Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nijaka1889

hiv

Polecane posty

Gość przyprawa knorra
nie martw się dziewczyno, jeśli było ciemno to mógł nie dolecieć. w razie czego powtórz test. będzie dobrze :)

nie wiem czemu sie ze mnie śmiejecie, takie to dziwne, ze sie boje? popelnilam blad, ale nie musicie przeciez sie tu ze mnie smiac.

Gość dobre undd motzne
te wirusy lecą tylko do smrodu ryby

nie, ja sie z Ciebie kochanie nie smieje. Wiesz jak to jest. jak ktos jest powszechnie znany to sie podchodzi do niego i chce sie autograf. moze widzialas w telewizji takie sytuacje. I to wlasnie o to chodzi; ) a wirusa sie nie boj - jesli ciemno to nie trafi a jesli jasno... cos zlosliwego bym powiedzial ale sie powstrzymam; )

na moim miejscu nie byłoby ci tak wesoło, a wibrator na odstresowanie? wy na prawde wszyscy uwazacie, ze nie mam powodow do obaw?

Gość ja44233
mozna sie zarazic przez krew i stosunek plciowy

Gość nijaka1989
apropo krwi na drugi dzień dostałam miesiączke, nic juz nie wiem, zglupialam, mam dosc tej niepewnosci, jeszcze ta afta, :(

Gość bez czarnego nicku dzisiaj
Wczoraj zrobiłam test na HIV w PKD. Jutro powinien być wynik i umieram ze strachu :( Doszły mnie słuchy że mój były bzykał wszystko co się ruszało i tak od miesięcy mnie to gnębi. Jutro albo urodzę się powtórnie, albo...

a mialas jakies objawy? TO I TAK SZYBKO WYNIK, JA W PKD czekalam od czwartku do wtorku... ;/

Gość bez czarnego nicku dzisiaj
Posłuchaj, HIV nie ma żadnych objawów. Czasami przy chorobie retrowirusowej, ale nie zawsze. W Twoim wypadku nie ma absolutnie żadnego ryzyka! W moim jest duże. Nie pamiętam czy miałam jakieś objawy grypopodobne, bo z byłym nie jestem już od kilku lat. U Ciebie występuje to psychosomatycznie. Są czulsze testy, np. combo jeśli tak bardzo się boisz. Ale mówię Ci, że nie masz czego :) Mam nadzieję, że ja również :(

mam nadzieje, że macie racje, choc pytalam sie w PKD czy jest ryzyko i babka powiedziala ze moglam sie zarazic jesli byl tam wirus. czuje sie strasznie, i nie wytrzymuje juz tego czekania...

i trzymam kciuki za Ciebie, daj znac jak juz bedziesz miala wynik ! powodzenia :) i prosze pisac jesli ktos ma jakies zdanie na temat tego czy powinnam sie marwtic czy nie.

player nie rozdaje autografow za swoja glupote ! i nie dobijaj mnie prosze :(

no czytalam, zartujesz sobie ze mnie sugerujac ze to absurd zebym sie zarazila, ale jak ja slysze od lekarza ze jest taka mozliwosc, to pomysl jak sie czuje.

Gość Malinkoffa
głupsia ; D . ZARAŻANIE W TAKI SPOSÓB JEST BAAAAARDZO ZNIKOME ; d : * POZDRO ; D

więc jakie jest twoje zdanie na ten temat, mogłam sie zarazić czy nie? szczerze,

no jeśli jakas laska zrobila to co ja i wyrzucila to do kosza, albo nie wiem, byla tam jakas krew ktorej nie zauwazylam, nie mam pojecia, jest to mozliwe, te objawy mnie dobijaja, bo inaczej bym to olala i sie tak nie marwtila, a tak przez taka bzdure po pijaku dostaje szalu ! dzisiaj jeszcze mnie gardlo zaczelo bolec i katar mam, wiec wyglada to na przeziebienie... no ale film mam... i te niby to afty, niby nie wiadomo co, bo ani nie boli ani nic,

kurcze no niefajnie... prawdopodobienstwo male ale mimo wszystko perspektywa straszna... czekaj na wyniki,nic innego nie mozesz zrobic

test zrobilam ale po 4 tygodniach wiec tym wynikiem nie ma co sie sugerowac, zrobie test jeszcze za 3-4 tygodnie. A skoro mam karat, to raczejw ydaje mi sie ze to normalne przeziebienie.

Gość przestan panikować
oj zaczynasz sobie wkręcać już . jakby tam była widoczna świeża krew na pewno byś to zapamiętała. poza tym nawet przy seksie lesbijek ryzyko jest znikome,a co dopiero w Twojej sytuacji... wkręcasz sobie i tyle...

Gość Nie ma sensu robienie powtórne
testu po 8-9 tygodniach, bo okienko serologiczne to 3 miesiące i przed upływem tego czasu nie uzyskasz wiarygodnego wyniku

no a czytalam ze te afty pojawiaja sie raczej pozniej, a w sobote kolega dosypal mi amfetaminy do piwa, moze od tego mi jakies zarazki wychodza, co myslicie?