Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominnikkkaaa222

Czy w takiej sytuacji jest szansa że zostanę kiedyś matką?

Polecane posty

Gość przyznaj że twoje życie to
sama zaczełaś obrażać innych,

Artigiana - mi też lekarz powiedział że na bank jestem bezpłodna... kiedy poszłam do niego potwierdzić ciążę ;) Nie ma co się załamywać i brać sobie do głowy najgorsze scenariusze, natura lubi zaskakiwać i wielokrotnie ma gdzieś opinie lekarzy z wieloletnim doświadczeniem ;)

Gość mrumrumruu
sama zaczelas to spierdalaj teraz

Gość bomba_bomba
Jeśli mogę coś dodać... Twoje problemy mogą wynikać z zaburzeń hormonalnych, zgłoś sie do endokrynologa albo najlepiej do ginekologa-endokrynologa, a on się na pewno tobą zajmie.

Gość thaisse80
Przede wszystkim autorko sama zaczelas obrazac innych wiec sie teraz nie masz co wypinac i obrazac. nie nakreslilas sytuacji to skad moglismy wiedziec jakie masz problemy. wrozkami nie jestesmy. i fakt na tym forum jest duzo dziewczyn co sie dlugo staraja, maja problemy wiec byc moze usilowaly ci wytlumaczyc bys ty potem uniknela dlugoletnich staran i rozczarowan. ja sama dlugo sie staralam i moj problem wyszedl w sumie przez przypadek. na szczescie udalo sie go pozbyc i dzis jestem szczesliwa mama. i stad wiem ze wlasne zdrowie przede wszystkim.

Gość mixpluszazłotówkę
dominnikkkaaa222 --> nie przejmuj się głupimi komentarzami, wiem doskonale, że zdarzają się zakręty w życiu człowieka takie że najmniej myśli o sobie. Ważne ze wychodzisz na prostą, że chcesz o siebie walczyć. Nie martw się, na pewno bedzie dobrze. Ja w kazdym razie trzymam kciuki ! powodzenia.

Sahdows in the night - ginekolog który mi robił usg żeby potwierdzić ciążę stwierdził, że on bardzo lubi takie giagnozy swoich kolegów po potem radość tym większa jak oznajmia kobiecie że spodziewa sie dziecka...

Nie no oczywiście, jak Wy słyszycie od kogoś że macie coś nie tak z głową to z uśmiechem na ustach dziękujecie i traktujecie to jako komplement a następnie padacie na kolana i prosicie o jeszcze ;)

Artigiana - mam nadzieję że będzie więcej takich pomyłek lekarskich i każda kobieta w podobnych sytuacjach do naszych bedzie miała okazje usłyszeć że ktoś się pomylił i jednak zostanie mamą :)

Gość mixpluszazłotówkę
Mojej siostrze lekarz powiedział " oj duża torbiel albo guz trzeba szybko działać" a to była duża ale ciąża. Zdrowa, donoszona.

Gość po przeczytaniu tematu
stwierdzam ,ze to nie autorka zaczeła obrazać tylko blablablabla, mrumru Więc nie piszcie bzur, bo ona się pytała,a blablabla wyskakiwała z chamskimi komentarzami Radze przeczytać cały topik jeszcze raz albo udac się na kurs czytania ze zrozumieniem :-0

Gość sernik na zimno...p
Słuchaj ja Ci powiem coś!!!Moim zdaniem porób badania hormonalne i jak zaczniesz brać odpowiednie horomno,wróci wszystko do normalności! Ja przez odchudzanie nie miałam rok okresu,ale łatwo go odzyskałam wraz z owulacją;) Co więcej moim zdaniem powstrzymałaś wiele chorób-np PCOS,endometrioze lub polipy i inne!!! Także głowa do góry,musisz zacząć o siebie dbać,dobrze się odzywiać,uprawiać sport,plus koniecznie badania!!!!!!

Gość sernik na zimno...p
kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie przejmuj sie matkami polkami badz sraczkami!!!!!! Bidulo wiele przezylas w zyciu!!!! bardzo mi Ciebie zal:( Kochana zaslugujesz na podziw,nie denerwuj sie frustratami,bo to nic nie da!zycze powodzenia,niech Bog ma Cie w swej opiece!