Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś się orientuje

Dom Małego Dziecka - PRZYJMUJĄ DARY?

Polecane posty

Gość może ktoś się orientuje

Zostało mi trcohę rzeczy po córce. Wózek, przewijk, wanienka. Kilka kartonów mleka mdyfikowanego, którego nie zdążyliśmy zużyć. Może z 20 słoiczków obiadkowych i kilka deserkowych - bo córka nie chciała za bardzo słoików. Wszytko ważną datą spożycia. Wiem, że to niewiele. Sprzedawać mi się nie chce. I pomyślałam, że oddam do Domu Małego Dziecka. Przymują tam takie rzeczy?

Gość myślę że tak

Gość Moze mi nie uwierzycie
ale kiedys tez poszłam z ciuszkami do domu dziecka, dodatkowo miałam taką super mate edukacyjna dla niemowląt, posciele do łozeczek i nie chcieli

Gość do może ktoś się orientuje
No właśnie! Pytam bo nie chcę sytacji, że pojadę z całym majdanem a mnie pogonią. U mnie wózek, przewijak i wanienka jak nowe. Mleko jeszcze w zrzewce stoi. 12 kartonów zgrzanych i nawet nie ruszonych. A właśnie usłyszałam od koleżanki, że Oni tam nic nie przyjmują.

Gość jedzonko pewnie przyjma
najlepiej zadzwon i sie zapytaj

Po prostu zadzwoń i zapytaj. ja pracuje w Domu Dziecka, gdzie są i niemowlęta, i starsze dzieci - i u nas każdy dar, byle w dobrym stanie i z ważnym terminem przydatności jest bardzo miło widziany.

poszukaj na necie najblizszy dom malego dziecka i tam zadzzwon i zapytaj- wtedy bedziesz wiedzieć pozdrawiam:)

Gość GośkaR1980_1111
W tym miejscu pozwolę sobie złożyć apel w sprawie pomocy dla tych dzieciaczków!!!!!!!!! Wiek 0-3 lata jest kluczowym czasem dla rozwoju emocjonalnego każdego dziecka. Jeśli dziecko nie dowie się wtedy, co to miłość, będzie emocjonalną kaleką. Sama mam malucha w domu i dlatego aktualnie nie mogę sobie pozwolić na jakiekolwiek inne zajęcia poza opieką nad bobasem- brak opiekunki:-(((( Dlatego proszę wszystkich o odwiedzanie tych dzieciaczków. Odwiedzanie i przytulanie, przytulanie i jeszcze raz przytulanie tych dzieciaczków! Każdy kto ma wolną chwilę, może ją wspaniale spożytkować i dać odrobinę miłości tym dzieciaczkom. W naszych rękach przyszłość naszego świata. Czy świat będzie pełen samotnych, skrzywdzonych duszyczek czy też te dzieciaczki będą miały jakieś maleńkie wspomnienie dotyku, czułości i miłości ze swojego dzieciństwa!!!! Błagam Was o pomoc dla tych dzieciaczków! Już nie mówiąc jak wspaniale byłoby zostać taką dożywotnią ciocią/wujkiem dla nich! Być przy jednym, wybranym robaczku do końca swoich dni!

Gość ginekolog armator
Gosia-swieta racja.3lata sa najwazniejsze w zyciu czlowieka.