Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yayeti

Badania krwi zlecone przez prywatnego ginekologa!

Polecane posty

Gość yayeti

Witam wszystkich, Sprawa ma się tak: odbyłam wizytę u prywatnego ginekologa, za którą zapłaciłam majątek. Wysłał mnie on na badania krwi (TSH, LH, PRL, testosteron, E2), mam od niego sympatyczną karteczkę ze skierowaniem (pomijając pieczątkę, to przypomina jakieś pseudo-skierowanie). Jak myślicie, czy to oznacza, że badania te są płatne? Nawet, jeżeli jest to "nieprywatne" laboratorium? Ile będę musiała za to zapłacić, tak orientacyjnie? Jestem przerażona, bo to nie ostatnia wizyta u tego ginekologa, a mnie ledwie było stać na tę pierwszą... Z góry dziękuję!

Gość ej powiedz
Ja tez chodzilam prywatnie i placilm za wszystkie badania. Ile placisz za wizyte? Moze warto w takiej sytuacji poszukac innego lekarza???

Gość yayeti
Zapłaciłam 120 złotych za wizytę pierwszą. -_- Niebardzo mogę zmienić lekarza, skoro już wydałam na niego tyle forsy, niech prowadzi tę sprawę, bo zrobił mi cytologię i USG, a ponadto jest to lekarz polecony przez inną lekarkę, która już tyle mi pomogła, że czuję się zobowiązana do korzystania i z tej "kosztownej" pomocy.

musisz zapytać w laboratorium,ale powinny być bezpłatne a zresztą czort wie...jeśli chodzi o służbę zdrowia,wszystko jest możliwe

Gość yayeti
Psy na forsę...

Gość będę mamcią 1234
będziesz musiała zapłacić za te badania......może zapisz się do lekarza przyjmującego na NFZ. Ja szukałam przyczyn braku dzieci i kiedy chciałam zrobić sobie badania to tak włąśnie robiłam. Skierowanie od lekarza z NFZ otwierał mi drzwi do bezpłatnej diagnostyki.

Gość yayeti
Tylko, że w Rzeszowie są takie kolejki do NFZetowskich lekarzy, że prędzej człowiek zdechnie, niż się do nich dostanie.

Gość będę mamcią 1234
Kolejki są ale już teraz się zapisz.......nie jest powiedziane, ze będziesz musiała skorzystać ale termin będzie.

Gość yayeti
13 czerwca jadę zagranicę, stąd mi się śpieszy i poniekąd stąd ten prywatny ginekolog. Zadzwonię do przychodni i zorientuję się, jak długo będę musiała czekać, ale sądzę, że koło 2 tygodni co najmniej.

Gość leje??????
za wszystki badania sie placi. a gdzie chodzisz do profamili na podpromiu?

Gość leje??????
TSH-12 Lh-16 PROGESTERON-16 PRL-16 e2-16 takie sa ceny najnizsze na podkarpaciu w przychodni profamilia