Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka__03

flash mob

Polecane posty

Gość mandarynka__03

:) Zainteresowałam się ostatnio tańcem i znalazłam fajnego flash moba w sieci, układ nie wydaję się być jakiś trudny, ale kurcze chciałabym z kimś poćwiczyć i przede wszystkim nie znaleźć się sama w Białym stoku :) http://youcandance.plejada.pl/33655,news,,1,dance_mob,newsdetal.html co o tym sądzicie?

o słyszałam ze to fajne jest ;] w sumie szukałam czegos takiego, wakacje sie zblizaja mozna skoczyc sie odpręzyc, nawet bym wziela udział w czyms takim =]

Gość bombikooo
no no no ;] czegos takiego szukałem! oni są super, tez sie tym interesuje ale jeszcze za cienki w uszach jestem, ale trenuje i napewno wybiore sie na dancemob! ;]

Gość bombikooo
oczywiscie ogladałem tez filmik instruktazowy i damy rade;] w sensie nie jest zbyt trudny oczywiscie wymaga treningu i przecwiczenia ale układ jest wmiare prosty;] zreszta nam zawsze trener mowil ze da sie nauczyc kazdego układu!

Gość McRalsh
A mozecie powiedziec co to jest ten flash mob? To cos z tancem tak? Bo tak po rozmowie wydaje mi sie. :p

Gość mandarynka__03
no fashmoby są fajne kiedy widziałam niezła bitwę na miecze świetlne. Zastanawiam się tylko czy dam radę z tym układem niby prostu ale trzeba to poczuć....

Gość bombikooo
haha flashmob i bitwa na miecze swietlne :D chciałbym to zobaczyc, skoro to ustawka duzej ilisci ludzi to wypadło by pocwiczyc w grupie , albo po prostu w tym roku pojechac tm do białegostoku na 5 czerwca, a napewno beda takie jeszcze organizowane i wtedy wziac udział w innym

mam nadzieje ze juz ciepło bedzie ;] wkincu to bedzie juz czerwiec, bo w deszczu to ja im wspołczuje tanczyc to tylko filmach wyglada fajnie jak tancza w deszcu na ulicy :D

Gość Jarheadt
mandarynka__03: Wez pare kolezanek i jazda ;) Bedzie latwiej i razniej. A przede wszystkim smieszniej :D

Mam nadzieje, ze bedzie dobra pogoda bo z checia bym sie wybrala, akurat mieszkam niedaleko. Trzeba bedzie ciagle sledzic nowinki zwiazane z pogoda

Gość stykS666
"Mam nadzieje, ze bedzie dobra pogoda bo z checia bym sie wybrala, akurat mieszkam niedaleko. Trzeba bedzie ciagle sledzic nowinki zwiazane z pogoda" Oby! Chociaz ja wierze, ze juz 5 czerwca bedzie wszystko poukladane z ta pogoda. Bo kurcze ile moze byc zimno i padac?!

Gość stykS666
" nie nie jest trudny stań przed lustrem i poćwicz" Yhy :D Jak ktos nigdy w zyciu nie tanczyl na pewno w to uwierzy. :D Ja wiem, ze to kwestia tylko czasu zeby te ruchy zapamietac, ale na poczatku trzeba sie przemoc zeby zaczac, to jest najgorsze. :D

Gość mandarynka__03
tak będziemy się śmiać z mojej porażki ;p No mogę poćwiczyć ale wiem, że rewelacja to nie będzie ;/

Ja już próbowałam układ całkiem prosty. śmiesznie wyglądają faceci to tańczący :D

Gość bombikooo
dla wprawionych graczy to ten układ to pikus , taki relax :P moze i fakt ze dla innych to trruoche pracy, ale chodzi głownie o spotkanie sie w duze pie tam na rynku i wspólny układ,ktos jest z okolic?

Gość puzzinka
;] zgadzam sie faceta ten układ do twarzy nie pasuje:P ja jestem z białegostoku i wybieram sie na ta imprezke, i koncerty fajne tez bedą;] ide docelowo zobaczyc ilu ludzi sie skusi i zatanczy razem;]

widziałam filmik i powiem tak ogolnie moim zdaniem uklad nie wydaje sie trudny ale biorac pod uwage ze niektorzy maja elastyczne cialo i jak robia cos takiego wygladaja fajnie a inni jak robia to wygladaja wrecz przeciwnie to na ogolnym wystepie moze byc roznie ale mysle ze warto byc w czyms taki wziac udzial chociaz by tylko dla zabawy ale warto :)

Gość bombikooo
jak wam ida przygotowania? my juz sie naucczylismy sie układu teraz trening zeby wypasc jak najlepiej :] ogolnie słyszalem ze w białymstoku fajne impreski sa i po tej bitwie -dance mobie beda jeszcze koncerty , cwiczcie!!

Gość bombikooo
jak wam ida przygotowania? my juz sie naucczylismy sie układu teraz trening zeby wypasc jak najlepiej :] ogolnie słyszalem ze w białymstoku fajne impreski sa i po tej bitwie -dance mobie beda jeszcze koncerty , cwiczcie!!

powiem wam ze ja cwicze ten uklad chociaz wiem ze nie pojade bo 700km to troche dlugo ;) ale chociaz swietnie sie bawie przed lustrem ;))) moz enie wycodzi mi idealnie ;) ale zawsze to co ;)

mandarynka__03 ale o to wlasnie organizatorom chodzi zeby przyszlo duzo ludzi nawet jesli im taniec nie wychodzi bo chcą tym pokzazc ze jest naprawde mnostwo lepszych rzeczy niz siedzenie przed kompem

no i własnie to mi się podoba że pokazują inne sposoby spędzenia wolnego czasu ... fajnie ;)

Gość mandarynka__03
tam się jest dobrze zjawić chociaż jako obserwator a nie tancerz :) to będzie dobrze wyglądać z punktu publiki :D

Gość yavex
Ja mam blisko :) Przyjadę i będę tańczyć :D No jak można odpuścić taką zabawę? :D

Gość bombikooo
no raczej!! przeciez to zupełnie inaczej wyglada w tv, w sensie ze gorzej ! nie ma to jak taniec synchroniczny za zywo :P

Gość magnetism
no i barwo dla Ciebie! w koncu ktos sie odważył;]to super zabawa dla pewnych siebie ludzi , ale mnie masz dwóch lewych nog prawda?:P:P:P

ooo wiem nagraj to albo niech twoi znajomi nagraja i pusc na youtube bedziemy mogli tez zobaczyc

Gość carlodi
Pewnie tez w telewizji beda pokazywac to, jak ma oprocz tego tanca byc koncert to na pewno bedzie glosno w telewizji