Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tolerancjaaa

niespodzianka dla faceta

Polecane posty

witam ;)) chciałabym zrobić swojemu mężczyźnie niespodziankę, zaskoczyć go czymś, ale szczerze mówiąc brak mi inwencji twórczej . nie ma to być kolacja przy świecach ani romantyczny spacer, bo wydaje mi się to trochę oklepane . chciałabym żeby to było coś bardzo wyjątkowego .. jeżeli chodzi o seks itp. to również nie wchodzi w grę. liczę na waszą pomoc . pozdrawiam ;)

Może jakaś fajna wycieczka w jakieś miejsce ?? mając ze sobą koc i koszyk z jedzeniem aby urządzić sobie piknik ?? albo jeśli miały by być to materialne rzeczy to wręczenie mu swoich seksownych zdjęć :) albo wykupiony już dla was w spa masaż :)

zdjęcia ? hmm odpada , bo mich zdjęć ma bardzo dużo ;) wycieczka ? buduje się za miastem i sperdzamy tam dość dużo czasu .. juz kilka romantycznych wieczorów przy ognisku za nami .. a co do masażu . też nad tym myślałam . czekam na więcej propozycji ;)

myślałam raczej o czymś od serca .. ale pomysł ze skokiem też mi się bardzo podoba ;D noo moi drodzy liczę na burzę mózgów ! im więcej pomysłów tym lepiej ;D

To może zamów na allegro kalendarz ze swoimi zdjęciami albo portret wasz ??:) może sama przygotuj w domu fajną atmosfere i ubierz się jakoś seksownie i zrobisz mu super masaż ?? jak masz trochę pieniążków to może wynajmij gdzieś domek nad jakimś jeziorkiem na weekend??:)

koleżanka podrzuciła mi pomysł karteczek z napisami ' kocham Cię ' itp itd. w różnych miejscach .. np w portfelu , w torbie od laptopa , ale nie mieszkamy razem wiec będzie ciężko coś takiego zrealizować .. no cóż .. w dalszym ciągu zbieram pomysły !

Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci
zastanow sie co on lubi i niech to zrobi z toba, np. ja mojego zabralam jazde autem terenowym z przeszkodami, bo lubi,a innym razem do planetarium, bo interesuje sie astronomia. do ostatniej chwili nie wiedzial gdzie jedziemy.

Gość buszek_pietruszek
zrob kilka woreczkow z karteczkami. w jednym np: numer autobusu, w drugim mamy wysiasc przy czyms czerwonym/zielonym/ kamienicy rozwalajacej sie/monopolowym itd w trzecim numerki ktore oznaczaja w ktora ulice macie skrecic, w czwartym w lewo czy w prawo itd taka glupia wycieczka, picnic albo po prostu powiedz jak juz tam dotrzecie: o wlasnie tu chcialam sobie zrobic z toba swietny portret!

chciałam zafundować nam masaż dla dwojga ale jak przejrzałam cenniki to mnie trochę zatkało .. od 600zł w górę . więc niestety to nie wchodzi w grę ;( a szkoda , bo bardzo podoba mi się ten pomysł .. czekam na więcej pomysłów ;)