Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona909

czy moj dzidzius bedzie mial wodoglowie ?!!!!

Polecane posty

witam byla dziś na usg i jestem bardzo zaniepokojona nie moge od rana normalnie funkcjonowac gdyz lekarz mi powiedziala ze glowka dziecka jest wieksza od reszty ciala badzo sie tym martwie a na wynikach znacznie widac roznice doktor mowila ze mam przyjsc za 3 tyg i nie nalezy robic ztego szumu ale ja nie wytrzymam . o to wyniki : BPD-86 mm 35w0d HC-301mm 33w0d AC-245mm 28w5d FL-57mm 29w5d prosze pomozcie jesli wiecie cos na ten temat i co to moze oznaczac ;/ czy moj dzidzius urodzi sie chory ;( ? dodam jeszcze ze lekarka mowila ze teraz nie nalezy robic szumu bo dziecko sie rozwija i ze za 3 tyg mam przyjsc obawiam sie ze nie chciala mnie teraz stresowac wynika z tego ze glowka jest o ponad 3 tygodnie do przodu w stosunku do kosci udowej bardzo sie tym martwie ;/

Gość to juz drugi temat zalozony
przez Ciebie, dostalas odp. po co zasmiecac forum?? wystarczy poczytac w google...

Gość nanananna
ja na twoim miejscu bym poszła do innego lekarza prywatnie nawet bym do jutra nie czekał

Gość rozbieznosc ponad 6 tygodni
pomiedzy AC a BPD to raczej niemozliwe lepiej idz od razu do innego lekrza

Bo sie martwie !! z opisu usg z przed ponad miesiac jak bylam praywatnie doktor opisala ze czaszka plodu jest prawidlowego ksztaltu ciagla a struktury wewn czaszkowe prawidlowe a teraz inna lekarz ze glowka jest z byt duza naprawde nie wiem co o tym sadzic ;/

Gość tak bedzie debilem

Gość jeju-po prostu urodzi sie z du
za glowka czy lekarz ci powiedział cos o wodogłowiu? nie czytaj netu

Gość jeju-po prostu urodzi sie z du
moje dziecko tez urodzilo sie z duza głowka -obwod 38cm i jest bardzo madre i normalnie sie rozwija

Gość jest bardzo madre ohoho
Pewnie pana tadeusza mu czytasz do poduszki.

Gość a gdzie tam mu czyta
samo czyta przeciez

Ty jestes nienormalna? Ile bedziesz pytac o to samo! Przeciez Ci odpisalam,ze u mnie bylo tak samo:-o

...mój synek urodził sie zdrowy a tez słysząłam ze ma duża główke, ale lekarka uspakajała mnie ze to normalne, ze nie kazde dziecko rośnie równomiernie...ze nie ma oznak wodogłowia i mam sie nie martwic...synek urodził sie piękny, zdrowy i z normalna łówka (obw. 34)...nie martw sie na zapas, tylko na kolejnej wizycie wypytaj o wszystko, czy masz powody do zmartwień ? pozdrawiam

Ja rozumiem że się martwisz .....ale zakładanie kolejnego topiku Tobie nie pomoże! Od tego są lekarze. Ja się na tych badaniach nie znam i daje sobie ręce uciąć że 80-90 % ludzi z kafe też nie.I co? mają strzelać zebyś dopiero po nocach nie spała!? Byłaś u lekarza dlaczego się jego konkretnie nie zapytałaś? Martwisz się to idź jutro do swojego lub do innego.

Gość cdefgab
zmatwiona, podaj jakis kontakt do Ciebie, na forum nie chcę się wypowiadać w tej chwili

Gość o matkko
dziewczyna sie martwi jakm nie by cos niepokoiło w TAKIEJ sprawie to bym załozyła 20 topików wielkie rzeczy nie martw sie na zapas!!

Gość zapomnialam nicka
czy Wy widzicie date tego tematu? autorka zalozyla go rok temu wiec juz dawno urodzila

Gość hehehehehe :)
niezle:) mam dzieje ze dziecko zdrowe

Gość cdefgab
tak ale może zechce urodzić następne