Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilerrKa

uczucie swędzenia w ciąży

Polecane posty

Gość kilerrKa

dziewczymy witajcie;) mam pytanko czy na początku ciąży macie bądz mialycie uczucie uciążliwego swędzenia piersi oraz ciała? proosze o odpowiedzi :) całuje cieplutko

Gość cola0205
tak :D

Gość angel wiesz co
skora jest wysuszona dlatego masz takie uczucie

Gość kilerrKa
o kurcze..:o ;D bo ja juz dostaje kręćka! tak mnie swędzą... ogolnie wszustko mnie swędzi.. dzis w nocy myslałam ze zwariuje...

Gość kilerrKa
angel to odpada raczej u mnie bo ja bardzo o siebie dam :] uzywam dobrych balsamow nawilzająych po kazdym prysznicu

Gość Tetma
Szybko skontaktuj sie z lekarze niech zrobi Ci probe watrobową bo moze to byc poczatek cholestazy ciążowej. Objawia sie to wlasnie swedzeniem ciała. Pozdrawiam

Gość kilerrKa
dodam ze staramy sie o dziecko ..

Gość jak bardzo ale to bardzo
swedzi ze nawet w nocy nie mozna spac i drapiesz sie prawie do krwi to proponuje wizytke u lekarza, to sie jakos nazywa nie pamietam, wyst glowie pod koniec ciazy ale sa wyjatki. sprawdz krew

Gość kilerrKa
tetma ale mnie wystraszyłas! powaznie? :o ale nawet testu nie wykonalam bo za wczesnie.. minely dwa tyg od pierwszego ale od stosunku w tym cyklu

Gość angel wiesz co
skore w ciazy trzeba nawilzac nie tylko raz dziennie jak cie tak bardzo swedzi to idz do lekarza moze masz jakas chorobe

Gość kilerrKa
do krwii niee az tak żle nie jest :) poprostu ogarnia mnie wscieklosc bo przez to nie umiem zanąć ale w dzien tez mam tak.. szczesgolnie piersi po bokach swędzą

Gość kilerrKa
moze to być objaw ciąży?

Gość Tetma
Killerka nie chciałam Cie wystaszyc tylko dac sygnał ze takie schorzenie wystepuje w ciązy. Lerzałam z moim dzidziusiem na patologii ciazy z cukrzyca ciezarnych i byly ze mna dziewczyny z cjolestaza i okropnie sie drapały. Ale spokojnie cholestaza leczona nie zagraza malenstwu :):) a moze sie okazac ze u Ciebie to zwykla alergia..:)

Gość kilerrKa
hmm nigdy na nic nie bylam uczulona, a ,myslisz ze moze to byc objaw ciąży?

Gość Tetma
U mnie na poaczatku ciązy piersi byly nabrzmiale i swedzialy ,a le to chyba raczej przez rozciagajaca sie skore ( zaczely sie powiekszac), ok. 6 ms zaczal swedziec mnie brzych przez napieta skore. Ale swedzenia calego ciala nie mialam. Moze zrob test krwi to bedziesz pewna na 100%. Chociaz testy apteczne tez sa bardzo skuteczne. W moim przypadku zawsze sprawdzaly sie w stu procentach.