Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka__03

flash mob

Polecane posty

Gość MagiiLolli
halvar: A mi sie wlasnie podoba to :)) Wiec z checia sobie ten koncert zobacze :P

Gość balansik
szczerze to mi sie to wszytsko w 10000% podoba , wszzytsko dopracowane, nawert wam te grupy na fejsie załozyli ;] jutro jedziemy z ramna juz do bialegostoku , jesli zobaczycie leniuszki w tv 170 krecone krotkie włoski w fioletowej czapce to to ja ::D:D

no wiem ze kazdemu podoba sie co innego no i oczywiscie to dobrze. szczegolnei ze mnie tam nie bedzie ;D ale jak juz bym miala byc bo bym chciala troszke po mojemu :D

aaaaaaaa a co do naszje klasy to bardzo prosze walsnei wiem ze malo osob używa jeszvze facebooka i NK jest bardziej popularna dlatego wlasnie wyszukalam ich tam :)

Gość Veroniczqa
No to co ludziska widzimy sie jutro? :D Bedzie super zabawa, damy czadu! yeah :DDD

Gość koreek889
A jaka bedzie pogoda bo mieszkam 15km od Bialegostoku i nie wiem czy przejezdzac :/

Ogladalam dzisiaj wiadomosci po 19 i ma byc sloneczko, wiec wszystko zgodnie z planem sie odbedzie, no to co? do jutra :D

koniecznie musicie mi zdac relacje po powrocie bede tu czekac wiec jak cos to napiszcie

Gość mandarynka__03
Ja jadę a co mi tam :) Trochę więcej zabawy z życia :D

Gość yavex
Cieszę się, że się na to zebrałaś :) Mam nadzieję, że spotkamy się na miejscu! Ja też jadę i będę się świetnie bawić :)

Gość smakolyk
a ja wam gratuluje odwagi ze pojechaliscie na ta bitwe YCD, tylko bez stresu to ma byc zabawa :)

Gość wiosennnny
koreek889 jakbym byl na twoim miejscu to juz bym tam siedział od wczoraj i pilnował miejsca ! tyle ze mnei woda powodziowa zatrzymała.... ciesz sie ze masz farta i jedz tam chociaz zeby poaptrzyc na nowe i mlode talenty

a ja wam wszystki strasznie zazdroszcze bo (przynjamniej u mnie) jest swietna pogoda a wy bedziecie sie swietnie bawic (na swiezym powietrzu) ;D fajnie fajnie i jak juz mowilam albo i nie koniecznie musicie zdac nam relacje jak bylo :)