Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinderdelice222

czy mowicie swoim facetom

Polecane posty

Gość kinderdelice222

Ciekawi mnie czy mowicie swoim facetom, męzom,ze macie okres, czy mowicie wtedy kiedy on chce sie kochac?

Gość klapkinaoczach
tak

Gość Kafeterianka252
No pewnie, że mówię- wtedy baardzo się o mnie troszczy:) A mówię tak: Kochanie dostałam okres.... Ale mnie boooliii!!!! Tyle, że my już dlugo jesteśmy razem...

Gość Asia B-3
Biorę Depo-Proverę wię problem miesiączki odpada, mówię że nie mam ochoty i tyle.

Gość kinderdelice222
no ale jaka jest jego reakcja kiedy uzywacie tego jako wymowi od seksu

oczywiście, że mówię,zresztą on sam wie kiedy mam. Poza tym odkąd uprawiamy seks zawsze bardzo na okres czekamy:P

Gość klapkinaoczach
a jaka ma być?? przecież okres to coś normalnego u normalnej kobiety.

Gość po pierwsze on doskonale wie
kiedy mam okres, po drugie nie stosuje tak idiotycznych wymowek. nie jestem tez zdechla ryba ani debowym polanem, lubie sexm, ciesze sie, ze moj facet posiada swoj temperament i kiedy mam okres z wlasnej inicjatywy sprawiam mu przyjemnosc w inny sposob. A co, jestes taka dretwa, bez polotu, aseksualna nudna zimna ryba, oklamujace swego faceta?

Gość kinderdelice222
klapkinaoczach pytam jaka jest reakcja gdy jest to wymowka lub argumentem. nauczyli cie czytac ze zrozumieniem?

Gość klapkinaoczach
"pytam jaka jest reakcja gdy jest to wymowka lub argumentem. nauczyli cie czytac ze zrozumieniem?" no to nie rozumiem właśnie. jak to wymówka lub argument, skoro to jest FAKT?

Gość :)Lo-Li-Ta
mój facet wie kiedy mam okres i jeśli mam ochotę się kochać a okres nie jest bardzo obfity to,to robimy. jeśli chodzi o takowe rzeczy to mój facet jest normalny i wie o co chodzi i nie uważa tego za coś obrzydliwego.w pełni akceptujemy się nawzajem.jak ostatnio miałam infekcje po antybiotykach to smarował mnie tam kremikiem i wkładał globułki..ale my tak mamy że jesteśmy troszkę nienormalni :P

Gość klapkinaoczach
a chyba, że pytasz czy oświadczamy że mamy okres, czy dopiero mówimy w łóżku, tak?

Gość kinderdelice222
Tak jestem taka dretwa, bez polotu, aseksualna nudna zimna ryba, oklamujace swego faceta. :) Boze co za ludzie stąpaja po tej ziemi.. No widzisz jaka jestes bystra, potrafisz nie dosc ze okreslic moja osobowosc, podejscie do seksu i do facetow . Cud nie kobieta! Jakbys nie zrozumiala gowniaro to byla ironia...

moj wie dzien przed kiedy dostane;) podobno lepiej mi wtedy w droge nie wchodzic:P

Gość klapkinaoczach
"moj wie dzien przed kiedy dostane podobno lepiej mi wtedy w droge nie wchodzic" mi lepiej nie wchodzić dużo wcześniej, hehe

Gość aga 19
normalnie to sie nie chwale chlopakowi ze dostalam dzis okres (chociaz jest to rzecz ktora cieszy) :) ale jesli widze ze ma on ochote pojsc ze mna do lozka to mu po prostu mowie: kochanie dzis nie moge i on to doskonale rozumie. i nigdy nie uzywam okresu jako wymowki przed seksem.

Gość kinderdelice222
Co za wredne s*ki tutaj są :! ja pieprze!

Gość klapkinaoczach
" Co za wredne s*ki tutaj są :! ja pieprze!" ale o co ci chodzi, wyluzuj

U mnie po zachowaniu można poznać ;) No i mówię że mnie boli brzuch, bo dostałam okres :) Z tym że mi seks podczas okresu nie przeszkadza w żaden sposób :) Powiem wręcz że jakoś wtedy największą ochotę mam :o

Gość po pierwsze on doskonale wie
do autorki - radze Ci sie zapoznac ze znaczeniem " ? " postawionego na koncu zdania, nieuku. Na razie moge tylko okreslic, ze glupi lachon z ciebie :P

Gość NiePrzyzwyczajona
a po jakim czasie zaczęłyscie o tym otwarcie mówić? Bo dla jednych to krępujący temat;]

Gość kinderdelice222
Ja jstem wyluzowana poprostu stwierdzam fakt ze dzisiejsze kobiety to prze s*uki

Gość klapkinaoczach
Nieprzyzwyczajona- nie pamiętam ;P Jesteśmy już tak długo razem, że nie ma między nami krępujących tematów.

Gość kinderdelice222
Ojj. Gowniara sie zezloscila bo ugodzilam w czuly punkt? Tak odwzajemnienienie sie tym samym swiadczy o jednym. Domysl sie bystrzaku

nieprzyzwyczajona-ja tez nie pamietam po jakim czasie ale mieszkajac razem pewne rzeczy przechodza do porzadku dziennego;)

Eee, nie rozumiem jak mozna uzyc tego jako wymowki od sexu. Moglabys mi to wyjasnic? Jesli zle sie czujesz albo krwawisz, to jasne ze nie mozesz uprawiac stosunkow sexualnych. Ale stwierdzenie tego faktu to nie wymowka. Mozna natomiast uprawiac sex oralny. Nie mam pojecia o co Ci chodzi.

Gość kuyopou
mój facet wyczuwa że dostanę okres. komunikuje mi, że mi piersi o rozmiar w górę skoczyły. mówi:ale masz duże piersi! ale!

Gość NiePrzyzwyczajona
no tak po prostu pojawiają się te tematy i przechodzą na porządek dzienny:) Przyznam szczerze, że póki co jest to dla mnie krępujący temat ale już powszednieje bo pierwsze takie rozmowy były, to dopiero początek związku więc się przyzwyczajam;]