Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewka25

facet nie chce seksu

Polecane posty

Gość marchewka25

od jakiegoś czasu (ponad 3 miesiące) jestem w udanym związku. Wszytko układa się bardzo dobrze i jestem szczęśliwa, on też mówi że jest. Martwi mnie tylko wymiar cielesny naszej miłości. Są wszelkie pieszczoty i petting ale nic poza tym. Otwarcie mu powiedziałam że mam ochotę na coś więcej ale do niczego więcej nie dochodzi. Dwa razy była sytuacja że założył wdziano na swojego małego ale zaraz po założeniu prezerwatywy jego penis traci gotowość - było to z 5 tygodni temu. od tamtej pory tylko petting, żadnych prób. Nie rozumiem tej sytuacji, nie wiem o co chodzi. podczas pieszczot jego fujarka jest cały czas gotowa, wygląda że jest bardzo podniecony. On umie rozpalić moje ciało jak mało kto. dlaczego nie chce seksu ?? ps. trzeba dodać że nie mamy po naście lat.

nie wiem trudna sytuacja .........może naprawde się stresuje i to przeżywa ,pogadaj z nim najlepiej:)

Gość dawaj gnata
ja też sądze że sie Twój koleshka stresuje...

A nie jest prawiczkiem? Możliwe że to też wina prezerwatyw ;)

Albo... podchodzi do seksu jak kobiety - emocjonalnie. Z miłości. Może się jeszcze nie zakochał? Ile ma lat?

Gość o rany ale nie kumata
stresuje sie dziecko boi sie zeby mu kondom nie spadł albo nie pekł i mu pała maleje przez to

Gość tak samo mam czasem
Za ciasna "gumka"...na bank.

Gość ale ja też
A nie możecie bez tej prezerwatywy skoro opada :-)

Gość noi noi noi
ja mam gorszy dylemat na początku było super a teraz po 1,5 roku związku coś takiego sie przydarza - czy to oznacza kompletny brak zainteresowania? no bo chyba nie stres?