Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alliska

fotelik samochodowy szukam porady

Polecane posty

Gość alliska
wszędzie piszą żeby nie kupować używanego, już sama nie wiem. a ten z tesco to nie jest fotelik made in tesco tylko firma która go produkuje eksportuje też na rynki europejskie, a w tesco akurat jest w promocyjnej cenie. zreszta podałam link

Wolalabym kupic uzywany fotelik z isofixem niz nowy bez testow bezpieczenstwa. Dlaczego zrobili taka atrakcyjna promocje na ten fotelik w tesco? Bo sie chca go pozbyc za wszelka cene! Jakby byl taki dobry, to by z ceny nie spuscili. Zreszta jakiej jakosci moga byc foteliki za stowe? Przy pierwszej stluczce dziecko ci wyleci razem z tym fotelikiem przez okno. Daruj sobie taki wydatek.

ja zakupilam fotelik na targu nowy z certyfikatem dalam na pl ok 250 zl po 3 mscach tregdia zapiecie sie urywa bo dziecko sie bawilo a nie bylo przykrecane tylko przyklejone pasy same sie luzowaly po czasie uzywania.Teraz zakupilam Britaxa i slyszalam same pozytywne komenatrze no i jest solidnie skonstruowany ale cena tez nie niska. ma roznych pozycji ja mam taki a tu jest nawet filmik na tej stronce jak sie montuje taki fotelik pozdrawiam i zycze bezpiecznych podrozy z waszymi malenstwami :)