Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszny popierdel

wstydze sie mojej narzeczonej

Polecane posty

Gość straszny popierdel

juz nie moge dluzej i nei wiem co robic:( zjedziecie mnie ale co tam:( ance oswiadczylem sie rok temu i za trzy miesiace mamy slub. kiedy wyjezdzalem do irlandii zarabiac na wspolna przyszklosc zegnalem piekna dziewczyne o dlugich kreconych wlosach, delikatnym usmiechu i co najwazniejsze wazyla tylko 52 kg :( bedac tydzien za granica dowiedzialem sie ze jest ze mna w ciazy, chcialem wracac ale mialem podpisana umowe, z reszta to nie istotne, radzilysmy sobie na odleglosc. wrocilem tydzien temu i... doznalem szoku. mam przepiekna coreczke:) ale anka... wazy teraz z 90 kg! wyglada jak moja wlasna matka! ma starszne rozstepy, niejedrne cialo, odrosty , wieczne worki pod oczyma, nie maluje sie:( tak wiem, powienienm ja wspierac bo urodzila;/ ale ja sie jej brzydze... nie moge jej przytulic, nic!! tak wiem ze jestem skurwielem ale mysle zeby odwolac slub:( chyba jej nie kocham

Gość
a to sie wpierdoliles

Gość kika00
uuuuu..no to rzeczywiscie masakra:/ tylko Ci współczuć:/

Czyli kochałeś piękne ciało a nie ta kobietę. Gratulacje. Szkoda że w taki sposób sobie to uświadomiłeś. Na jej miejscu rzuciłabym cię za to że nie byłeś przy niej kiedy cię potrzebowała. Lepiej odwołaj ten ślub zanim złamiesz życie jej i dziecku.

Gość gggqggg
tak odwołaj ten slub nie dorosłeś do tego :)

Gość pokaż swoje zdjęcieee
ty ideale ty

Gość straszny popierdel
zielonooka chcialabys miec taka zone?:(

Gość pokaż swoje zdjęcieee
mają rację, zostaw dziewczynę

Gość może masz erytrofobię
A co myślales, ze wiecznie bedzie piękna, mloda i co tam jeszcze ?? Podpisuje sie po tym co ktos juz tu napisal : nie kochales kobiety, a jedynie jej cialo. Dlatego lepiej odwolaj ślub. Bo problem nie leży po stronie tej dziewczyny tylko po Twojej. Zresztą.... nie bylo Cie przy niej w tak waznych momentach, potem przyjeżdżasz i jeszcze masz pretensje ? Kobieta po porodzie może i nie wygląda jak miss, ale z pewnością z biegiem czasu wroci do dawnej sylwetki... ale i tak nie jestes jej wart.

Ot, chłop to zawsze chłop. Tylko dupa i cycki mu w głowie. Szkoda mi ciebie, jej i tego dzieciaka. Albo chodź do mnie - ja się po porodzie nie zmieniłam, tylko piersi mi o jeden rozmiar urosły:D

Gość straszny popierdel
tylko co ja mam jej powieziec. goscie zaproszeni, wiem ze ona mnie kocha:( ale ja nie moge na nia patrzec:( oan cos chyba podejrzewa, bo wczoraj plakala mi na ramieniu a ja nawet jej nie objalem. brzydziloem sie ! kocham swoja coreczke. nie moge jej zostawic, czuje obowiazek w stosunku do njeij

.nie o to chodzi.. oan niedawno urodziła. Ciebie nie było to sama zajmowała się dzieckiem - pewnie nie miala czasu o siebie zadbac. Ale jesli nie chcesz sie z nią zenic to sie nie zen - bo oboje nie bedziecie szczesliwi

Gość no to ile ty siedziałeś w tej
irladnii, że tak strasznie się zmieniła? Nie przysyłała ci żadnych zdjęć?

Powiedz jej prawdę, że jest gruba, brzydka i dlatego już jej nie kochasz cwaniaku :)

No chyba zartujesz! Nie zen sie z kobieta z która nie chcesz byc ze wzgledu na dziecko!! To chyba najgorszy błąd. Przeciez dzieckiem sie mozesz zajmowac!! Potem i tak sie pewnie rozwiedziecie. to nie ma sensu. Albo po prostu zasugeruj jej delikatnie cos nie cos.

Gość nerwowa marylka
ty też się zmienisz prędzej lub później a teraz zajmij się dzieckiem , a ona chętnie pójdzie do fryzjera albo na aerobik, czasem trzeba komuś pomóc odżyć nie bądź kolejnym frajerem, który przegapi ważny moment w życiu swojej kobiety i dziecka

No właśnie, dlaczego nie chcesz być szczery? Ja bym mojemu od razu wygarnęła, gdyby coś mnie zaczęło w nim razić:o

przyjechales na gotowe kobita sie meczyla sama przy porodzie i w ciazy, jadla z tesknoty za toba a ty teraz wyjezdzasz z takim pomyslem?chory czlowiek jestes.

Gość ej powiedz
No kurwa, ja nie wierze w to co czytam! Ludzie czy wy naprawde myslicie tak jak tu piszecie??? Przeciez kobieta dopiero co urodzila, dajcie jej czas, dojdzie do siebie. A ty autorze jestes zalosnym palantem. Laska siedziala sama przez cala ciaze, urodzila ci dziecko, kocha cie a ty stwierdzasz, ze jej nie kochasz, bo troche przytyla? To chyba normalne w ciazy i potrzeba czasu zeby zrzucic kkg. Poza tym to myslisz, ze jak sie siedzi w domu caly dzien z malym dzieckiem to zawsze jest ochota zeby sie pomalowac, tym bardziej po nieprzespanej nocy??? Jestes kurwa skonczonym idiota, lepiej faktycznie ja zostaw, dziewczyna napewno ulozy sobie zycie, i mimo ze na poczatku bedzie jej ciezko to ostatecznie wyjdzie jej to na dobre.

Moja siostra w ciąży przytyła 30 kg. po pół roku całkowicie straciła ta wagę, wróciła do 55 kg. Mozna? można, Twoja narzeczona na pewno jeśli weżmie się za siebie to zrzuci tą nadwagę,nie panikuj... no chyba,że już ją nie kochasz(być może wygląd nie ma tu znaczenia, pomyśl)

Gość ile ta masz lat?
Chyba nie dorosles do odpowiedzialnej roli.

Gość straszny popierdel
nie mialem skypa, bylismy tylko na kontakcie telefonicznym;/ zdjec swoich nie przysylala ale coreczki juz tak

Gość A ja cię rozumiem
Kobiety w ciązy strasznie się zapuszczają. To niestety prawda. Musisz z nią porozmawiać. Ja też obecnie jestem w ciąży ( 14 tydzień) i bardzo się staram aby mój mąż nie brzydził się mną. Włosów co prawda narazie nie farbuję i też mam odrosty, ale tylko dlatego, że boję sie o maleństwo. Ufarbuję w połowie drugiego trymestru. Ta twoja Anka żarła bez opamiętania i roztyła się jak swinia. Nie uzywała pewnie żadnych srodków przeciw rozstępom itd. Żal mi kobiet które tak się zapuszczają w ciązy.

Gość fdrtfgtbvhy
głupi chooj z ciebie :O

Gość i właśnie ten temat jest
dowodem, że czasem jest lepiej od samego początku źle wyglądać. W takim wypadku facet leci nie na wygląd, lecz na coś więcej. Sama jestem atrakcyjna, mam powodzenie, ale nie cieszy mnie to za bardzo bo wiem, że liczy się tylko mój wygląd. I w wypadku jakiejś nieszczęsnej choroby itd gdzie mój wygląd by się pogorszył to również zostałabym sama.

Gość mloda2000000000000000
Współczuję.

A jak dawno urodziła? człowieku dziewczyna jeszcze tak schudnie,że się zdziwisz.Daj jej trochę czasu i odciąż od pewnych obowiązków.

Gość masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
do a ja cie rozumiem 14 tydzien to wczesnie i wszystko przed toba, nie zycze ci tylko rozstepow na mozgu. Chcialabys zeby maz powiedzial ci ze juz cie nie kocha bo zmienil sie twoj wyglad. co ty takiego rozumiesz??