Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temeprraturrka

proktolog we Wrocławiu-możecie kogoś polecić?

Polecane posty

Gość temeprraturrka

podejrzewam u siebie szczelinę odbytu, ale nie wiem na pewno...chyba muszę schować wstyd do kieszeni :O i wybrać się do proktologa...czy trzeba mieć skierowanie? nie mogę nigdzie znaleźć proktologa kobiety, masakra...:(

Gość dwwd
Pierwszy raz u doktora Czerczuka byłem kilka tygodni temu i od razu wiedziałem, że będę się u niego leczył. Lekarz z powołania, który ma czas dla pacjenta. Zawsze wszystko wyjaśni, odpowie na każde pytanie, stara się bardzo szczegółowo diagnozować nim zacznie leczenie. Ogólnie centrum Flebonet we Wrocławiu bym polecił za jakość obsługi.

Gość gość
Dzięki "dwwd" widzę że oni również mają leczenie szczeliny o***tu. W tym przypadku dobry proktolog to podstawa, bo szczelina potrafi się nawracać. Nie wiem co gorsze hemoroidy czy szczelina o***tu :) Na ich stronie http://flebonet.pl/oferta/szczelina-o***tu/ Jest napisane "Badania wskazują, że jedynie 25% chorych z tą przykrą przypadłością uskarża się na problemy z oddawaniem twardych mas stolca. " Tylko że akurat chyba lepiej mieć luźny... ponieważ wtedy tak nie boli. Niestety ja mam to paskudztwo i muszę jak najszybciej się zgłosić do lekarza. Dziękuję za polecenie!