Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_la_la

Czy wasi faceci płaczą przy was

Polecane posty

Gość Ola_la_la

Wczoraj oglądałam z moim chłopakiem film. Film nie miał szczęśliwego zakończenia i chłopak się popłakał. Jeszcze nigdy nie widziałam jak płacze. Muszę przyznać, że bardzo mnie zaskoczył ... pozytywnie. Jak u was dziewczyny, czy wasi faceci boja się wzruszać przy was, czy coś takiego miało miejsce? Jak na to reagujecie?

Gość Ola_la_la
oj chyba mnie to tylko interesuje :)

Gość wladek ze wsi
ja placze, ale niestety w samotnosci, cierpie niemiłosiernie az chce mi sie wyc :( to chcialas uslyszec?

Gość rzeczniczka spraw sercowych
nie wiem:)

Gość moj facet tez czasem placze
przy mnie, nie krepuje sie tego i bardzo to w nim cenie :)

może sie wzurszyc..ale zaby płakał jak dziecko na filmie:D.. co innego na pogrzebie..jak coś lub kogoś stracił..może płakać... ale tak..to nie.

Gość wieta co?
lzy ukochanej osoby potrafia rozczulic :)

Gość Ola_la_la
Wladek ze wsi: Nie miałam zamiaru napawać się czyimś nieszczęściem, przykro mi, że tak to odbierasz.

Gość absurdalia
były płakał, bardzo czesto, ciągle przez cos plakał... czesciej ode mnie.. na poczatku mu wspołczulam i doceniałam ze jest taki wrazliwy.. z czasem jednak zaczeło mi przeszkadzac, ze jest taki miekki..nie to jednak bylo powodem rozstania,i rzecz jasna nie uwazam ze placz jest niemęski. czasem nawet najwiekszemu twardzielowi puszczają nerwy;) obecny nie placze:) w ogole jest daleki od jakichkolwiek skrajnych emocji.. ta wersja zdecydowanie bardziej mi odpowiada:P

kobieta musi miec w facecie oparcie...facet musi byc twardy opanowany..jesli kobieta miękka;) itd

mój często się poryczał na smutnym filmie, pierwszym razem z niego się śmiałam ,bo nigdy nie widziałam płaczącego faceta.A teraz już się przyzwyczaiłam do tego ,że jest taki wrażliwy :D

Gość Ola_la_la
Absurdalia: Popadanie w skrajność nie jest dobre. Płakanie z byle powodu jak i nie okazywanie uczuć jest uciążliwe.

Gość absurdalia
jestem tego samego zdania co ty Ola_la_la.. popadanie w skrajnosci jest przejawem niedojrzałości.. dopuszczalne u nastolatków. w pewnym wieku jednak to nie przystoi.. obecny facet jest młodszy od eksa o 10 lat, wiec wiek z pewnoscią nie jest regułą..

Gość Ola_la_la
Blondynka: Nie zrobiłaś dobrze, że śmiałaś się z niego. Ja na jego miejscu zapadła bym się pod ziemie. Chyba, że nie był to uciążliwy śmiech...

Gość NIE łz nie łzyłzyzyz
TO NIEWYKONALNE U PŁCI MĘSKIEJ :d