Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszny popierdel

wstydze sie mojej narzeczonej

Polecane posty

hmmm szkoda ze tak podchodzisz do sprawy...twoje dziewczyna ma szanse zrzucic i wyglądac jak przedyem ale jak dla mnie to twj związek jest juz stracony to nie jest miłośc

skoro zarobiles troche kasy daj jej pienaidze na fryzjera, kosmetyczke, idz z dzickiem na spacer a ona w tym czasie niech odespi, niech ona zapisze sie na silownie, na basen. A ciagu kilku dni nie zrzcui dodatkowych kg, ale za kilka mies moze byc z niej nieznla laska.

Gość A ja cię rozumiem
14 tydzień to już prawie połowa, więc coś juz wiem. Zwłaszcza, że mam ciąże zagrożoną i strasznie źle ją znoszę. Rozumiem natomiast, że powrót do do domu do smierdzącego potwora, któremu nawet nie chce się poczesać włosów może być trudny. JAK MOŻNA PRZYTYĆ W CIĄŻY 30 KG? Litości!!! Dlaczego babie w ciąży wszystko wolno, żreć za dwoje albo troje...Dlaczego nie dbacie o siebie a żądacie od mężczyzn aby was wielbili?

Gość hhhhhhhhffffffffff
wspolczuje,tez nie moglbymtknac takiej tlustej kobiety. uwazam zreszta, ze przytyc w ciazy o 30kg nie bierze sie ot tak sobie,a ciaza w wielu przypadkach jest pretekstem,zeby zaczac wpierdalac na maksa i sobie pofolgowac. pogadaj z nia,czy w ogole ma zamiar wziasc sie za siebie,bo jak ma na to wyjebane,to lepiej sobie ten slub odpusc. optyka tet odgrywa wielka role, osobiscie znam kobiety pod 50 tke,ktore trzymaja fason non stop i wygladaja atrakcyjnie. tak wiec nie sluchaj tutejszych zdesperowanych obzartuchow, ze kawal swini z ciebie.

Gość MAROOO
i masz racje!!! wszyscy co tu najeżdzają na Ciebie zapominaja że łatwo mówić a pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia. masz prawo oczekiwac ze Twoja kobieta nie bedzie kaszalotem. i nie kocha sie tylko za wnętrze-wygląd lub CONAJMNIEJ pomyslne rokowania(ćwiczenie, dieta,mięśnie Kegla itd) tez sa wazne. człowiek to nie bezinteresowna maszyna bez emocji, zadzy i gustu. bo żarła bo tęskniła-smieszne, no comments:D moja żona urodziła 2 dzieci i wazy teraz tyle co przed 1 ciążą. jak sie ma paetyt to trzeba się pilnowac a nie żrec jak świnia. ja Cie rozumiem...można byc dobrym itd. ale co poradzić jak pyta nie staje lub chcesz sie przytulić a nie potrafisz?? kobiety pierwsze sa w gardłowaniu jacy jestesmy zli ale uwierz gdyby dotyczyło to 120 kg faceta, oblecha, z brzuchem to pierwsze by go tu zjebały z góry na dół dając usprawiedliwenie biednej żónie co ma się męczyć z oblechem. kobiety sa fałszywe, generalnie głupie, mało bystre - moja żóna nie jest ale może ja tez jestem głupi i tego nie widze i okaże sie za 5 lat że taka jest. ale to nic.ja ZAWSZE dam sobie rade. bo jestem silny i nie skamle jak te cipy:) a teraz szczekać...:D

Gość straszny popierdel
schudnie? watpie:( widze ile ona teraz je:( slub za trzy miesiace:( przeciez nawet jak wypieknieje i schudnie to moja milosc tyak szybko nie powroci. ale nie moge jej zosatwic bo to matka mojej corki:( w irlanidii bylem ponad osiem miesięcy

czasem sa uwarunkowania genetyczne i zadne cuda na rozstepy nie pomoga. Jestem w 30 tc, jem ile chce, czasem w nocy wstaje i zjadam np kanapke i co przytylam 5 kg w dzin potrafie jesc 6 razy. Nie oceniajcie ludzi tak latwo. A kolezance ktora jest w 14 tc radze zeby tak nie mowila, bo rozstpey robia sie znacznie pozniej . A do 14 tc wiele kobiet chudnie.

Gość aka ona 23
widac nigdy jej nie kochales a teraz nawet nie mozesz na nia patrzec, coz odwidziala ci sie... trudno, pewnie dziewczyna sie zalamie ale wiesz co mam nadzieje ze ona zaskoczy o co be, schudnie z 30 kg, zacznie o siebie dbac i znajdzie sobie lepszego faceta i tatusia dla twojej coreczki a ciebie zawiśc zeżre :) życze ci tego!

Gość hhhhhhhhffffffffff
marooo masz u mnie flaszke;)

Gość Ewusek
Dokładnie. Zgadzam się z "Białą Kropką". Pogadaj z nią szczerze - powiedzco cujesz, wstrzymajcie sie ze ślubem narazie. Dajcie sobie czasu. Ty odciąż ją od pewnych obowiązków a ona niech zadba o siebie. Za pół roku bedzie taka dziewczyną jaką byś chciał mniec Jak tylko bedzie swiadoma co Ci przeszkadza to za wzelka cene bedzie chciala to zmienic. Zróbcie sobie przerwe a onaw tym czasie pojdzie do dietetyka lub na jakis fitness,zacznie sie malowac, ladnie ubierac i powróci to co było... (MAM NADZIEJE) Ps. Wszyscy faceci tacy sami tylko ladna figura: duże pierski, zgrabny tyłek i tylek ... Ja wyznaję zasadę: "z pięknej miskie dobrze nie pojesz" i już się przekonałam, że t słowa to święta prawda !

do : ja Cie rozumiem 14 tydzien? ja w tym tygodniu prawie nic jeszcze nie przytylam, zaczelam tyc pod koniec ciazy, przytylam 20 kg chociaz wcale sie nie objadalam, chodzilam do szkoly, na spacery wiec ruchu tez mi nie brakowalo..od poczatku ciazy smarowalam sie kremem od rozstepow i nie byl wcale tani a rozstepy mialam i do spore. do adresata postu: powinienes pomoc swojej dziewczynie, tak jak pisaly inne osoby , daj jej na kosmetyczke, fryzjera, moze kup rowerek stacjonarny, pomoz przy dziecku a napewno bedzie wygladala lepiej, nie od razu po ciazy wroci do swojej wagi ......

Gość A ja cię rozumiem
Przecież nie chodzi o to aby ona zaraz po obudzeniu biegła do łazienki malować się. Ale ewidentnie zapuściła się. A te laski tu tylko od debilek potrafią wyzywać. Może i ja będę miała rozstępy, ale przynajmniej staram się ich nie mieć. Dbać o siebie to znaczy ruszać się, nie obżerać, myć, uśmiechać się. Mam mnóstwo przyjaciółek młodych mam i naprawdę żadna z nich nie zamieniła się w potwora. Myślę więc, że to też sprawa światopoglądu.

wiesz co autorze o ile ostatnia wypowiedz to nie byl podzyw, to mam nadzieje ze Twoja kobieta schudnie i znajdzie faceta ktory bedzie ja kochal bez wzgledu na wszystko.

Gość aka ona 23
acha i wiem ze myslisz ze ona pewnie nigdy juz nie powróci do dawnej sylwetki itd itd ale musze cie zdziwic, nawet ci sie nie sni co moze zrobic zmotywowana laska, predzej czy pozniej ona zwali te kg i bedzie miala czas na makijaż, solarium, kosmetyczke, patrz zebys kiedys nie zalowal! :P

A ja nie wierzę - to prowokacja! Przecież żyjemy w dobie mmsów, skaypa i rozmów z kamerkami!! Nie wierzę że nie korzystali z tego i że nagle facet tak został zaskoczony!

Gość osiemnastk@
SZLAK MNIE MALO NIE TRAFIL JAK TO PRZECZYTALAM ! IJESTES ZALOSNY;/

Gość A ja cię rozumiem
A jak napisałam wiek mojej ciąży to teraz wszystkie atakują: " co ty tam wiesz, wszystko przed tobą". Widać, że juz zamieniłyście się we własne mamy.

Gość Salemkaaa
Myślę, że jesteś w szoku, nic dziwnego - to drastyczna zmiana. Moim zdaniem powinieneś z nią OTWARCIE porozmawiać jak się teraz czujesz i co do niej czujesz. Myślę, że powinniście razem zadbać o siebie. O miłość trzeba dbać. Taki szok mógł ją osłabić ale nie zniszczyć... Ciekawa jestem jakby inni z forum zareagowali, gdyby byli w takiej sytuacji, czy byli by tacy happy... Wiem, że to moze płytkie, ale ludzie niestety są wzrokowcami - szczegolnie faceci, ale kobiety tez bywają bardzo wybredne... Trcoeh zluzujcie.

jest duzo kobiet ktore z powodu zagrozonej ciazy musza lezec calymi dniami, czesto nawet i cala ciaze, wiec trudno od takich kobiet wymagac zeby dbaly o siebie jakos szczegolnie.

Gość masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja cie rozumiem 14 tydzien to jeszcze ci sie skora na brzuchu nie naciagnela wiec o czym ty mowisz do autora topiku powiedz ile masz lat, bo to moze wiecej tlumaczy

Gość aka ona 23
nastepna pusta debilka - jakim związku, przeciez widac ze koleś nie wie co znaczy pojecie byc z kims w zwiazku, wspierac, tu nie ma miłosci, jest patrzenie na rozmiar spodni i brak makijażu, co za pustaki z niektórych kolesi... a to ze przez 9 miechów dziewczyna radzila sobie sama z ciaza, pewnie sama byla przy porodzi to całe gówno no bo przecież nie mieści sie w rozmiar 36 :) śmiech na sali, postawa niezłego prostaczka!

a ja cie rozumiem, nikt nie pozjadal wlasnych rozumow, ale zrozum ze inaczej czuje sie kobieta w 14 tc kiedy to miesci sie jeszcze w ubrania sprzed ciazy, a inaczej pod koniec ciazy kiedy czesto wyglada jak beczka w worku. Niektore kobiety naprawde malo jedza, duzo sie ruszaja a mimo tego szybko przybieraja na wadze.

Gość PROWOKACJA a ludzie głupie jak
zwykle :) "co najwazniejsze wazyla tylko 52 kg bedac tydzien za granica dowiedzialem sie ze jest ze mna w ciazy, chcialem wracac ale mialem podpisana umowe, z reszta to nie istotne, radzilysmy sobie na odleglosc. wrocilem tydzien temu i... doznalem szoku" Jasne, trollu. Przez cały okres ciąży (a nawet więcej, bo dziecko powitałeś już na świecie) nie byłeś w kraju w odwiedzinach. A tak, podpisana umowa, jasne... ;) Chyba na marsie, a nie w Irlandii tę pracę miałeś, że tak ci do Polski nie po drodze było ;) Ludzie, dajcie sobie spokój :)

Brzydzisz sie kobiety ktorej sie oswiadczyles i z ktora masz dziecko? i jeszcze chcesz odwolac slub? twoim zasranym obowiązkiem jest zrobic wszystko zeby wyjsc na palanta i zeby to ona odwolala slub!!! a ty masz czelnosc wiązać sie z kims i mowic mu ze go kochasz??? ta twoja milosc wlasnie teraz wyszla na jaw! jestes beznadziejny!

Gość MAROOO
sraty taty kolejna pusta debilka....nie ma powodu współczuć -dziś rano żona przywitała mnie bezinteresownym lodzikiem z połykiem a potem pojechaliśmy razem,dzieci do przedszkola potem do pracy i już 3 razy usłyszałem jak mnie kocha:))) kocham ja min za to że WIE że zaakceptuje starość-to normalne ale NIE ZAAKCEPTUJE nie dbania o siebie. ja cwicze, mam forme, doskonałe wyniki badań,4 x w tyg po 6 latach małżeństwa uprawiamy dziki sex i WYMAGAM też od niej żeby dbała o siebie. robimy to dla DLA SIEBIE WZAJEMNIE. ideały, bezinteresowna miłośc to pierdolenie w bambus. ja daje jej X a ona daje mi Y i kazde zadowolone. a że jego kobieta przytyła 30 kg- to kurwaaaa chłop ma prawo byc przerazony. a Wy za duzo romansów oglądacie,jakies bzdurne ideały o miłości bez względu na wygląd. jej wygląd to oznaka słabego charaktetu, słabej woli, psychiki-chłopie pogadaj z nią , przełóż ślub a jak nie bedzie efektów to znajdz inna bo bedziesz sie męćzył w małże nstwie i tylko zdradzał a najbardziej wkurwiaja mnie te tepe cipy które najeżdzaja na ciebie bo tak WYPADA a o zyciu chuj wiedzą i same sa bezinteresowane, pełne poświecenia i w ogóle kazda to MAtka tERESA!!!!

Gość icotynato
trzeba bylo sie zabezpieczac debilu, a teraz bedziesz do konca zycia zwiazany z maciora, ktora juz nigdy nie schudnie, bo po dziecku juz wo gole nie bedzie miala motywacji, aby schudnac:D

Gość kup nokie
marooo najwazniejsze to iec zone na wlasnym poziomie

Gość aka ona 23
no maroo normalnie pozazdroscic idealnego życia :P twoja kobieta w ciazy pewnie nie przytyla kilograma, ze stresu ze ja zostawisz, wez sobie te swoje pierdolenie zostaw i daj zyc kobietom nie-idealnym!

Gość A ja cię rozumiem
massakra Masz dobry nick. Właśnie o tym mówiłam, że tak reagujecie. Ja rozumiem, że po porodzie kobieta nie jest od razu sexbombą, ale na litość boską dlaczego nie widzicie tego, że szukacie usprawiedliwienia dla zapuszczania się. Tak naprawdę nie można. Gdyby to facet przytył to byście wszystkie zwyzywały go od flejtuchów. A kobiecie wolno, bo co? W ciąży była? Dziewczyny litości. Nie atakujcie bez sensu tylko zastanówcie się trochę. Jeszcze raz powtarzam. Nie chodzi o to aby wyglądać jak super gwiazda, ale chyba same też czujecie się lepiej gdy wyglądacie lepiej.