Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luthienn.

KUPUJECIE SOCZEWKI KONTAKTOWE PRZEZ INTERNET???

Polecane posty

Gość aleksandra-pec
super zrobiona stronka, bardzo dużo ciekawych informacji można na niej znaleźć

Gość tedeusztadeusz
w smie niby strona kliniki, a wszystko ładnie jest opisane, stronka mogłaby służyć za wzór

Gość oleńka_patyk
no zarówno stronka jak i klinika bardzo profesjonalna, ale i tak powinno to wyglądać, chodzę do nich od roku i nie zamierzam ich zmieniać

Gość Kasztanek9
ja ani razu nie kupowałem soczewek w salonie stacjonarnym, bo o wiele bardziej opłaca sie przez neta, wiec korzystam z c-you.pl

Gość Też kupuję soczewki
I tylko w internecie, wchodzę na wyszykiwarkę cen skąpiec albo ceneo i znajduje mi najtansze soczewki, a kupuję tylko z salonów optycznych.

Gość gość
Ja niestety nie mogę kupować samych soczewek w internecie, bo chyba żaden sklep internetowy nie sprzedaje twardych soczewek... Ale przynajmniej moę oszczędzić na płynie do soczewek, to przynajmniej można kupić spokojnie przez neta. :) Polecam szukać na ceneo, tam zawsze można sobie wybrać sklep z najlepszą ceną. Na przykład Piiloset O2: http://www.ceneo.pl/17019465

Gość arletta81
Przez dłuższy czas kupowałam soczewki w salonach optycznych, później na allegro, a teraz kupuję w Supplite. Sklep ma jeden ogromny plus - nie muszę pamiętać o soczewkach, bo paczkę wysyłają co miesiąc ;)

Gość gość
A w salonie fielmanna ktoś zamawiał soczewki i odbierał? Długo sie czeka?

kupuję u sprzedawcy w moim pobliskim sklepie okulistycznym- korzystam z Soczewek Air Optix Aqua i jestem zadowolona ;-) -

Gość gość
Ja kupuję przez www.abcsoczewki.pl i sprzedają same sprawdzone marki więc nie ma się czego obawiać.

Gość LenaPolakos
Ja mam soczewki z galeriawidzenia com i jestem mega zadowolona;)Spory wybór mają w super cenach;)

Gość solange81
Ja kupuję przez neta ale nie ma allegro tylko na stronie optiland. Choć w sumie częściej kupuję i nich stacjonarnej. Ale czasami nie chce mi się jechać do sklepu, to wtedy zamawiam.

Gość MargaretTaczer
mozesz miec soczewki w 5 min. Wystarczy ze pojdziesz do salonu gdzie przy okazji robią badanie wzroku, sprawdza wadę bo do soczewek chyba troche inaczej sie to liczy i jak bede mieli na stanie to bierzesz. Ja tak przynajmniej zrobilam w https://mylenshop.com/badanie-wzroku-cinfo-pol-85.html

Gość Adonata
Słuchajcie, a słyszeliście o tej akcji Bausch&Lomb? Można podobno przez miesiąc za darmo przetestować ich soczewki. Ciekawa jestem, czy uda mi się zakwalifikować:)

Gość ZbugniewLec
Ja długi długi czas zastanawiałem się nad zmianą image-u. Dotychczas nosiłem okulary. Nie czułem się w nich dobrze. Wiecie dziewczyny. Poza tym uprawiam często różne sporty i co chwilę zmiana okularów była nużąca. Od roku stosuje soczewki miesięczne. Jednak i tutaj napotkałem wiele problemów i chciałem sie zapytać czy bardziej opłacają się miesięczne czy roczne. Podobno te mocno chwalą http://mylens(...)77.html