Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka__03

flash mob

Polecane posty

Gość kiniamo
ciagle trenuje ten uklad i musze powiedziec, ze juz jest naprawde dobrze ;) Pamietam juz prawie caly, teraz tylko praca nad tempem : D

ooooo to taka większa impreza ma być?? a ja myślałam że odwalą układzik i do domu :):) ale w takim razie to jeszcze lepiej ;)

Gość bombikooo
wieksza wieksza, ma byc tez koncert a nawet dwa;] no i Wielka Bitwa Chłopaki kontra Dziewczyny to tez bedzie ciekawe, na kogo stawiacie?

to super jak trenujesz!!;] o to chodzi , ja oczywiscie poprzestałam na gadaniu :P ale chwali Ci sie;] jeszcze 6 dni i asz czadu w białymstoku:D

Ja stawiam na dziewczyny! Moge sie zalozyc, ze wiecej przyjdzie kobiet na tego dancemoba :D

Gość Hogar
o nie nie nie! Facieci musza to wygrac i nie ma innej mozliwosci ;]]

Gość Wojciechch
jeniffer.style no to cwicz a nie na forum siedzisz :D cwicz, cwicz na dobre ci to wyjdzie ;)

Gość Vancanr
halvar: no wlasnie tak sie sklada, ze wieksza impreza ;) Bedzie mozna sie dobrze pobawic i posluchac muzy. :D

Gość mozzzzzila
ooo widze wojna płci :D babki wygraja bo sie lepiej ruszaja:P my mamy oryginalnie rauszanie bioderkami a wy musiscie sie tego nauczyc;]

Gość magnetismto jakie koncert

Gość magnetism
to jakie koncerty beda tam w białymstoku na 5 czerwca???

Gość vivilla
Ma byc Agnieszka Chylinska i Afromental :D Moze jakis support, ale nie ma napisane na plakacie, wiec chyba tylko to. :)

Gość vivilla
"ooo widze wojna płci babki wygraja bo sie lepiej ruszaja my mamy oryginalnie rauszanie bioderkami a wy musiscie sie tego nauczyc;]" Dokladnie! kobiety gora! Jestem o tym przekonana bo sama bede brac udzial w tym :D

Gość serowaKarykatura
hej ! widze ze rozmaiacie o bitwie YCD, powiedzcie mi jak wiecie czy w Bia lymstoku sa jakies fajne puby czy cos w tym stylu gdzie mozna po calej imprezie pojsc ;]

Gość mandarynka__03
Ja trenuje ten układ trochę choć nie bardzo mam czas. Ciągle wychodzi komicznie.... Jak coś to planuje się wmieszać w tłum ;)

Gość pustkyyy
ja jeszcze trenuje i srednio mi wychodzi :( Pare dni zostalo, wiec mysle, ze jeszcze sie tego naucze :p

"Ma byc Agnieszka Chylinska i Afromental " nie no Agnieszka chylińska? jeju czemu nie mogło być kogoś innego ;/ a tych 2 to nei znam :D ale nie powiem starają się nagłośnić impreze ;)

oooooooooooooooooo weszłam na ta stronke ktora podalas na facebook i powiem ci ze swietny pomysl szkoda ze wczesniej tak niezrobili .... ;/no ale ja juz sie zapisuje ;):D

Gość bombikooo
komicznie, czy kosmicznie :D nie ni nie narzekajcie, nie wazne jak wam pojdzie ale o to ze moze wam sie to spodoba i zamiast do hipermarketu w niedziele to na działkke potanczyc :D:D , kto jest z baiłegostoku??

Gość białkek
ja bym tylko chciał zeby gwiazdami w tym dniu byli uczestnicy a nie jurorzy ... ja jestem z białego a coz bys chciał?

Gość mandarynka__03
Będą to wszystko na tvn puszczać :) Więc jakby ktoś się nie załapał to można obejrzeć w telewizorcu :D Miejmy nadzieję, że Chylińska nie zapuści nam swoich "najnowszych przebojów"

dokładnie ja mam tan sam problem za daleko mieszkam wiec by bylo mi cięzko ale mam zamiar wspierac wszystkich startujacych z "przed telewizora" a co do chylińskiej ja własnie też mam nadzieję że nie będzie śpiewać "chce ci tyle dac" bo ******

Gość MagiiLolli
"tak przydalo by sie zeby tym razem nie gwiazdorzyły a jak juz zaczna oceniac występ tłumu to padne. oprocz facebooka mam jeszcze cos takiego http://nasza-klasa.pl/profile/33651406" Dzieki za linka do naszej klasy, bo akurat facebooku nie uzywam ;)