Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nijaka1889

hiv

Polecane posty

Gość bez czarnego nicku dzisiaj
Przeziębiłaś się i tyle. Nie masz hiv!!! Ilu ludzi ma Ci to jeszcze powiedzieć?

Gość dzizas ja pie...ole
OK, prowo czy nie prowo, laski dajcie spokój i powiedzcie jej w końcu to co chce usłyszeć, bo sensowne tłumaczenia nie dadzą rady; a więc, droga autorko: na bank masz hiva, albo nie! to już wręcz aids które rozwinęło się w 2 tygodnie po zakażeniu hivem! zostało ci góra 3 - 6 miesiecy życia :P zadowolona w końcu?

nieeeeeeeee !!!!!!!!!! nie chce wcale tego usłyszeć, dobrqa już nie popadam w paranoje. Przeziębiłąm się i tyle .

dalej nie daje mi to spokoju, babka z aids.gov.pl odpisala mi, ze znikome prawdopodobienstwo zakażenia, ze katar nie jest objawem choroby retrowirusowej, a ja dalej sie rabanie, bo na wikipedii wyczytalam ze jednak jest, pierwszy test zrobilam po 29 dniach, jedni mowia ze wiarygodny, inni ze nie, nasteony powtorze jak minie 7 tygodni, IV generacji wiec juz powinien jak cos wykryc. Dalej jestem chora, cieknie mi z nosa, kaszle, pluje flegmą, nie wiem, czy jak sie ma ta chorobe retro, to mozna kogos zarazic? ja juz wariuje :( bo moj chlopak juz kicha, gardlo go boli i moja mama...

odświeżam temat, może ktoś się jeszcze wypowie na temat ryzyka zakażenia. Dodam, że test po 6,5 tyg. również wyszedł negatywny.