Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papajjjkkka22222

Zostanę matką... i jestem przerażona

Polecane posty

Gość papajjjkkka22222

Jeden jedyny raz w życiu zdecydowaliśmy się na seks bez zabezpieczenia i to 4 dni przed przewidywanym okresem. Okres się spóźnił i był już inny, słabszy i krótszy. Nawet przez myśl mi nie przeszło że mogę być w ciąży. A jednak jestem. Dopiero wczoraj byłam u lekarza aby tą informację potwierdzić. Jestem w 12 tygodniu ciąży. Z trojaczkami. Tak szczerze mówiąc to od wczoraj nic innego nie robię a tylko płacze... Nie wiem jak sobie poradzimy z trójką małych dzieci. Nasi znajomi mają bliźniaki i to wraki ludzi. Niewyspani, niedojadają. Ona zgubiła 24 kg przez pierwsze 3 miesiące życia dzieci, dziś waży 43 kg a ma ponad 170cm wzrostu. Chodzący szkielet. On robi na 3 zmiany bo wszystko idzie hurtowo, kaszki, pieluchy, mleko... Oni maja do pomocy i to rodzinę i są żywymi trupami. A my nie mamy nikogo kto by nam pomógł...Nie wiem, nie orientuję się czy są jakieś ośrodki które pomagają może takim wielodzietnym rodzinom? Czy zostaniemy całkowicie sami? Boże jak ja sie boję..

Gość słaba prowokacja i tyle
:-o

Gość barabara bara
a jak potwierdziłaś ta informacje ? lekarz po badaniu ginekologicznym stwierdził ciaze i trojaczki?

Gość bele de jour
jaaaaaaasne:o

Gość gfbdgbtrgtr
wy to pojeby zawsze widzicie problem wszedzie :o jak kurwa temat nie o jebaniu sie po ścianach to prowokacja :o żałosne gnidy :o autorko proponuje ci zmienic forum na jakies normalne bo tu siedza glownie stare zapuyziale pizdy ktore same latami sie jebia i jedynie co maja to dziury w mozgach a nie dzieci :o

Gość jkeeffff
jak nie prowokacja to ci powiem ze do trojaczkow dostaniesz pomoc od panstwa w postaci pielegniarki czy jakas opiekunke.moze nawet wieksze mieszkanie wam zalatwia

Gość w tym czasie mozna juz nawet
i ustalic plec dziecka wiec dlaczego wedlug was nie mozna policzyc ile jest plodow?? slyszeliscie o takim diabelskim wynalazku jak usg?? czy moze w waszym ciemnogrodzie czegos takiego jeszcze nie ma??

Gość HAHAHA...;)
plec dziecka mozna okreslic po 20tc a nie w 12!!!

znajomi tez maja trojaczki i nie dostali opekunki do dziecka, nie wiem moze to zalezy gdzie mieszkasz. I watpie zeby w 13 tc rozpoznac plec dziecka, chyba lekarz jezeli juz to na chybil trafil mowi co bedzie.

Gość w tym czasie mozna juz nawet
u nas lekarz rozpoznał w 12 tyg

Gość barabara bara
w 13 tyg mozna ustalić płeć ,ale jest to bardzo trudne i łatwo o pomyłke Co do ilosci płodów to oczywiscie ,ze mozna ustalić na usg ,ale ona nie napisała nic i usg Po prostu post wyglądał jak prowokacja , tym bardziej ze chwile wczesniej ktoś załozył topik o seksie analnym który sprzyja zapłodnieniu Widocznie komus sie bardzo nudzi i zakłada takie tematy , a ten topik podszedł mi pod tego samego autora Ale jezeli nie to autorka powinna sie jeszce wypowiedzic w temacie

Gość gdrgthr
barabara bara - dobrze że nie oczekujesz aby napisała jak wyglądał jej seks bo przecież mógł ją nawiedzić duch święty. to chyba logiczne że przy potwierdzaniu ciąży lekarz wykonuje usg?

Gość igla widla
u mnie lekarz w 14 tc powiedzial,ze na 90% chlopak i mam syna.zalezy od lekarza i sprzetu do usg.nie dziwie sie,ze jestes przerazona.ja modlilam sie,abym byla w ciazy z jednym dzieckiem bo dwojka czy trojka na poczatek to ciezka sprawa.

Gość Dinka90
Ale autorka napisala ilosc dzieci a nie plec. Ilosc okresla sie do 12tyg ciazy :P

Gość Dinka90
Ale autorka napisala ilosc dzieci a nie plec. Ilosc okresla sie do 12tyg ciazy :P