Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kovalssca

czy skladacie zyczenia z okazji Dnia Matki swoim... tesciowym????????????????

Polecane posty

Gość kovalssca

bo ktos mi powiedzial, ze powinnam. dobrze zyje ze swoja tesciowa, duzo nam pomaga,jednak jest tez miedzy nami duzo roznic. i pomimo tego, ze zyjemy w zgodzie, skladanie jej dzis zyczen wydaje mi sie mala przesada. jak to wyglada u Was???

pójdę na cmentarz. jakby żyła to skladałabym jej życzenia. mój mąż sklada życzenia mojej mamie

Gość dzien matki
ja rowniez zloze dzis zyczenia tesciowej-mamie,jesli ma sie dobre relacje i umie sie powiedziec do niej ''mamo'' to dla mnie to rowniez jej swieto.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadd
a ja nie składam życzeń mojej teściowej... jestem kilka lat po ślubie (przed ślubem byłam z mężem parę lat) a ona do tej pory nie zaproponowała żebym mówiła do niej inaczej niż per pani... a mamę mam tylko jedną! SWOJĄ🌼

Gość teściowej ???
Tak, zawsze! Tak sie u nas przyjęło.Mój mąż równiez składa życzenia mojej mamie. I tu nie chodzi o jakieś niewiadomo jakie cudowanie tylko tak z życzliwości - wpadamy z kwiatkiem na kawę......jest jej zawsze bardzo miło

Jak się ma super teściową to czemu nie? :D Ja trochę teściową przyzwyczaiłam do dobrego :D:P A że się zmieniła to cóż nie wypada mi i zresztą też chyba nie chcę tak od razu nie złozyć życzeń bo by się obraziła :P Zawsze przchodze do niej z męzem na kawę z kwiatkiem czy bombonierką. Mój mąz też sam od siebie składa życzenia mojej mamie.

Gość Tak składam, zawsze jest
jej bardzo miło. Często mamy odmienne zdania na różne tematy,ale nie żywię urazy. Życie jest zbyt krótkie... :-) Mi również byłoby miło gdyby moja synowa składała mi życzenia w ten dzień.

Nie . Mame mam tylko jedną swoją. Z reszta ja z tesciami nie za bardzo dobrze zyje moze gdyby byla inna?

Gość kasssskaa55
no bez przesady..........jest fajna osoba i mila ale nie jest moja mama maz jej sklada i tyle a ja skladam swojej

Gość kovalssca
no dokladnie, lubie ja, dobrze zyjemy, ale ja mam swoja mame. troche mam dylemat

moja dziś jest do 22 w pracy, mąż wracając z pracy zajrzy do swojej mamy ok. 22:20, więc ja na pewno nie będę z nim szła, bo mam małe dziecko pod opieką:) ewentualnie powie, że dołączam się do życzeń...z tym, że dziś z nią rozmawiałam przez tel i tych życzeń nie złożyłam:o sama nie wiem czy teściowej składać życzenia, mamą moją nie jest, mama mówi się do teściowej z grzeczności chyba, bo panią już nie jest tylko jakby nie patrzeć w rodzinie:) po imieniu jak gdzieniegdzie na zachodzie też nie wypada-chociaż niektóre to preferują, więc zostaje: mama...ale życzeń osobiście nie złożę...jestem rok w małżeństwie, może kiedyś się przełamię:)

Gość Ja nie składam bo...
W tamtym roku złożyłam jej życzenia,dałam kwiatka a ona z gębą do mnie,że powinnam jej składać życzeń bo nie jest moją matką! Powiedziałam jej,że jest matką mojego męża i dlatego składam życzenia...walnęła fochem,więc w tym roku niech zapomni;)

Składam życzenia teściowej. Jak co roku! Mój mąż składa życzenia mojej mamie. Również nie widzi w tym nic dziwnego! Ostatnio jak się z mężem posprzeczałam to trochę się na niego żaliłam teściowej i Ona mu później kazanie walnęła przy niedzielnym obiedzie. I On do mnie, że kabluję teściowej a Ona mu przerwała i powiedziała: "A komu Ona ma się skarżyć? Ja jestem jej matką i zawsze stanę po jej stronie bo wiem synku, że Ty maruda jesteś i potrafisz zaleźć za skórę!" Zrobiło mi się bardzo przyjemnie! Mam szczęście bo mam fantastyczną mamę i rewelacyjną teściową!

Gość ja teściowej nie składam, bo
nie żyje. Ale mój mąż składa życzenia mojej mamie. Co za problem - nie rozumiem :o jak teściowa wredna, to pal sześć, ale jeśli w miarę - to co Wam szkodzi ?? W końcu jest matką Waszego męża, urodziła go, byście mogły jej syneczka zabrać hehe ....

Gość daterwery
TO JEST DZIEŃ MATKI - a matke ma sie tylko jedną a teściowa to dodatek do MĘZA - obca baba!

Gość Dokładnie
to jest Dzień Matki!!!! Z całym szacunkiem, ale mam Ją tylko jedną. Nie powiem, np mój mąż złożył życzenia mojej mamie :)

Gość do dokładnie
To Ty masz JEDNĄ matkę. A Twój mąż dwie? Skoro On mógł złozyć życzenia Twojej matce to dlaczego Ty nie możesz złożyć życzeń jego mamie? Nie ją krzywdzisz tylko swojego męża. Okazujesz mu brak szacunku. Jak mnie irytują takie prostaczki i hipokrytki. :O

Gość do góry .......hej
kiedyś składałam , ale mój nie składał mojej , więc w tym roku jej nie złożyłam :)

Gość gość
Ja nie składam życzeń tesciowej, ale jak żyła moja mama to zawsze kupowałam dwa prezenty i jechaliśmy do mojej mamy na obiad czy kawę i do teściowej na wieczór. Teraz do mamy chodzę na cmentarz, do teściowej w tym roku poszedł sam mąż. Niemniej nie mam problemu żeby zajść do niej w tym dniu, do towarzystwa mężowi, prezent zanieść, ale matkę ma się jedną, więc te życzenia z okazji dnia mamy trochę naciągane.