Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

kto mnie lubi

Polecane posty

Gość ladaco
dowartościowujesz sie

Gość co robią pałkarze
Nie lubię Cie gdyż to nie jest trendi cool i jazzi lubię natomiast ladaco :classic_cool:

Gość ukryty mąż
:classic_cool:

Gość ladaco
przemilcze to żona:P

jak powiem,że Cię lubię to będzie,że sie podlizuję tak będzie więc przemilcze to :classic_cool: powiedz lepiej jak Twój eksperyment :P już jest brązowy czy wyparował?

naczelny-nie zasługujesz na to, żeby zobaczyć moje cycki, ale jak Ci zależy, to jedź do castoramy pooglądać deski, wyglądam mniej więcej tak samo :classic_cool: milky-brakowało mi Cięęę 😭 a podlizuj się :P nawet do niego ostatnio nie zaglądam :P ale postanowiłam dać mu imie :classic_cool: nie wiem jakie :P żona :P -no wieeem, wieeem :P

Gość ukryty mąż
:classic_cool: nygusy :)

Gość ukryty mąż
zabite dechami z kastoramy :classic_cool: Budujesz, remontujesz, urządzasz oooo łoooo Castorama

milky-brakowało mi Cięęę - o! a ja tu przecież co dzień jestem :P imię?? :D chyba raczej nazwę :P no chyba,że uosabiasz te wszystkie bakterie i uważasz,że zasługuja na imię jak pies czy kot :P według mnie powinien mieć jakąś łacińską,profesjonalną nazwę :classic_cool:

kastorama t0 był impuls :P moczus chomikus :P:P:P pachnie jak chomika :classic_cool: :D

no mam :P na kafe nie podam,bo jak podawałam to jajkieś zboczuchy do mnie pisały

a na maila ;) pierdolnientakarolinka@gmail.com p i e r d o l n i e n t a :P:P:P bo kafe cęzuruje :P