powrot do hughardy. mi sie podobalo, opalilam sie itp. Na statku bylo super i w hughardzie tez;-) polecam kosztowalo mnie to 3300 zl za 14 dni

Gość malutkaxx
ten ostatni hotel 5 gwiazdkowy nazywal sie Sea Star, bardzo fajny. Pierwszy to byl hotel 3 gwiazdkowy tylko ale byl znosny ;-) zapomnialam jego nazwy. jechalismy oczywiscie w tym roku.

ja sama byłam w Egipcie dwa razy w sierpniu... I jest stanowczo za gorąco, o godzinie 23 ciągle jest ponad 30 stopni. Też wybierałabym się w zimie, zwłaszcza że ceny są też dużo niższe. Ja śledzę ofertę biura mega.travel , bo mają w ofercie chyba każdy hotel w Egipcie :] i jeśli lubicie nurkować, to z rejonów najbardziej polecam Sharm El Sheikh, przy większości hoteli jest rafa, wystarczy mieć maskę z rurką i można spędzić niezapomniane wakacje.

Gość Aśka J
Egipt i wczasy w grudniu to bardzo dobry pomysł. Mało tego powiem ci, że sama przeglądałam ostatnio oferty Itaki do Hurghady, Marsa El Alam czy Taby i wcale nie trzeba mieć na coś takiego dużych pieniędzy.