Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

s.darria

zielona herbata

Polecane posty

słyszałam że zielona herbata przyspiesza spalanie, czy to prawda? któraś z was piła, jakie są efekty ?

Gość gdfhgdfhkdflh
tak to prawda, ale czerwona lepsza.....szybsza

Gość ja pije....
tyle ze o spalaniu nic nie powiem bo wpierdzielam duzo slodyczy. no hmm chyba ze dzieki tej herbacie jeszcze jako tako wygladam. Wg mnie po zielonej regularnie defekujesz. ja tak mam.

Gość ja pije....
zielona jest zdrowsza od czerwonej,a czarnej wogole nie opyla sie pic

Zielona herbata jest zdrowa, a co do spalania tłuszczu, to aż takich cudów nie robi, zresztą nie zauważyłam tego, bo ją od dawna pije. Ale czerwona za to jest smaczniejsza. Zresztą jak kto woli. na pewno więcej się sika po takich herbatkach.

Gość ja pije....
ja polecam :))

Do bazienka Mnie bardzo przeczyszcza kawa :-) A czerwona jest też dobra z bioactive i też czysta bez żadnych cytrynek i takich podobnych

DLATEGO TRZEBA MYC CZĘŚTO ZEBY......albo wybielać nocą.....ot co

tydzień temu zaparzyłam sobie zieloną herbatę z pigwą w listkach i po wierzchu pływała zasuszona glizda taka tłusta biała prążkowana zwinięta w podkowę :-O serio mam obrzydzenie :-O a w tych expresowych też nie wiadomo co mielą

bazienka ja kawy nie mogę bo mam niskie ciśnienie i po kawie ADHD mi się włącza;p To witaj w klubie ja mam dokładnie to samo, ale czasem lubię sobie wypić, nawet taką słabiutką z dużą ilością mleka :-)

Zieloną herbatę też można w listkach pić, także tam nie koniecznie może się przybłąkać glista

Od zielonej herbaty zęby nie żółkną bo ktos tu taka mądrosc napisal.. Zielona herbata ma dodatkowo bardzo duzo fluoru w sobie i zeby sa po niej zdrowsze i napewno nie żółte, w smaku tez jest dobra, pije ją od roku ok 3 - 4 kubkow dziennie Nie wiem czy cos mi przyspiesza bo nie pije w celu odchudzania tylko walorow smakowych :)

Gość Isia222222
Ja pije die szklanki dziennie herbate zieloną liściastą. Niepowiem na początku nie bardzo smakowała, ale teraz nie wypije żadnej innej. A i polecam pić gorzką, bez cukru. Efekty są, szczególnie w okolicach brzucha.

ale niezaprzeczalne że przytrafia sie chociaż jeden robak na opakowanie albo więcej temu nie zaprzeczycie ...nawet przypadkowo może sie zasuszyć w listku lub jakimś pączku

robaki moga trafic sie tez w czarnel lisciastej i w czerwonej i w innych produktach spozywczych....

Gość xyz1946
piję zieloną herbatę z algami, bo świetnie oczyszcza organizm, polecam. Aha, to irving Tea SPA sea detox.