Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mi pisane taaaakk..

5 miesiecy po porodzie a tu znow 2 kreski

Polecane posty

Zalezy cz rodzina pochodz ze wsi czy z miasta i czy mieszka w bloku na osiedlu czy w domu prywatnym z ogrodem! Ja mam swój prywatny dom z własnym ogrodem i wiem że gdy teraz przy małym dziecku bede miec drugiego maluszka to jednoi moze spokojnie spac we wózku a drugie grać w piłke lub bawic sie na pisakownicy! Wszystko zalezy od tego jak bardzo chce się rodzicom starać by zadne z pociech nie czuło sie odrzucone lub zaniedbane

Gość Ha ha ha ha ha
Ja nie wiem jak widok 2 cudzych dzieci może wywoływać współczucie??????? Wspólczuć to można powodzianom i głodującym dzieciom w Afryce. Ale matkom co mają dzieci z małą róznica wiekową? Albo tym dzieciom??? Jesteście zabawne

Gość ha mozesz sobie poczekac
nie wyobrazam sioebie. mam dwu latke i boje sie nawet pomyslec o kolejnym dziecku. Wiecie fajnie sie pisze DZIECKO a potem? wiecie ile kosztuje utrzymanie dwojki jak sa w wieku szkolnym? zeszyty, ksiazki, zielone szkoly. Jak sie zarabia krocie to mozna i 3 ke miec

Gość Annina
Witam Ja mialam cesarke 8 miesiecy temu i mieszkam w Szwajcaril. Moj lekarz mi nic nie mowil ze trzeba czekac rok. Powiedzial ze wystarcza 2 miesiace. A wiec nie masz sie co bac. Wszystko bedzie dobrze. Buzki

Gość FDGSGDFGDF
kornelkowa mamo czemu tu Cie dziewczyny tak nie lubia????

Głowa do góry Autorko. Moje dzieci mają 2lata i 3miesiące, a drugie 11miesięcy. Pierwsze rodziłam CC a drugie SN. Więc nie ma reguły. Dasz radę z dwójką:) Pozdrawiam serdecznie. Wszystkiego dobrego:)

Gość akrylik
nie rozumiem... ja mam siostrę starsza ale tylko o rok i pare miesiecy i rodzice wcale nas nie zaniedbywali i sie razem bawilysmy non stop i nie widze w tym nic zlego... a do krytykujacych to tylko tyle mam do powiedzenia, ze i jedno dziecko mozna niezle zaniedbac jak sie jst zlym rodzicem

Gość dziwie wam sie kobiety
owszem można dwoje nie zaniedbywać tylko to jest zapierdol 24 godzin na dobę, a od kiedy to kobieta zyje po to aby zzapierdzielać