Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona akacja

Pytanie do kobiet" dlaczego ubieracie się tak niedbale, niechlijnie wręcz?

Polecane posty

Gość a w starozytnosci
koleś najchętniej wcisnął by kobietę w gorset, założył pas cnoty i zagnał do garów.

Przyczepiłeś się do dżinsów. :D Dużo ich bo są wygodne ale to nie koniec listy ubrań kobiecych.

Gość Livre_
Kolejny temat na baskim forum o wyższości jednej płci nad drugą,kiedy obie mają sporo na sumieniu.

Gość Na Sumatru, babaczki ławić.
Proszę mi nie rozmywać tematu. Jeśli któraś z koleżanek czuje się na siłach, to proszę zaprzeczyć, że dzisiejszego ranka 95 procent kobiet w najprzeróżniejszym wieku paradowało ulicami polskich miast w stroju wymyślonym dla pastuchów rogacizny? No? Bardzo proszę...

Gość charges d'affaires
Wstaw pacanie swoje zdjecie chcemy zobaczyć jak ty ubierasz się wyjątkowo i jaki Ciebie indywidualista oraz znawca dobrego ubioru.

Gość Livre_
" Pytanie do kobiet" dlaczego ubieracie się tak niedbale, niechlijnie wręcz? " -korekta: Pytanie do mężczyzn " dlaczego ubieracie się tak niedbale, niechlijnie wręcz? " no czemu?????

Gość Retrogradnaja amnezija
Ależ Brómie mój miły, nie ja się przyczepiłem, ale dżins się przyczepił. Do tyłków polskich kobiet, którym się nie chce zadbać o ich ubiór.

Nie przeprowadziłam procesu liczenia ale dziś dużo kobiet odsłaniało nogi. :)

Gość Na Sumatru, babaczki ławić.
Buc ze mnie nieprzecietny nie ma nic do powiedzenia to pieprze trzy po trzy ale niech mi w koncu ktos powie jak mam nicka zaczernic bo moj umysl tak daleko nie siega

Gość a w starozytnosci
jestem na L-4, wiec nie wiem jak jest dzisiaj,ale zazwyczaj ok godz. 8 w centrum miasta dostrzegam kobiety spieszące do pracy -eleganckie, w spodnicach, żakietach etc. A to ,że ty opierasz swoje wnioski na obserwacjach gimnazjalistek, licealistek, bywalczyniach dyskotek, tudzież pracownic sklepów spożywczych-to już nie mój problem. Widocznie takie kobiety Cię interesują . Nie generalizuj

Ku lepszemu? Opowiadasz Brum. Coraz to chudsze, wieszakowate panny, bez cienia ciała to raz. A po dwa , popatrz- albo kiecka zakrywająca tylko pośladki i gołe plecy, albo gorzej- bez bluzki. I to jest kobiece? To jest wyuzdane i brzydkie. Takie dziewczyny/ kobiety nie są kobiece według mnie. A do tego kilogram makijażu. Nie mów, że Cię to zachwyca? Weź no się weź w garść i powiedz mi tu.

Gość Deża Wju
Wiesz co, Charges, jeśli posiadasz jakąkolwiek wyobraźnię, bez trudu przedstawisz sobie, jak wyglądam, na podstawie tego, co piszę. :)

Gość Deża Wju
Jestem samotnym nudzierzem i zadna kobieta mnie nie chce dlatego pisze takie brednie i probuje jakos wyjasnic sobie te moja ulomnosc

Gość a w starozytnosci
Przyjedźcie do Wrocławia, tu jest mnóstwo pięknych kobiet, ubierających sie z klasą. Nie pojmuję sensu tej dyskusji-to oczywiste, że są kobiety które ubierają sie jak barbie, ale jest też całą grupa takich, które są zadbane, wiedzą jak sie ubrać i podkreślić swoje atuty. Ludzie są różni -przecież to żadne odkrycie !

Gość Dadi, dadi, kak ciażeło...
Bu, cześć, moja droga. Narażasz się Brómowi, który z natury jest dość łagodny.

Gość charges d'affaires
Znawca języka. Naucz się pisać poprawnie Ty palancie buhehe "Dj vu" a nie jakiś własny neologizm buhehe " Deża Wju"

Gość Rusfłot
Tyle tylko, że statystycznie rzecz biorąc, na jedną kobietę, której się chce wyglądać jak kobieta, wypada pięćdziesiąt takich, które wyglądają tak, jak można obserwować na ulicy.

Gość charges d'affaires
O przepraszam zjadło literki Deja vu oczywiście miało być

Bó :D ależ ja na takie kobiety nie patrzę nawet przez sekundę. :D Patrze na kobiety, Bó. I są piękne. Ani za chude, ani ze zbytnim makijażem.

Gość Pacan_
Charge, czytasz właśnie ostatnią moją wypowiedź skierowaną do Ciebie. Nie zamierzam dyskutować z nikim, kto próbuje się brać za obrażanie mnie.

I na dodatek ładnie pachną. :)

Gość a w starozytnosci
Statystyka kłamie ;)

Dzień dobry mój drogi. :) :) :) Nie narażam się, Brum byłaby niepoważna, gdyby gniewała się na odmienne zdanie od Jej zdania.

Gość charges d'affaires
Kto próbuje sie brać buhehehe - Kto próbuje brać sie ... Chłopie Ty masz nawet problemu z poprawna składnią buhehehe

Gość Połakjan
Zgadza się. Kobiety są piękne. Są zachwycające. Ale jedynie te nieliczne. :-(

Gość charges d'affaires
A poprawniej brzmiałoby - Kto próbuje mnie obrażac ale dla takiego znawcy jezka polskiego jak Ty to za wyskookie progi

Gość Livre_
Temat zapewne bardzo wartościowy i równie skuteczny ,jak zawracanie patykiem nurtu rzeki.

Gość a w starozytnosci
Dlaczego tak ubolewasz nad tym faktem ? Nie masz kobiety ? Czy pozostaje Ci jedynie obserwowanie i ocenianie nieznajomych - jeśli tak, to współczuję.