Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej co to ma znaczyc??

moj chlopak dzis

Polecane posty

pod moja nieobecnośc zostawil mi piekny bukiet roz z liscikiem "wroce do Ciebie jak one zwiedną". kurwa;/ one są sztuczne!!! czy mam to odebrac ze ze mna zerwal czy jako glupi zart;/

Gość
dobre :-D

Gość Ewusek
Ehh ... powiem Ci, że cięzka sprawa. Są dwa wyjścia: 1. Po prostu chciał zerwac 2. Głupi żatr Nie wiem co o tym myślec, za to jedno Ci przyznam - orginalny ten twój chłopak !

Gość orginalnie kopnal cie w
doope albo sie pomylil i mialobyc odejde jak one zwiedna;)

ale typ. nie wiem o co chodziło twojemu chlopakowi bo nie spotkałam sie nigdy z czyms takim nawet u znajomych ,poczucie humoru zerowe

zwlaszcza ze bylismy ze soba 2 lata:( ja nie wiem:( tak z dnia na dzien mnie opusicc bez slowa? nie ma w domu jego rzeczy, spakowal się i spierdolil:/

Gość magdamk.
spakował sie? zabrał wsyztskie rzeczy? ja bym podpaliła tez róze i odesłała mu je z info ze juz zwiedły ale w momecie jak one ozyja ja wróce do ciebie.

Gość magdamk.
przeptraszam cie wiem ze jesytes w szoku i ci smutno, a e cholernie pomysłowy ten twoj koles.

Gość nkjkl
dobre, ale to oznacza, że cię rzucił, i nie miał odwagi ci tego powiedzieć wprost - tchórz!

Gość Ewusek
potwierdzam słowa magdamk! Fakty mówią za siebie!

Gość ja powiem tak ....
zadzwoń do niego i zapytaj wprost inaczej się nie dowiesz ale skoro nie ma jego rzeczy to chyba sprawa jest jasna ...ale ja i tak bym zadzwoniła nie lubię tchórzostwa współczuję sytuacji jeśli jest prawdziwa ... a ten pomysł mi się spodobał ja bym podpaliła tez róze i odesłała mu je z info ze juz zwiedły ale w momecie jak one ozyja ja wróce do ciebie. :D

Ja tez musze powiedzec sorry, ale rewelacyjny pomysl na zerwanie:)

dzwonilam o wiecie co? "nie ma takiego numeru" :o

Gość kajaczkii
dobry koleś!!! :D

olej go.. to zabrzmialo jak by robil sobie jaja... jesli to mozliwe poprostu porozmawiajcie a jesli nie, mozesz mu powiedziec 'przespie sie z toba kiedy bede mezszczyzna ;P

Gość magdamk.
ja pierdziele koles zmienił numer? oooo ale bym sie zdenerowała. wiesz gdzie moze byc? gdzie sie wyniósł? do innej? do rodziców? kolegi? teraz jest w pracy? szybko bym mu odeslała spalone rózyczki.

Ja bym nie dzwonila i odzywala sie juz w ogole. Chyba wyaznie wiadomo , ze to koniec i nie ma sie co ponizac.

tak, ale mimo wszytsko chcialabym poznac powody rozstania:/ zwlaszcza ze wczoraj bylo wszystko w porzadku a teraz nagle ucieka:/ pojebane to

Gość magdamk.
do Dori30 "Ja tez musze powiedzec sorry, ale rewelacyjny pomysl na zerwanie " naprawde myslisz ze po 2 latach zwiazku tak sie powinno zrywac? i ze to jest rewelacyjny sposob? chyba cos nie tak z twoim mózgem a ja bym zrobiła coś co by mu w piety poszło. co za dupek. masz siedziec cicho? przeciez on tego chce. zmył sie po cichu, pieprzony tchórz nie chce rozmawiac i jeszcze zmienił numer komórki.

Gość eh głupia...
a po co go szukać?

Gość magdamk.
po to zeby mu tego nie darwoac. nie chodzi o to ze musisz mu robi awarture i oczerniac. ale czasem wystarczy spojrzec dupkowi w oczy zeby poczuj sie jak ostatni gówniarz, jak niedorosniete stworzenie. nie musi go szukac by go zabic. moze go znalezc by mu powiedziec 1 zdanie. i oddac rózyczki

No jasne , ze to nie rewelacyjny pomysl jako oglnie zerwanie -- ale rewalcyjny, bo jeszcze nigdy o czyms takim nie slyszalam. Dopiero potem autorka napisala, ze miedzy nimy bylo wszystko ok. Ale gdyby to autorka byla zolza i dawala popalic chlopakowi to dlaczego nie? Ja bym nie zadzwonila, bo chyba nie chcialoby mi sie z takim typem wiecej gadac.

jakbym go teraz znalazla obilabym mu morde;/ nie pracowal od miesiaca, rodzicow ma w szczecinie ale jest z nimi sklocony;/ ku**a no bez jaj:O moze jest u jakiegos kolezki lub nie daj boze kolezanki:O

Poza tym zmienil numer... to chyba wystarczy, ze nie chce gadac. Napewno bym za nim teraz nie latala (szukala). Jakie spojrzenie, jakie jedno zdanie ? A jak on powie ostatnie zdanie? Typu...: Dziewczyno nie zrozumialas karteczki? Odwal sie! " --- ?