Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inez 66

klocuszek na garnuszek czy slimak z klockami?

Polecane posty

Gość inez 66

ktora zabawka lepsza waszym zdaniem?czy jest sens kupowac obie?

Gość to ja napiszę_
Jak dla mnie to ani jedno, ani drugie. Moje dziecko wcale się tym nie bawiło, choć na forum znajdziesz pochlebne opinie o garnuszku. A i koleżanki córka bawiła sie tym garnuszkiem.Ponoć uwielbiała tą zabawkę.MOim zdanie to zależy od temperamentu dziecka.Mój to ciągle w ruchu i raczej zabawki tego typu go nie interesowały.

Moja bardzo lubi garnuszek. Jeszcze nie bardzo łapie kształty ale z chęcią wrzuca do Niego "od góry" klocki i tańczy w rytm muzyki. Ostatnio, po którymś tam pokazaniu, że odpowiedni kształt klocka w odpowiednią dziurkę się wkłada - próbuje. W moim mniemaniu zabawka warta rozważenia.Ślimaka nie miałam, więc się nie wypowiem.

Gość do góry .......hej
ja mam ślimaka - co prawda jeszcze poczeka w szafie mała ma 14 tyg , a nabyłam go w fajny sposób kupując 2 op pampersow w Rossmanie dostawało sie ślimaka gratis :) a i tak pampki musiałabym kupić :)

U nas garnuszek się sprawdził, córcia lubi się nim bawić. Jesazcze nie wkłada kształtami bo jest za mała, ale wkłada klocki, wyciąga, przewraca garnek, czasem nawet go skopie i musze przyznać że jest wytrzymały bo już z kilkanaście razy spadł z łóżka i gra dalej. :D

Gość zobacz to o ooo
chyba garnuszek na klocuszek , krowo!!