Chemistria 0 Napisano Maj 26, 2010 Więc mam prawie 19 lat i jesteś świeżo po maturze. Ostatni miesiąc miałam cały w nerwach - rozpadł mi się 1,5 letni związek bardzo szybko weszłam w drugi, matury i trochę brałam tabletek typu Sesja (zawierają kofeinę , dużo witamin i witaminę C). No i teraz już ponad tydzień spóźnia mi się okres a za tydzień mam wyjazd :( jak go przyspieszyć? w ciaży nie jestem bo poprzedni okres miałam normalnie (bolesny i w terminie) a od tego czasu wogóle nie współżyłam seksualnie. Ten wyjazd jest dla mnie bardzo ważny wiec nie chciałabym mieć na nim okresu wolałabym żeby minął przed, bo i tak źle znoszę podróże. Próbowałam wszystkiego - picia melisy, gorących kąpieli, moczenia nóg w gorącej wodzie, czerwonego wina, smarowałam podbrzusze kremem rozgrzewającym, brałam polopirynę, słyszałam o czarnej malwie ale nigdzie jej dostać nie mogę :( co polecacie jeszcze kochane? cośtam niby w tym podbrzuszu się dzieje coś pobolewa jak przed okresem ale jakoś sama @ nie chce zawitać :/ POMOCY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chemistria 0 Napisano Maj 26, 2010 proszę o pomoc Kochane ten wyjazd jest dla mnie bardzo ważny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osiemnastk@ Napisano Maj 26, 2010 hej;) wiesz ze mialam ostatnio podobny problem;( tylko ze ja sie balam ze moge byc w ciazy;/ mi pomoglo troche cwiczen wiesz brzuszki itp ale tak na maxa ile tylko wlezie;) potem goraca kapiel i spac a rano po problemie juz bylo. pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chemistria 0 Napisano Maj 26, 2010 w sumie jak tak mi się spóźnia okres to zaczynam się bać czy nie jestem :/ ale kurcze niby jak?! przecież normalny okres miałam poprzedni :/ wypróbuję :) i mam nadzieję że @ przyjdzie :/ dziękuję za porade :* i czekam na następne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielonnnnkaaasz Napisano Maj 26, 2010 mi zawsze pomaga dużo ilosc witaminy C (najlepiej naturalnej - jem całe 2 cytryny :P) i długa gorąca pachnąca kąpiel i od razu pod ciepłą kołderkę spac. musisz się zrelaksowac. rano jestem juz zakrwawiona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chemistria 0 Napisano Maj 26, 2010 ja z kolei słyszałam ze witamina C opóźnia okres hmmm :( no nie wiem co teraz :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 26, 2010 najlepiej pójść do ginekologa. Przepisze ci hormony na przesunięcie okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chemistria 0 Napisano Maj 26, 2010 jakieś jeszcze pomysły? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chemistria 0 Napisano Maj 26, 2010 żadnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Maj 27, 2010 Chemistria herbatki z kwiatem czarnej malwy szukaj w dobrze wyposażonych aptekach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach